Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

papaya86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya86 » 19. Jun. 2008 14:28

Nihče ni rekel da je Urša najlepša in najbolj popolna. Nihče ni popoln. In ravno zato ni fer da kritizirate kogarkoli. Nisem nobena njena fenica, ampak zagovarjam dostojanstvo človeka, kot takega. Kateregakoli. Ve ženske ga očitno ne.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 19. Jun. 2008 14:38

joj dej papaja smiri doživljaj :roll: ... pač ženska o kateri teče tema ni vsem všeč... big deal... ne vem zakaj bi jim tud mogla bit... glede na to, da si je sama izbrala "kariero" na očeh javnosti, je za prčakvat da bojo ljudje tud kej komentiral... še posebi če kdo tako očitno kaže širnemu svetu svoje materialno in telesno bogastvo, kt ga ona... strinjam se, da so neumestni komentarji o njenem privat življenju (kok se ukvarja s frocem, kokrat z decem prakticirata postlno gimnastiko, kva tašči kup za god ipd.), njen videz, ki straši s tv in vseh možnih trač cajtngov je pač druga zgodba... medijska kariera = bit na očeh javnosti... in javnost ima glih tako pravico do izražanja svojega mišlenja kt ma tale Urša pravico, da kaže une njene sise v do popka globokih dekoltejih če ji tko paše...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Jun. 2008 14:42

lorelaj napisal/-a:Z besedo družina, nisem mislila na moža, ampak na otroke. Sicer mi je pa popolnoma vseeno kaj ona dela, žal mi je le otrok. Drugače pa izstopam iz tele teme, ker smo že ugotovili, da je urša najlepša, najpopolnejša ženska, z najboljšimi voditeljskimi in pevskimi sposobnostimi. Če pa kakšni izmed nas slučajno ni všeč in se ne strinjamo z njenimi dejanji smo pa itak zakompleksane, nevoščljive babe, ki si najbolj iz vsega srca želimo biti ona in imeti njen denar. :cry:

Torej bi se z vsemi štirimi otepala taki količini denarja&dobremu avtu&dobremu možu, če bi imela možnost v življenju enkrat to imet?
verjamem, da ne.LJudje vedno silimo h nečemu več in si vedno več želimo in prosim ne mi govort, da ni tako.Če gre pa nekomu nekaj takega v nos, je pa to oprostite pokazatelj foušije.Jst sem vesela, d aimajo ljudje denar in da ne rabijo životarit in si kupijo lahko marsikej kar si želijo in kar meni recimo ni dostopno.ne mara edino in ne privoščim velikih denarjev parlamentarcem ki kradejo in to je vse.za eno Urško z nevemkje me pa ne briga ali ima miljone ali ne, samo da se ima ona fajn.
Kako se olači?To je njen problem.Mene take stvari ne ganejo, še manj da bi se z njimi obremenjevala.Če se urška dobro počuti v teh oblačilih potem je to edino kar šteje.Njene zveze z možem ne morem komentirat, ker jih ne poznam.kakor tudi njenih voditeljskih sposobnosti ne.
vsekakor pa ne bom človeka na tak način presojala.
škoda, da danes obstaja preveč takih ljudi, ki ne zanjo drugega delat kot druge vlačit po zobeh.v špegu se poglejte pa malo premislite :wink: kar videvam po ljubljani je vsekakor vsaka tadruga stokrat bolj grozna kot pa tale urška.na forumu je pa itak najlažje kritizirat druge, ker noben ne vidi kako izgledaš.kako tipično.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 19. Jun. 2008 18:22

ne vem kva se nekatere tok pizdite če ena skritizira tole Urško, k še zdeleč ni nek biser.

če se gre medijsko izpostavlat more bit prpravlena na to da jo bo folk kritizirou, tko da ne s takimi kašne ste pa ve, one se ne izpostavlajo ker jim pač ni do tega... slava ma pač svojo ceno in je razumljiv da jo folk kritizira glede na to kašna je
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 19. Jun. 2008 18:47

Ha, taprava se je oglasla s komentarjem o kešu in foušiji.
Zakaj, Purple, se pol vedno spraulaš na tiste, k napišemo, da nas (več al mnj) še financirajo starši? Al pa na tiste, k nam tip plača kosilce? Se prau je edini odgovor - foušija. Končno smo razjasnl.
Medtem k se js nikol ne bom šla hvalt z materialnimi dobrinami, ampak bom velik raj izpostaula lastne dosežke, vrline, znanja. Kar za dotično nekak ne bi mogla trdit. In to je tisto, kar mi je pr tej ženski najbl odbijajoče, dost bl k prevelke joške in ceneni outfiti.

In točno tko je, kt je napisala Micamaca.

Mislm, da usaka izmed nas brez problema pohval drugo bejbo, njen videz, smiseu za estetiko, voditeljske/igralske/pevske sposobnosti, lih tko mirno sprejme vilo z bazenom in tri automobile, ... ampak si mora ta tovrstne pohvale in občudovanja z nečim prslužt. Če tega ni, jebiga, padajo kritike.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 19. Jun. 2008 19:04

Meni pa (nevem zaka) je ona še vedno luštna :D
Pa pomojem nima umetnih jošk, ampak ima samo full podložen modrc (vsaj na eni sliki tako izgleda) :?
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 19. Jun. 2008 19:54

Uh, pol pa nisi vidla slik v Novi (tm se je meni prvič razodela :D ), kjer ma na seb res itsy bitsy bikinke, joške pa take, k bi si dou dec naštelu nase dve rokometni žogi. Bl umetne bi že težko ble :? .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 19. Jun. 2008 20:43

majaoko napisal/-a:Meni pa (nevem zaka) je ona še vedno luštna :D
Pa pomojem nima umetnih jošk, ampak ima samo full podložen modrc (vsaj na eni sliki tako izgleda) :?

lušna? joj joj joj, oprost ampak res nevem kaj je na njej lahko sploh lušnga ker je cela umetna, barva las, podaljšani (groooozni) lasje, joške....
oh ja, sicr ma pa usak svoj okus :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Jun. 2008 23:17

Aloha napisal/-a:Ha, taprava se je oglasla s komentarjem o kešu in foušiji.
Zakaj, Purple, se pol vedno spraulaš na tiste, k napišemo, da nas (več al mnj) še financirajo starši? Al pa na tiste, k nam tip plača kosilce? Se prau je edini odgovor - foušija. Končno smo razjasnl.

nesamostojnost in fehtanje za dnar tastarih pri 25 letih, da bi pri meni zgledalo kot foušija?hja, ne foušija ziher ne.tudi meni bi starši komot lahko dali denar in komot bi jih lahko fehtala, pa jih ne, ker mam zdrave roke in noge in pamet da premaknem svojo rit na en šiht in sama sebi služim denar za svoje luksuzne potrebe.v temi o splavu smo govorili kaj in kako bi bilo če bi imele svoje otroke.pa si rekla, da bi mami probala razbremenit in ji nebi skos turila otroka.No, jaz pa mami in očeta razbremenjujem denarno :wink:
in da sem fouš ker ti fant plača kosilce?Jah meni ga pa nikoli ne al kako?Ne znaš brat al samo neki presojaš brez neke prave podlage?V temi o tem kdo plačuje sem govorila za izkoriščanje zelo negativno ja, ker kot sem že rekla imam noge in roke da lahko delam in ker delam si tudi sama plačujem določene stvari in nočem in ne pustim, da mi jih plača fant.tudi on ima svoje potrebe in naj še kakšne svoje uresniči, ne pa da bo samo zame dajal, jst bom pa šparala, tko kot večina sodobnih pičkic.

Medtem k se js nikol ne bom šla hvalt z materialnimi dobrinami, ampak bom velik raj izpostaula lastne dosežke, vrline, znanja. Kar za dotično nekak ne bi mogla trdit. In to je tisto, kar mi je pr tej ženski najbl odbijajoče, dost bl k prevelke joške in ceneni outfiti.

tito je reku: snađi se :wink: dandanes se je treba pač znajdt.znajdlo se je stotine slovenskih "estradnic", ki promovirajo vse od golih povešenih jošk, na črtico obritih pičkic, se izpostavljajo z razlilčnimi aferami itd..redkokatera je taka, da ima res en dober talent.In če ti pač drugače ne gre, se pač znajdeš v drugo smer in probaš služiti drugače.Dokler ne prodajaš svoje lukne je še vse uredu.
Outfiti?ne rečem, pač to se je in se vedno bo kritiziralo, samo če folku paše nost take stvari naj jih pač nosi.Nihče ne bo oškodovan zaradi tega.in zato se mi zdi neumno se s tem obremenjevat.jst mam pač dost duzga dela in ob kavici rada razglabljam o drugih stvareh, kot pa o tem kako je kdo oblečen.

ampak si mora ta tovrstne pohvale in občudovanja z nečim prslužt. Če tega ni, jebiga, padajo kritike.

ampak kljub vašim kritikam bo ona imela vse še naprej :)
in vsaka beseda o njej, bodisi dobra ali slaba, je samo zanjo dobra reklama :wink:
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 4. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Noella » 20. Jun. 2008 11:14

Nimam nič proti Urši, nism ji fauš al pa kaj, ampak mi je pa mal neumestno, da se gre v državi, v kateri si 200.000 folka ene normalne stvari ne more prvoščit, neki hvalit kok ma en avto za 250.000 eurov, pa enga za 150.000 eurov, pa ne vem kaj še vse. Super, vredo, naj ma, sam naj obdrži zase :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Jun. 2008 11:38

a zdej ker si pa en ne more ferrarija prvoščt ga pa ona ne sme pokazat in se z njim pohvalt??o madona, to pa je foušija :roll:
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Noella » 20. Jun. 2008 11:44

ne to ni faušija, to je realnost, si vidla mogoč koga drugega, k ma drage avtone (da ne govorim o Heleni Blagne), da bi sam zarad tega poslal sliko sebe in avtona v revijo, no :lol: Če se ti zdi, da sm fauš, pač tk misli, vrjemi, da nisem, je pa glupo, da se s tem hvali v javnosti
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Jun. 2008 12:01

na cesti vsak da vidim nastopače z BMWji, poleg tega pa tudi drugi ravno ne skrivajo svojih avtomobilov.
Dekle se je pač znajdlo, dela si reklamo na tak način.In nevem zakaj bi se ozirala na uboge duše in zaradi njih ne kazala svojega avtomobila.jebat ga, vsi ne moremo imet vsega.Mislm, krneki, dandanes se človek ne sme z ničemer pohvalit, vse kar se pokaže kar ne morete imeti je neumno.in oprosti, to ni drugega kot foušija.Če si fouš ne moreš gledat nečesa kar ne moreš imet, je tako?Oziroma te to spravlja v obup, kako se lahko ena urška vozi s ferarijem, ti se moraš pa s trolo.
Jst sm pač drugačnega mnenja.Vesela sem da nekomu ni treba životarit in si lahko privošči tak avto, dior cunje in vse kar je dragega in kamor ga želje poneso.
In to je realnost, da ne gledaš skos na to kaj majo drugi in kaj ti ne moreš imet in si ne pogrizeš vse nohtov ob te slikah.ne pa da tega nebi smel pokazat.Potem najboljš da sevse D&G, dior, boss, štcne zapre, ker je neumno da obstajajo ker pol slovenije nima si za en knof tam prvoščt.ja sori, to ne gre tako.
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Noella » 20. Jun. 2008 12:17

kok pa veš, da recimo, tud js nimam fajn finančnega stanja, pa se vseen ne hvalim okol :roll: mislim, full si čudna, danes človek o nekem človeku pove mnenje , pol je pa že kr fauš. Zakaj sploh so forumi joj :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Jun. 2008 12:34

ja hvali se če se hočeš, mene ne moti, to moti tebe :) Verjetno pa nimaš ferarija doma, ker če bi ga mela, bi verjetno malce drugače razmišljala :wink:
Drgač pa ja povej mnenje, jst če se ne strinjam ti ga bom pa izpodbijala.Je pa moje mnenje tako, da je tvoje mnenje da bi bogataši mogl skrivat svoje stvari, neumno.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov