Tyra Banks
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
to temo sm odprla zato, ker se o tyri na veliko pise ze v temi ANTM. mene je ona totalno ocarala, res mi je tko down to earth, pa ne boji se narest budale iz sebe. da o njeni lepoti sploh ne govorim! pa se medijem se ne raskazuje tok kt ksne holivudske zvezdice. evo se ene par slikc:
tuki je pa se en filmck:
http://www.youtube.com/watch?v=dmf9cFYx9VE
tuki je pa se en filmck:
http://www.youtube.com/watch?v=dmf9cFYx9VE
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Men je ona zelo všeč, je lepa, pametna in zelo sposobna ženska. Ima velik izkušenj v svetu mode in to kar dela na ANTM je res super.
Mi je všeč ker zna bit ženska tud čist zmešana kot smo vidl v nekaterih odlomkih te serije, tko zelo vsestranska se mi zdi. Tko da Tyra
Mi je všeč ker zna bit ženska tud čist zmešana kot smo vidl v nekaterih odlomkih te serije, tko zelo vsestranska se mi zdi. Tko da Tyra
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Men je ona tut ful huda ... jest sem jo včasih ful rada gledala k je na Oprah nastopala, pa zmeri je kej o modi, ksne modne revije pa to prpravla. No tm se je kao učila voditeljstva, zej ma pa svojo oddajo - Tyra Banks Show in bi blo ful ful ful fajn, da bi jo se mi v SLO dobil oz. da bi jo predvajali na ksnemu programu....
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
men je ona kot osebnost zllo usec, kot so ze rekle punce prej je na realnih tleh in ne dela big deal ker je slavna. tko da bravo tyra
kar sepa zunanjosti tice mi pa ni usec, mislm valda je lepa ampk me ne ocara, nc posebnega mi ni...
kar sepa zunanjosti tice mi pa ni usec, mislm valda je lepa ampk me ne ocara, nc posebnega mi ni...
Zivljenje je piskotek!
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
http://www.youtube.com/watch?v=0yje5-aM ... ed&search=
se en filmck. tyra je nrdila oddajo, kjer se je spremenila v brezdomko in sla na ulice prosjacit. a si lahko predstavlate ksno paris hilton?
se en filmck. tyra je nrdila oddajo, kjer se je spremenila v brezdomko in sla na ulice prosjacit. a si lahko predstavlate ksno paris hilton?
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
vsaka ji čast, punca je (kot ste že napisale) na realnih tleh, se ne nosi kot da je ne vem kaj, kljub temu, da makeša ko d...a.
nisem pa vedela, da ima svojo oddajo. kaj je v stilu oprah? tak občutek sem dobila po tem zadnjem filmčku..
lušna je in nima "tipične" manekenske postave, da bi lahko videli skoz njo
nisem pa vedela, da ima svojo oddajo. kaj je v stilu oprah? tak občutek sem dobila po tem zadnjem filmčku..
lušna je in nima "tipične" manekenske postave, da bi lahko videli skoz njo
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Meni je tudi luštna Pa ful rada gledam ANTM... všeč mi je tudi, da se ne sekira zarad svojih močnih stegen in jih celo večkrat omeni..
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov