Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Jun. 2008 10:16

sej ne rečem, jst vse take stvari razumem, tud sama govorim o njih, ampak ne vtikujem se pa v njeno zvezo z možem/otrokom in o takih zadevah o katerih ne vem nič in ne fouširam ker pokaže ferarija.
sicer pa konec koncev, a imamo v sloveniji dejansko kakšno "zvezdnico", ki ali nebi prišla na vrh preko drugih/svojih razkritih telesnih vsebin/škandalov in česa podobnega?Mislm, da ne, tko da zame urša ni čist nč drugačna kot razne osenarce, groharce , špikove in podobne.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 23. Jun. 2008 10:22

Ni dosti drugačna od naštetih, samo še malo potencirana :D

In, ja, imamo tudi zvezde, ki so drugačne. Vsaj jaz. Ampak o njih se ne komentira na forumu, ker jih spoštujem preprosto zaradi tega, kar počnejo in ker tudi same ne izpostavljajo svoje zasebnosti in ne gradijo slave na telesnih atributih.
Zame so to zvezde. Urša Č. je pa pač še ena kao pevka, ki si želi tovrstne popularnosti. In ji je po moje čisto vseeno, kakšna mnenja se tule pišejo o njej - važno, da se piše in govori, pa čeprav slabo.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 23. Jun. 2008 21:05

na zalost ma kr.ena tuki prov!

nje dejansko res ne zanima,kaj se o njej govori..vazno,da ona uziva v tem kar ima!
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 27. Jun. 2008 23:14

*purple* napisal/-a:v tej smeri se delno strinjam.oboje je fehtarjenje, ampak še vedno pa ne mormo vedet kako in kaj je ona z denarjem.
enostavno mi gre na živce način, kako se ljudje obregnejo ob vsakega, sebe pa ne pogledajo.In vse vedo o vsem, katerih sploh poznajo ne.

Zato naslednič tut ti drž jezik med zobmi. In najprej sebe poglej :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 27. Jun. 2008 23:58

Dans sm jo vidla z njenim strupenim ferarijem. Bi raje kakšen drug avto kupila,mi ni všeč,res ne
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Jun. 2008 10:09

Aloha napisal/-a:
*purple* napisal/-a:v tej smeri se delno strinjam.oboje je fehtarjenje, ampak še vedno pa ne mormo vedet kako in kaj je ona z denarjem.
enostavno mi gre na živce način, kako se ljudje obregnejo ob vsakega, sebe pa ne pogledajo.In vse vedo o vsem, katerih sploh poznajo ne.

aja?ti bi mogla pa ne samo držat jezik za zombi, ampak si cela usta zalimat :tot:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 28. Jun. 2008 10:22

*purple* napisal/-a:
Aloha napisal/-a:

aja?ti bi mogla pa ne samo držat jezik za zombi, ampak si cela usta zalimat :tot:

Ena kot druga - je mogoče vajin nivo komunikacije dvigniti za stopnjo višje?

Kar se tiče te Urše pa - nehajte se že ubadati z eno žensko na slovenskem zvezdniškem nebu več in bo življenje mnogo bolj mirno. Njej tale negativna propaganda zagotovo koristi :wink:
Uporabniški avatar
death3rd
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 6. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a death3rd » 29. Jun. 2008 12:26

dorothea napisal/-a:... ker nič ni njeno. Kaj ji pomaga vse to, če pa je odvisna od moža. .

am..kaj pa Melania Trump/Melania Knauss ? ona pa ni odvisna od moža? sej ona se je tut nalepla na tistga starega..pa? ona je pa ok? ker pač ni umetna? kako pa se recimo to ve? k da je recimo ženska umetna ker ma pač ogromne joške..a povprečnih oz. mal več od povprečnih se pa ne da 'narest'?? sej je ql.. pa naj mi nobena ne reče da ona ma pa tistga Donalda res rada...mogoče kot očeta al pa dedka..dejte no, ne bit usi skp preveč pametni.. ok je da žensko pohvalte/popluvate zarad nečesa kar ste slišala..ampk d sii pa kej zmislte, al pa pač predvidevate in ste pol use tok specialnooooooooooo pametne... :roll:
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a dorothea » 29. Jun. 2008 16:20

Tut Melania je umetna :D ampak tuki ni tema o Melanii ampak o Urški Čepin :wink:
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 01. Jul. 2008 7:58

Pa sej ne morem verjet. Včeri sem bol podrobno pogledala njen spot. A ste vidle, kaj ima napisano čez sončna očala? RICH !!?? Haloooo :eek:
Ta ženska je omejena in grda (moje mnenje).
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 01. Jul. 2008 7:58

...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 01. Jul. 2008 8:10

Pa zadnč je baje zmagala v Kongu na nekem pevskem tekmovanju :lach:
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 01. Jul. 2008 8:18

Sej tak sam zarad dnarja naprej pride. Bi blo bolš, da bi ji na očalah pisalo namesto "rich" CHEAP :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Jul. 2008 8:21

gregalina napisal/-a:Pa sej ne morem verjet. Včeri sem bol podrobno pogledala njen spot. A ste vidle, kaj ima napisano čez sončna očala? RICH !!?? Haloooo :eek:
Ta ženska je omejena in grda (moje mnenje).

Ti si pa mazohist očitno. Res ne razumem, v čem je smisel tega, da ene znova in znova gledate isti spot, da lahko potem tukaj gor kakšno žolčno na račun izvajalke pribijete. Ona je grda, umetna, neumna, kešpička,... Zakaj da fuck se potem še vedno ukvarjate z njo? A ni bolj fajn poslušat glasbe, ki ti je všeč?
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 01. Jul. 2008 8:29

^ Glede tega, da naj se ne ukvarjajo/mo s takimi, ki nam niso vsec se lahko spet vname besedna vojna. :) Ker tema o Murkotu ima tud cez 150 strani, pa je v glavnem samo slabo. Ampak...
V bistvu sem hotela napisat, da je meni uspelo samo 1x ujet njen spot s Kumrom. Sicer res ne gledam TVja veliko, ampak ko ga, pa zmeraj malo preklopim in pogledam. Pa tiste njene oddaje se nisem vidla.
Sicer pa mi vizuelno se vedno ni vsec. :)

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov