Tyra Banks
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
u mojem je pa ze.....js se res ne sekiram prevec kako drugi gledajo za mano ker sm se ze navadla da vecino casa..cudn..
pomagal k temu mi je pa to da pr useh problemih s kozo k sm jih mela sm dostkrat f** pogledou na obrazu cutila pa sm kr vedla kaj si misljo...ampk zj se je use skp izoblsal in mi enostavn ni vec mar
pomagal k temu mi je pa to da pr useh problemih s kozo k sm jih mela sm dostkrat f** pogledou na obrazu cutila pa sm kr vedla kaj si misljo...ampk zj se je use skp izoblsal in mi enostavn ni vec mar
Zivljenje je piskotek!
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ojojoj, zdajle sem si ogledala ANTM cycle 7, v katerem je Tyra res malo bolj okrogla. Nič nimam proti njenim kg, zelo pa me moti nepravilna izbira oblačil za njeno novo postavo. Prav nič ji ne pašejo tele cunje. Groza! Tukaj je njena izbira oblačil glih na ravni ene "fashion" neizobražene Mirne Reynolds.
Zgleda, da je kovačeva kobila res bosa.
Zdi pa se mi, da je potem shujšala, ker v kopalkah na svoji oddaji je bolj vitka.
Zgleda, da je kovačeva kobila res bosa.
Zdi pa se mi, da je potem shujšala, ker v kopalkah na svoji oddaji je bolj vitka.
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
Men se je pa s temi izpadi mal zamerla,zato ker če bi bla res tko samozavestna bi rekla ko j... tiste k to pišejo in pika.Take scene ji res nebi blo treba nardit pa celo odajo o tem razpraulat
- wantyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
men je pa dobro nrdila, ker je pač pokazala, da se ni treba vsem sekirat če jim pravijo da so debele...pač je pokazala javnosti kaj si misli o tem.... drugače bi pač prišle še druge govorice kot so: da jo je tak prizadelo, da se je zavila v molk in hujša....
mislm da je tak boljše nardila
mislm da je tak boljše nardila
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
S tem da je ona dokazvala, da ni taka kot na slikah ampak bolj suha. Če bi hotela s tem kej narest za debelejše ljudi,pol nebi šla hujšat, preden se je v kopalke v studiu oblekla.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
^^s tem je ona hotla dvignt popularnost njenga šova, ker pač publika pada na take fore.
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
Ljubljančanka napisal/-a:S tem da je ona dokazvala, da ni taka kot na slikah ampak bolj suha. Če bi hotela s tem kej narest za debelejše ljudi,pol nebi šla hujšat, preden se je v kopalke v studiu oblekla.
ja šur ja... med oddajo in temi slikami je časovni termin 3 tednov... v teh treh tednih je 20 kil zgubila ane
sploh pa, če bi si posnetek dobro ogledala in dejansko POSLUŠALA kaj Tyra govori, bi slišala, da je rekla, da je slika lepa in da če se bo tako prehranjevala kot se zdaj, bo kmalu taka in se ne bo sekirala, pokazala je neretuširane slike, ki so bile slikane ISTI čas kot so bile te tabloidne slike narejene in pokazala, da ima tudi ona celulit in malo šlaufa, ampak se ne sekira, ker je zadovoljna sama s sabo... sploh pa se je osredotočla na ŽALJIVE NASLOVNICE!!!!!!!!!!!
res škoda, da eni takoj obtožujete, preden si sploh dobro ogledate zakaj se gre...
na teh linkih si lahko ogledate celo oddajo v kateri Tyra govori o njenih fotkah, obesedenosti današnje družbe z vitkim telesom in motnjah hranjenja:
Tyra confronts her fat tabloid photos (Part 1)
Tyra confronts her fat tabloid photos (Part 2)
Tyra confronts her fat tabloid photos (Part 3)
Tyra confronts her fat tabloid photos (Part 4)
Tyra confronts her fat tabloid photos (Part 5)
Tyra confronts her fat tabloid photos (Part 6)
Zadnjič spremenil sinička, dne 11. Feb. 2007 21:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
sinička napisal/-a: ja šur ja... med oddajo in temi slikami je časovni termin 3 tednov... v teh treh tednih je 20 kil zgubila ane
Mah v Ameriki je vse možno, če gre Heidi 1 mesec po porodu na Victoria Secret show in zgleda tip top, ne vem zakaj nebi njej v 3 tednih ratal zrihtat postavice.
Poslušala pa sem, sicer ne vseh posnetkov, mi je pa v spominu predvsem ostalo to kako se ona kaže v kopalkah.
Mi je pa kul, da se bori proti tej popularnosti anoreksije, samo to izpostavljenje same sebe, mi je pa malo mim.
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
Ljubljančanka napisal/-a:sinička napisal/-a: ja šur ja... med oddajo in temi slikami je časovni termin 3 tednov... v teh treh tednih je 20 kil zgubila ane
Mah v Ameriki je vse možno, če gre Heidi 1 mesec po porodu na Victoria Secret show in zgleda tip top, ne vem zakaj nebi njej v 3 tednih ratal zrihtat postavice.
Poslušala pa sem, sicer ne vseh posnetkov, mi je pa v spominu predvsem ostalo to kako se ona kaže v kopalkah.
Mi je pa kul, da se bori proti tej popularnosti anoreksije, samo to izpostavljenje same sebe, mi je pa malo mim.
ja čaki mal... neki je shujšat za 20 kil, zaradi basanja, neki je pa zgubit poporodniški trebušček
sploh pa še nism vidla močne ženske brez podbradka podbradka tyra ga pa na uni sliki definitivno nima
-
Ja obraz ma lep, to je res. Mah neki je sigurno shujšala, če se baje tudi na njenih Supermodel oddajah vidi, da se je zredila, tukaj v kopalkah v njeni pogovorni oddaji, ima pa super postavico.
Mah jaz sem se itak v njo zapičla, ker mi je rahlo zoprna, kr neki kriči, se zvira in kaže. Taka tipična Američanka, skos neki igra, samo grozno teatralno. Ni mi naravna.
Mah jaz sem se itak v njo zapičla, ker mi je rahlo zoprna, kr neki kriči, se zvira in kaže. Taka tipična Američanka, skos neki igra, samo grozno teatralno. Ni mi naravna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov