Tyra Banks
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Če je to na teh slikah res ona - škoda da se je tok zredila. Glede na to da je cel lajf mela opravka s telesom, je zdj to res žalostno. Sj je tud sama na Antm priznala da ima vsak svoje slabosti in da je njena junk food. Očitno se mu je mal preveč predala
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php ... c_id=22153
debela gor al dol, še vedno je žensk na mestu!
debela gor al dol, še vedno je žensk na mestu!
A moment on your lips, forever on your hips!
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Angel girl napisal/-a:Če je to na teh slikah res ona - škoda da se je tok zredila. Glede na to da je cel lajf mela opravka s telesom, je zdj to res žalostno. Sj je tud sama na Antm priznala da ima vsak svoje slabosti in da je njena junk food. Očitno se mu je mal preveč predala
Pomoje je eden od razlogov, da se je zredila zdej ravno to, da so ji celo življenje govorili, ``težili´´, kritizirali, ... njeno telo, in pravzaprav hujšala zaradi kariere in posla, ne pa tok zaradi nje same. In očitno ma tega dost in zdej ``uživa´´ v junk food-u. Sicer je pa se zmeri men cist fletna, sploh na njenmu show-u k sem ga zanč gledala (Tyra Banks Show) zna z ustrezno izbiro oblek ful prikrit njene kg.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Men je pa se vseen lepa...pac zenska. Ok res da je bla vcasih supermodel, zdj pa pac ni vec pa pika.
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Meni se pa zdite nekatere rahlo usekane ( ni to mišljeno grdo, ampak simpatično zlobno )
Se opravičujem, ampak pri 178 cm in 73kg je ITM še vedno v meji normalne, torej s svojo težo ne ogroža svojega zdravja.
Če je to debelo, potem pa res ne vem. Mogoče se sliši veliko, ker je 7ka?
Če bi bilo 168/63 bi bilo nekoliko bolje za prebrat?
Ne vem no...men se zdi žalostno, da se vam zdi to DEBELO.
Ne, ne more se primerjat z Alessandro Ambrosio naprimer, ki je še dejavna v svojem poklicu. Je pa čisto normalna ženska, ki zgleda čisto v redu.
Meni se pa fajn zdi, da se sama sebi zdi lepa ( sej se meni tudi ).
Če bi imeli, ki jih zdravstvena zbornica obravnava kot debele tako razmerje kilogramov, kot ima Tyra Banks, ne bi bilo v Ameriki niti slučajno problema z debelostjo.
Se opravičujem, ampak pri 178 cm in 73kg je ITM še vedno v meji normalne, torej s svojo težo ne ogroža svojega zdravja.
Ne, ne more se primerjat z Alessandro Ambrosio naprimer, ki je še dejavna v svojem poklicu. Je pa čisto normalna ženska, ki zgleda čisto v redu.
Če bi imeli, ki jih zdravstvena zbornica obravnava kot debele tako razmerje kilogramov, kot ima Tyra Banks, ne bi bilo v Ameriki niti slučajno problema z debelostjo.
-
Pomoje ma Tyra na telih slikah mal več kil kokr tmle piše
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
Mah te Američani in njihov Junk Food. Jaz tega sploh ne kapiram, pa tok je to ena zanič hrana. Pa sploh ko gledam te zvezdnike kako noro veliko telovadijo na vse mogoče načine tud po 5 ur na dan ali več, se sploh ne čudim, da jim kar naenkrat vse dol pade in takile pol ratajo.
-
^jst tud ne, najbrž more bit preklet težko če si pol življenja na očeh vseh ljudi in hočeš izgledat najboljš. Ma men je Tyra faca kokrkol obrnemo
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
Tyra napisal/-a:Se opravičujem, ampak pri 178 cm in 73kg je ITM še vedno v meji normalne, torej s svojo težo ne ogroža svojega zdravja.
...
Sej ne vem če se je katera vtaknila v tele mere, bolj smo po sliki komentirale in se je fejst raztegnila in je debela, tle sploh ni debate.
In če pogledaš na sliki si Tyra sama sebi ni všeč, ker si ves čas drži tisto rjuhco okol trebuha in riti, da se ja nebi česa vidlo, pa se vseeno..
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
Ne vem zakaj bi o tem lagala...se mi ne zdi taka.
No zame tu je debata in če pogledaš ostale američane, to definitivno ni debelo.
Mogoče je debelo za deklice, ki cele dneve gledajo manekenke po pistah in si želijo njihovih postav ( kar je pa tudi po eni strani žalostno )
LP
Taja
No zame tu je debata in če pogledaš ostale američane, to definitivno ni debelo.
Mogoče je debelo za deklice, ki cele dneve gledajo manekenke po pistah in si želijo njihovih postav ( kar je pa tudi po eni strani žalostno )
LP
Taja
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
^^ se čist strinjam, da 73kg pri 178 cm tut slučajn ni debelo. To je zame cist normalna teža. Drgač pa itk ti fotoaparat doda se ksno kilo gor, in ponavad na slikah zgledas mau močnejši.
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Na teh slikicah ima definitivno veliko več kot pa 73kg.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov