Urša Čepin

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 29. Maj. 2008 18:28

se strinjam
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a hubabuba » 29. Maj. 2008 19:11

Ženska zloba očitno ne pozna meja. :) Ne rečem, meni marsikdo na slovenski sceni ni všeč, nekatere celo preziram. Če rečem (in če katera izmed vas reče), da je Urša Čepin glede izgleda dost umetna, se mi res ne zdi nič takega, pač izražanje mnenja, karkoli (čeprav men punca sploh ni napačna). Ampak ko se pa začnete nekatere spuščat na nivo vsevednosti in prikrite škodoželjnosti glede Uršinih medosebnih, najbolj intimnih odnosov, pa s tem dejansko pokažete, kdo ste. Je pa res, da je kakšen trač včasih fajn prebrat. :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 29. Maj. 2008 19:31

jullia_ napisal/-a:To, da kritizirate njen videz in pevski talent, je čisto ok. Da pa vrtite jezike o njenem odnosu z možem, kot da ste najbližje družinske frendice, ki točno vejo, kako stvari stojijo med njima, je pa svinjsko.

S tem se strinjam, ne sam tle, ampak na splošno.

Sicer gre lahko za predvidevanja, dvome, možnosti, ampak prevečkrat se to ne ubesedi na temu primeren način, ampak kt da gre za dejstva.

Js sm komentirala tisto, kar sm vidla, slišala in prebrala (prispeuk u Novi, prispeuk, do kerga je biu dan link, Paprika).

Se zavedam, da si nekateri "novinarji" (sploh k gre za trač) jemlejo pravico jemat stauke, besede iz konteksta, ampak lih ceuga prispeuka pa ne morjo narest "umetno".
In ko berem o seksi, izzivalnem videzu, znamkah automobilou, dekoltejih, miss "tega in unga", vidm na pou gole fotke, od ceuga stanovanja je poudark na bazenu, đakuziju in številnih kopalncah, da spešl edicije beuga ferarija sploh ne omenjam, si pač ne morem ustvart mnenja, da gre za eno posebno dekle, k je u življenju (samo) doseglo kej zavidanja vrednega (pa nej gre za jaune al pa čist zasebne, male dosežke, k temu človeku velik pomenjo, je nanje ponosn in ga nardijo drugačnga od drugih).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 29. Maj. 2008 21:19

Hehe, bejba se je znašla, šla je delat v eno firmo kot tajnica, pa vsi vemo, kako radi imajo direktorji tajnice ... :D
Sem pogledala par njenih slik (sicer za to žensko prvič slišim) in prvo, kar mi je padlo na misel, je bilo - njeno sliko bi morali nalepiti na vrata vseh solarijev, kar bi bila ogromna anti-propaganda. Ženska je mlajša od mene, pa zgleda (ne pretiravam) 10 let starejša kot jaz ... upam, da bo vsaj kakšna zagrizena solarijka pred naslednjo 15 minutno seanso v turbo komori premislila o škodi, ki jo dela svojemu videzu, če ji že za zdravje očitno dol visi.

Njeni joški so pa še bolj grozni kot tisti od Špele Grošelj. Jaz bi tega kirurga dala v arest.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 29. Maj. 2008 22:02

Mah...ženska se vozi v belem ferrariju in ostalih avtih ki se jih zamisli.
Imam kolega kjer prodajajo avtomobile...nekaj časa se že nismo videli... pa se tudi vedno z drugim avtom pripeljal, pa niso bili to neki na izi avti...pač pridejo in grejo...folk pa itak misli vauuu...
Pač marketing zanjo in zanj...saj ste opazili koliko se opeva ta ferrari.
Ženska pač živi svoj life..skuša nekaj narediti na sceni...tako kot marsikdo drug...če ji bo uspelo pa njena stvar.
Ko sem odprl to temo sem prvič izvedel zanjo...in to da se pa z Domnom Kumrom druži to pa mi je vse povedalo...ker o njemu imam pa tako lepo mnenje da je kr smeh :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
_pOLLy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: Lj - Bezigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a _pOLLy_ » 29. Maj. 2008 22:38

jagodka85 napisal/-a:Hehe, ja, ljubosumna sm nanjo, ta bo :ja:

Lh rečem, da sm še jst lepša od nje, pa se ne smatram za lepo al pa karkol. Matr, kaj si eni ljudje lh zmisljo ... Okej, priznanje (moje seveda): zavidam teli Urši (al kaj že je),. ker ma velike joške, velik dnarja (pa še to ne svojga) in ker ma ferrarija (ki mi niso bli nikol všeč, pa tud tega si ni sama kupla). Tko ... pa sm dala iz sebe. Počutm se velik bolš.

:roll:

Ok jagodka sm vidla tvojo sliko pa mi nisi neki lepa za kar se mas, sploh od nje kukr pravs. Ocitno ji res zavidas, da tkole govoris o njej..ma sej si sama povedala.
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 29. Maj. 2008 22:54

Nekaj časa sem njo in moža videvala vsak dan. Še ni bila medijsko izpostavljena.Meni se je uboga punca tako smilila.Prvič sem jo videla nasmejano na televiziji. Išče srečo v zunanjosti in materialu,pa je vedno bolj izgubljena in nesrečna.Kot vreča make upa in obleke hodi naokoli,je samo to kar jo obdaja.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Maj. 2008 23:23

^^oprosti, mogoče je res, ampak me je nasmejal tak prefesionalen psihološki odgovor :D
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 29. Maj. 2008 23:44

_pOLLy_ napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:Hehe, ja, ljubosumna sm nanjo, ta bo :ja:

Lh rečem, da sm še jst lepša od nje, pa se ne smatram za lepo al pa karkol. Matr, kaj si eni ljudje lh zmisljo ... Okej, priznanje (moje seveda): zavidam teli Urši (al kaj že je),. ker ma velike joške, velik dnarja (pa še to ne svojga) in ker ma ferrarija (ki mi niso bli nikol všeč, pa tud tega si ni sama kupla). Tko ... pa sm dala iz sebe. Počutm se velik bolš.

:roll:

Ok jagodka sm vidla tvojo sliko pa mi nisi neki lepa za kar se mas, sploh od nje kukr pravs. Ocitno ji res zavidas, da tkole govoris o njej..ma sej si sama povedala.

Mislim ... :eek: Kak eni ne morte dojet, da nam pač plastik-fantastik platinasto blond zapečene bejbe niso ravno ideal lepote? In prosim te no, ti pa še ktere druge, mislim a lahk že nehate s tem zavidanjem, sej v vseh takih temah je tak, boš reku da ti je Groharca grda, si favš, boš reku da ma Osenarca grde uhe, si favš, ma dejte no ... Kot da bi nam te KAO lepotice (čeprav men je Osenarca ful dobra baba, to se ne nanaša na njo :D) vsem po vrsti mogle bit oh in sploh in ne vem kaj.

Enim se nam pač ta umetna "lepota" zdi milo rečeno ogabna in res ne vem zakaj mate ene take probleme s tem dejstvom.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Maj. 2008 23:48

no angel napisal/-a:boš reku da ti je Groharca grda, si favš, boš reku da ma Osenarca grde uhe, si favš, ma dejte no ...

:lol: :lol:

Drugače imaš pa popolnoma prav ja...Zdaj smo pa kr zelene od zavisti, ker nismo take bejbe kot je ta Urša al kaj? Meni mi tak tip človeka ni všeč...In ne zato, ker sm fovš, ker nism taka bjonda kot je ona (by the way: moja črna mi je res všeč) in tudi ne zato, ker sm fovš, ker nism tko bogata (zlata sredina :D ), in niti ne zato, ker nism tko pametna kot je ona (bog ne daj), ampak zato, ker mi plastične bejbe, ki v glavi nimajo nič, niso všeč...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 30. Maj. 2008 7:15

_pOLLy_ napisal/-a:Ok jagodka sm vidla tvojo sliko pa mi nisi neki lepa za kar se mas, sploh od nje kukr pravs. Ocitno ji res zavidas, da tkole govoris o njej..ma sej si sama povedala.

Buhuhu, jagodka pa vzame svoje igrače in na drevo leti jokat :cry:

Lej, povedala sm, da za MOJ OKUS ona ni nč posebnega, in da sm za MOJ OKUS še jst lepša od nje. Ja? Ne vem, al je res tko težko razumet, da ma vsak folk svoj okus?

In tko, kot je rekla no angel ... plastik fantastik določenim ljudem pač ni všeč in med njimi sm tud jst. Pa dejte že dojet, da mamo pač različne oči in s tem različne malarje, k nam narekujejo, kaj nam je všeč in kaj ne.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 30. Maj. 2008 8:04

glede na videz mi deluje wannabe Pamela Anderson.Ko sem gledala njen spot sem se malo ustrašla,da ne bojo joške vame skočile :D pa malo manj solarija ji tud ne bi škodilo,ker men deluje precej starejša kot je v resnici
drugače pa mi v oddaji deluje tak prijazna,čeprav se vidi,da kakih pretiranih voditeljskih sposobnosti in razgledanosti ravno nima
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 30. Maj. 2008 8:06

Jst mam pa njene žnable na sumu, da so mal napihnjeni od silikona. Ena stran ustnic ji zmeri mal negibno visi :)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 30. Maj. 2008 8:06

Najprej se popolnoma strinjam s tem, kar je napisala julia, ker to, kar eni počnejo je res krepko pod nivojem...
Drugič se pa strinjam z no angel v tistem delu, kjer piše, da človek sploh ne more več rečt, da mu nekej ni všeč, ker je pol že kr takoj ljubosumen. Meni je to že prav smešno, res. Če ste ene bistvo svojega življenja posvetile temu, da bi ble enake kot Sanja Grohar/Saška Lendero/Pinko Palinko...ok. Ampak to še ne pomeni, da smo vsi taki. :P Js tut lahko rečem, da mi čevapčiči niso kul, pa to še ne pomeni, da sem ljubosumna na prasca.
Tako da...chill oz. dejte najt kako manj patetično frazo, ker ta je res že za se zjokat.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 30. Maj. 2008 8:37

Tiavanna napisal/-a: Js tut lahko rečem, da mi čevapčiči niso kul, pa to še ne pomeni, da sem ljubosumna na prasca.
Tako da...chill oz. dejte najt kako manj patetično frazo, ker ta je res že za se zjokat.

:rofl:
Točno tako.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov