Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 02. Jun. 2008 19:09

Smreka napisal/-a:
*urškica* napisal/-a:In mi je všeč kr se sploh ne hval.

Ne kje, da je bil njen avto pa stanovanje po vseh cajtngih, so jo sigurno s pištolo v čelo prisili. Dej prosm te no.

Heh, skromna pa je, ja.
Zakaj je treba razkazvat đakuzije in bazene, poudarjat število kopalnc, naštevat znamke automobilou? Ah, pa sej se ji opravič, če ni drucga, je z nečim pač treba nafilat prispeuk.
Medtem ko za nekatere (marsikere) jaune osebe nikol ne bomo zvedl (saj ne iz medijeu) kašno opremo majo u stanovanju, kašne (in kolk) automobile in jahte vozjo, še mnj bodo njihovi dekolteji bodl u oči čist iz usake možne fotke.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
_pOLLy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: Lj - Bezigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a _pOLLy_ » 02. Jun. 2008 21:12

BeLinka napisal/-a:kak jo zagovarjate nekatere...ko ste verjetno same iste neke ljubljanske pi..., ko mate vsepovsod tte playboyove zajce, od torb do gat pa tako naprej.nič ne rečem, da maš roza spalnico pa đakuzi sam da je ni sram to kazat okol, ker je brez najmanjšega okusa narjen. itak je vsaka tadruga pr nas hollywood star wannabe pa rečte kar čete. sam, da v hollywoodu se lahka tak zrihtajo ker majo posebne ljudi najete, da jih urejajo pa majo keš za to (da nekak zgleda), pr nam pa ena taka izpade ko neka iz pink tvja. pa nimam nic proti drugim narodom. sej vas vsepovsod videvamo :) beli škorni, bel pas, bele špangice, bla bla.. šuš u glavo

In kaj tebe briga kasno spalnco ma ona in da ma đakuzi? Ce se ona dobr pocut v tem je to najbl vazn. Ti tut vrjetn ne gres opremlat fleta tko da bo teb grdo P***a, pa se sam na druge ozirat. Z đakuijem mi pa sploh ni jasn kaj je narobe, to ma pa ze usak ta 5 doma in ce se teb ne pase razvajat nevem zakaj se ostalim nebi. Zategnenka ena al pa hribovka kukr cs.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 03. Jun. 2008 13:11

To, kar ima ona v stanovanju je res samo njena stvar in če ji je nekaj všeč, se drugim zaradi tega ni potrebno forsirat in zavijat z očmi, če ima doma zajčka na posteljnini ali ima kravo. It doesn`t matter! To je stvar okusa. :wink: Tudi če se odloči javno razkazat svojo hišo - naj le, če ji je to v veselje. Ampak ne potem pisat, da je skromna, ker jaz ne vidim med njo in skromnostjo nobene povezave. :wink:
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 03. Jun. 2008 15:40

BeLinka napisal/-a:kak jo zagovarjate nekatere...ko ste verjetno same iste neke ljubljanske pi..., ko mate vsepovsod tte playboyove zajce, od torb do gat pa tako naprej.

Js jo zagovarjam,kr mi ni napačna.Jebat ga,mi pač ni :) .Pa sm vrjetn iz hujših rovt ku ti,playboyevih zajčki mi niso všeč,ne na perilu,ne na posteljnini,pa ne kje drugje.Pa mi je vseen ona v redu.

Aja,roza sobo pa mam.Ups,ne.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 03. Jun. 2008 18:18

Pa halo no, kdo je njej dovolil pet :eek:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 03. Jun. 2008 19:11

jemina napisal/-a:Pa halo no, kdo je njej dovolil pet :eek:

to tud men ni čist jasno, sam je pa itak že čist normalno da pr nas vsaka druga že poje, pa če ma posluh al pa ne :D
drgač pa men ona deluje ko ena prepoceni barbika, ki jo bojo joški vsak čas prevrgli na glavo :D
So give me your forever.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 04. Jun. 2008 7:55

Z denarjem in posledično vezami se da vse narest.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 04. Jun. 2008 14:27

Ashlee. napisal/-a:

to tud men ni čist jasno, sam je pa itak že čist normalno da pr nas vsaka druga že poje, pa če ma posluh al pa ne :D
drgač pa men ona deluje ko ena prepoceni barbika, ki jo bojo joški vsak čas prevrgli na glavo :D

Ja, da bi vsaj bila kakšna spodobna kopija Barbie, če že original ne more bit... :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 04. Jun. 2008 14:37

Veste kaj če ima Domen Kumer in damjan Murko pa ostala kompanija pravico peti naj jo ima pa še ona...sploh je pa zdaj baje IN da vse misice nekaj pojejo naj pa še nemisice skušajo peti.
Ravno danes sem nekje ujel da se bo zdaj še Sabina Mali spravila na pevsko kariero...dobro da nimamo izborov za mistre...še to smo enega dobili kaj je že? :gruebel:
Un jebać štajerski ki je ful zvezda Holivuda zdaj...prav ne spomnem se zdele...samo še tega se nam manjka ej :roll:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 04. Jun. 2008 14:44

Najnoviji hit Urše Čepin-čista 10ka (IQ10 :rofl: ) :lach:
http://www.youtube.com/watch?v=k-ZZQ3AmvPE

Evo njen izviren komad...ne zna peti in bi človek vsaj pričakoval, da bo nekaj novega skupaj sestavila...ampak poslušajte plagiat:
http://www.youtube.com/watch?v=9f20QpRUc0g

Baraba od Lune ji je že pred parimi leti ukradla njen komad :loldev:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Sverige.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenaa » 04. Jun. 2008 15:28

Slika

Ja, očitno je dons težko bit originaln.. Prov k poslušaš pesm od Lune se tkoj na to joškasto peroksidno babo spomnš in ti vse pokvar.. Fuj! :roll: :)
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 04. Jun. 2008 15:31

Ledenaa a lahko prosim zbrišeš to njeno sliko, ker je reeees grozna? :eek: :D
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 04. Jun. 2008 15:33

ou maj gad! :tot: kle pa zgleda direkt kot napihljiva ančka.... sam pismo, mislm da je ančka še useen mal bolš v faco narjena :D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 04. Jun. 2008 15:39

*zverinica* napisal/-a:sam pismo, mislm da je ančka še useen mal bolš v faco narjena :D

Predvsem je pa cenejša :P .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 04. Jun. 2008 15:41

pa ne pretvarja se, da zna pet :lol:

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov