Urša Čepin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jullia_ napisal/-a:*purple* napisal/-a:
julia nevem, men se njeni zobje ne zdijo napačni.so čist sorazmerni, lepi, beli...tukej res ne vidm nč grdega.
sicer pa nevem kakšna je ona prej bla, ampak kot sm rekla, men se ne zdi napačna v tem smislu da bi bla grda/grozna/ogabna...
pač mlado dekle z lepotnimi popravki.če ima dnar in dokler ne rata kot majkl đekson, potem je kul
Za zobe ne vem, kakšne ima. Govorila sem o njenem splošnem izgledu, ki se meni, za razniko od tebe, zdi grozen. .
ja meni pojem groznosti ona ni, razen njene joške, te pa so grozne ja.
leilani...zakaj risat obrvi?nevem, so ji že čudno rasle.v tem primeru vem zarad svojih izkušenj ker mi čudno rastejo in če si jih populim na kakršenkoli način sem grozna, zato imam tud zaraščene ker druge izbire ni.zdej če bi mela ona zaraščene bi blo pa spet isto, da je nevemkakšna ker ima zaraščene.lahko pa da ji tko paš sede.sej vem, ni lih pojem lepote in narave, sam kaj češ.barvne leče, pa kot sm rekla..skor vsak tadrug jih uporabla...pač danes imaš rjave oči, jutri plave, pojutršnjem zelene.Kot je tvoja obleka hočem pač povedat, da to še niso neke drastične spremembe.
micamaca....Sicer res obstaja naraven način da tračnce nosiš na zobeh dve leti, ampak po pravic povedan je to men bolj ogabno, kot umetni zobje.sploh potem ko se folku kšn kos hrane zatakne pa tko..bljak..tega si jst nikdar nebi dala na zobe če bi mela možnost celotne zobe operativno z dodatki popravt.
tle ji pač ni za zamerit.
jst mam tud malce krive zobe, mogla bi dat tračnce gor, pa jih ne bom, ker mi je to tok nagnusno da mi bolj ne more bit.ko in če bom imela pa denar, bom šla pa popravt zobe u nulo, brez tračnc.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^ Ah dej no fiksn aparat pa res ni nagnusn pa ne vem kaj še. Zdj itak obstajajo tud svetli k so manj opazni. In se mi zdi bolš da nosiš aparat par let kukr pa da maš potem use umetno v ustih. Moje mnenje pač.
Men je pa žal da si nism dala fiksnga k sem mela šanso..zdej pa če ga bom hotla met si bom mogla pa sama plačat.
Men je pa žal da si nism dala fiksnga k sem mela šanso..zdej pa če ga bom hotla met si bom mogla pa sama plačat.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Urša je pač grda. Kar je umetno na ženski, je pač grdo, na Urši je vse umetno, tko da je grda. Tud v obraz mi ni lepa, postava mi ni všeč, joški so pa sploh obup. Enostavno je obupna.
Mogoče bi bla lepša, če bi ostala naravna, kar pa vrjetn nikol ne bomo vedl.
Mogoče bi bla lepša, če bi ostala naravna, kar pa vrjetn nikol ne bomo vedl.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
*purple*, kak bi si pa potemtakem ti zrihtala zobe? Aparata nočeš nosit, torej bi si stare dala ven in nove delat? Ker to je pa res največja neumnost, dajat zdrave zobe ven, niti ne vem, kter zobozdravnik bi kej takga nardil. In tale Urša zihr ni mela tak bogih zob, da bi rabla nove. Mogoč sam ni mela popolnih, kar je pa res neumn razlog da bi si dala delat umetne, ker če ni res kriza, se vse da drugač popravt. Men se prav smili ženska, očitno ni psihično čist uravnovešena.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Meni je tudi boljša opcija aparat, sploh zdaj, ko so že čisto prozorni na voljo. Nikoli si ne bi dala zob vn al pa šla za njih pod nož, če lahko imam svoje tko popolne z pomočjo aparata.
Sam je pa najbol lahka (in najbol glupa) opcija itak to, da ti jih polimajo z onimi umetnimi nastavki al pa karkol. Zgleda pa grdo. Urša bi pomoje mela velik lepše, če bi enčas nosla aparat.
Zdaj je pa z operacijami Urška itak že tko daleč, da ji je vseen kako in kaj si še kaj porihta. Oz. kr takoj na operacijo.
Sam je pa najbol lahka (in najbol glupa) opcija itak to, da ti jih polimajo z onimi umetnimi nastavki al pa karkol. Zgleda pa grdo. Urša bi pomoje mela velik lepše, če bi enčas nosla aparat.
Zdaj je pa z operacijami Urška itak že tko daleč, da ji je vseen kako in kaj si še kaj porihta. Oz. kr takoj na operacijo.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Ursyna - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
Uršo poznam "na videz" od malega. Včasih je bila malce bolj okrogla, mazala pa se je že zelo zgodaj. Zaradi tega ima čisto uničeno kožo...
Jaz ji čisto nič ne zavidam, saj denar ne more kupiti osebne sreče... Kdo ve kaj se dogaja pri njej doma. Imam pa občutek, da njeni starši niso ravno ponosni nanjo.
Drugače pa je čisto uredu punca, pa naj ima umetne joške, ferarija gor al pa dol, to je samo njena odločitev.
Seveda je to samo moje mnenje...
Jaz ji čisto nič ne zavidam, saj denar ne more kupiti osebne sreče... Kdo ve kaj se dogaja pri njej doma. Imam pa občutek, da njeni starši niso ravno ponosni nanjo.
Drugače pa je čisto uredu punca, pa naj ima umetne joške, ferarija gor al pa dol, to je samo njena odločitev.
Seveda je to samo moje mnenje...
Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ursyna napisal/-a:Drugače pa je čisto uredu punca, pa naj ima umetne joške, ferarija gor al pa dol, to je samo njena odločitev.
Podoba, k jo predstaulja (u) jaunosti je, roko na srce, precej faljena (tko vizualno kt karakterno-intervjuji) in večina nas komentira samo to. Kakšna je ženska u privat življenju, kako se obnaša in deluje, pa ne vemo ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Ursyna - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
Se strinjam s teboj, vendar če pogledaš iz drugega zornega kota, igra na prave karte šovbiznisa, samo da se o njej govori, pa če tudi so to same kritike - važno je, da se govori. Tudi slaba reklama je reklama...
Če pogledaš katere teme so v ospredju: Damjan Murko(166 strani ), Mirna Reynolds ... sami nekakovostni in oprostite "zanič" pevci, ki pozornost zbujajo ravno tako kot ona.
Dejmo se raje pogovarjat o tistih, ki res znajo peti in niso umetni... (mislim, da se tu izbor močno zmanjša )
Če pogledaš katere teme so v ospredju: Damjan Murko(166 strani ), Mirna Reynolds ... sami nekakovostni in oprostite "zanič" pevci, ki pozornost zbujajo ravno tako kot ona.
Dejmo se raje pogovarjat o tistih, ki res znajo peti in niso umetni... (mislim, da se tu izbor močno zmanjša )
Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
*purple* napisal/-a:jst mam tud malce krive zobe, mogla bi dat tračnce gor, pa jih ne bom, ker mi je to tok nagnusno da mi bolj ne more bit.ko in če bom imela pa denar, bom šla pa popravt zobe u nulo, brez tračnc.
Bom malo offtopic, ampak vseeno. Pri takšnem popravljanju zob je problem to, da umetni zobje niso večni (ok, sej pravi tudi niso, ampak, če je vse po sreči, so malo bolj obstojni ). Zato moraš računat s tem, da bo treba postopek tam na enih 5 let ponavljat. Pomoje je še vedno bolje imet malo krive zobe
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ŽuŽa napisal/-a:^^ Ah dej no fiksn aparat pa res ni nagnusn pa ne vem kaj še. Zdj itak obstajajo tud svetli k so manj opazni. In se mi zdi bolš da nosiš aparat par let kukr pa da maš potem use umetno v ustih. Moje mnenje pač.
men je, sori.
no angel..zrihtala sem jih tko da me ne bolijo.kar se tiče pa lepotnih napak, ki bi ble za ravnanje z aparatom, pa ostajajo take kot so.ni nekej drastično narobe, niti se ne vidi veliko, le nepravilen ugriz imam.ampak kot pravim, mogoče nekoč operativno, ali bo pa tkole ostalo za zmeraj.
in ja, tist ki ima dnar si gre rajš svoje ven populit in porcelanaste dat notr, ker porcelan te ne more bolet (razn v kšnem extremu), kot te svinjsko lahko bolijo tvoji zobje.
in ne ve se kakšne je mela prej zobe.lahko je mela al ful pokrivljene, al gnile, slabe, kakršnekoli.take stvari predvidet je mal težko.
julia, tistga ki ma dnar take stvari da more obnavljat ne motjo.
mene če bi emla denar, in v kolikor se bi tega lotila, me tud nebi motilo.
dejstvo je da verjetno tiste, ki smo imele velike težave z zobmi, mal drugače mislimo.in če men zdej kdo ponudi da mi vse moje ven vrže in porcelan da notr, sem takoj za.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
žalostno je, da tako mlada punca dela takšno spako iz sebe...sama v plastičnih operacijah pri takih letih ipd zadevah ne vidim nič dobrega...če bi bila jaz moški takšne ženske nikoli ne bi imela...
proti operacijam nimam čisto...z njimi se da fajn pozdravit komplekse oziroma stvari, ki nas motijo...nekaj let nazaj sem se je poslužila tudi sama(zobje, ampak samo eno popravilo, nič umetnega)...
čisto pozdravljam to, da si da kdo popravit nos,ušesa ipd, ker jih to res moti...to kaj pa ona počne pa je skrajno neokusno...
zraven vseh operacij pa še vedno ne zgleda dobro...njeni baloni glede na njeno postavo izgledajo prav grozno...
proti operacijam nimam čisto...z njimi se da fajn pozdravit komplekse oziroma stvari, ki nas motijo...nekaj let nazaj sem se je poslužila tudi sama(zobje, ampak samo eno popravilo, nič umetnega)...
čisto pozdravljam to, da si da kdo popravit nos,ušesa ipd, ker jih to res moti...to kaj pa ona počne pa je skrajno neokusno...
zraven vseh operacij pa še vedno ne zgleda dobro...njeni baloni glede na njeno postavo izgledajo prav grozno...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov