Tyra Banks
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
kokr sm razbrala iz posnetka se je ona osredotočla na žaljive naslovnice, ki so govorile o njenih fotkah in hotla povedat, da nima noben pravice zmerjat in žalit močnejših žensk... zato je pa na koncu tut rekla "you can kiss my FAT ass"
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
loknica, glede na to, da se je drla "you can kiss my fat ass", je pomoje ravno to hotela povedat, da je sama s seboj zadovoljna.
kar pa ne spremeni dejstva, da je za moje pojme pač teatralna AW, za povrh vsega pa še neverjetno dvolična. na enem kanalu se dere, da ni nič narobe z 10 kilami (pre)več, na drugem pa vodi reality show, v katerem je skoraj skenslala joanno, ker je imela preveč kil. (pa je bila bolj suha od moje suhcene malenkosti).
sej razumem, da jo nervira, da jo mediji pljuvajo, ampak to je pač cena, ki jo plačaš za javno izpostavljanje. vsa ta leta je veljala za eno najlepših žensk na svetu, pa vsi so hvalili njeno postavo, zdej se je pa zredila in mediji so tudi to opazili. pišejo, ko si jim všeč, še raje pa, ko jim nisi.
in kar se mene tiče, pač ni nič bolj nesramno pisat, da je tyra debela, kot pa na dolgo in na široko razpredat, kako je keira anoreksična. ta kvazipolitična korektnost je res super.
kar pa ne spremeni dejstva, da je za moje pojme pač teatralna AW, za povrh vsega pa še neverjetno dvolična. na enem kanalu se dere, da ni nič narobe z 10 kilami (pre)več, na drugem pa vodi reality show, v katerem je skoraj skenslala joanno, ker je imela preveč kil. (pa je bila bolj suha od moje suhcene malenkosti).
sej razumem, da jo nervira, da jo mediji pljuvajo, ampak to je pač cena, ki jo plačaš za javno izpostavljanje. vsa ta leta je veljala za eno najlepših žensk na svetu, pa vsi so hvalili njeno postavo, zdej se je pa zredila in mediji so tudi to opazili. pišejo, ko si jim všeč, še raje pa, ko jim nisi.
in kar se mene tiče, pač ni nič bolj nesramno pisat, da je tyra debela, kot pa na dolgo in na široko razpredat, kako je keira anoreksična. ta kvazipolitična korektnost je res super.
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
loknica napisal/-a:Tyra, sej se ne gre za to al je debela al ni, gre se za to, da je hotla na tv-ju dokazat da NI debela kot jo tabloidi prikazujejo..ane? Verjetno, ker jo je to ful užalilo..
Torej kaj pozitivnega je pokazala kle dekletom, ki imajo anoreksijo? za moje pojme nič.
Jst bi na njenem mestu kupla ta časopis in na svoji oddaji pred kamerami še 1x pokazala tisto slikco in rekla "IT"S OK TO LOOK LIKE THIS! I AM BEAUTIFUL"
Joj, pa dajte si uzet čas in poglejte CEL posnetek, preden greste govorit tole, kar je v zadnjem stavku.
Tyra je rekla, da zdaj še ne zgleda tako kot je na sliki, ampak da kolikor ona je zadnje čase, BO zgledala tako in s tem ni NIČ narobe.
Ja, osredotočila se je na zlobne naslovnice iz časopisov...in primerjala. Povedala tudi, da če bi bila manj samozavestna, bi se že zdaj stradala...
Skratka iz vsega tega je naredila primer. Kakšni so mediji, kakšne bedarije pišejo in kaj lahko povzročijo pri dekletih.
Sicer pa ker ste se nekatere tako vpičile v tisto fotografijo in si zamislile, da je šla v kopalke, samo zato, da bi pokazala, da ni debela:
Že če gledaš oddajo, ki je bila par dni po tej "fat" debati in jo vidiš oblečeno, je hitro jasno, da NI ŠANS, da jo je toliko skupaj, kot na tisti sliki.
Ne vem zakaj morate pomisliti o človeku najslabši...
CEL POSNETEK
http://www.youtube.com/watch?v=rxKXEAeNx_4
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
jullia napisal/-a:
ANTM...america's next top model...oz. je dala možnost tudi + Size dekletom. Joanna ne spada v + size, se ti ne zdi? Iščejo supermodel in se poskušajo podredit smernicam in modnem svetu...se ti ne zdi, da je to malce drugače?
Sicer je pa nekoga klicati whore kar brezveze, je itak...patetično
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
jullia napisal/-a:kar pa ne spremeni dejstva, da je za moje pojme pač teatralna AW, za povrh vsega pa še neverjetno dvolična. na enem kanalu se dere, da ni nič narobe z 10 kilami (pre)več, na drugem pa vodi reality show, v katerem je skoraj skenslala joanno, ker je imela preveč kil. (pa je bila bolj suha od moje suhcene malenkosti).
tyra je kritizirala yohanno zato, ker ji je res mal "spehca" visel cez - to pr manekenkah pac ni sprejemljivo. tm veljajo drugacni standardi (na zalost). ce bi jo vidla na ulci bi rekla da ma hudo postavco, za model pa pac ne!
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
no ja, in glede na to, da je tyra bila manekenka 20 let, so je bili pač vsi navajeni v ne +size.
in še vedno se mi zdi dvolično, da nekdo, ki ima eno vodilnih vlog v modni industriji, hkrati izvaja en tak motivacijski cirkus in pretaka krokodilje solze.
tyra, AW je slengovski izraz, ki nima s konvencionalnim pomenom besede whore praktično nobene zveze. urbandictionary.com saves
in še vedno se mi zdi dvolično, da nekdo, ki ima eno vodilnih vlog v modni industriji, hkrati izvaja en tak motivacijski cirkus in pretaka krokodilje solze.
tyra, AW je slengovski izraz, ki nima s konvencionalnim pomenom besede whore praktično nobene zveze. urbandictionary.com saves
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Saj Joanna je na koncu zmagala po moje jo je pač hotela pripraviti na kritike ki jo čakajo v svetu mode.
Meni je Tyra prov zakon in res bi se morali vprašati če so ti "standardi", ki veljajo danes normalni, glede na to da punce tudi umirajo zaradi njih.
Meni je Tyra prov zakon in res bi se morali vprašati če so ti "standardi", ki veljajo danes normalni, glede na to da punce tudi umirajo zaradi njih.
Houd de wereld tegen
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
jullia napisal/-a:no ja, in glede na to, da je tyra bila manekenka 20 let, so je bili pač vsi navajeni v ne +size.
Niti nima več ene od vodilnih vlog. Mogoče je mela včasih. Drgač se pa men cist nič ne zdi dvolična. Tyra je iz manekenstva iztopila zarad tega ker je bla sita se podrejat pa skoz hujšat in vzdržvt tako postavo, in je zavoljo močnejše postave (za modne standarde) pustila vse skupi. Jasno pa, da v antm tekmovalkam teži, saj če jim ne bo ona, jim bojo pa kasneje drugi v modnem svetu. Sploh je pa v 4. sezonni rekla, da so manekenke dons presuhe.
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Glede teh komentarjev puncam v antm je tko, da je Tyra dejansko še prijazna do njih... In kokr jst vem, je mel mr. Nigel Barker največ za povedat proti Yoannini postavi... Treba je vzet v zakup, da je punca, preden se je prijavila na antm, shujšala okoli 20 kg in da njena postavani bila natrenirana, izklesana - to je motilo sodnike pri antm. Ker tud če ma ženska 10 kg preveč (pa ne pravim, da jih je Yoanna mela), je razlika med tem, al redno telovadi in ma natrenirano telo, al pa ne...
In kar se Tyre tiče... kapo dol, Tyro za predsednico, ženska je carica! Pa s tistimi nekaj kil viška ali ne... njena postava še vedno zgleda dobr..
In kar se Tyre tiče... kapo dol, Tyro za predsednico, ženska je carica! Pa s tistimi nekaj kil viška ali ne... njena postava še vedno zgleda dobr..
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
hubabuba napisal/-a: In kokr jst vem, je mel mr. Nigel Barker največ za povedat proti Yoannini postavi... Treba je vzet v zakup, da je punca, preden se je prijavila na antm, shujšala okoli 20 kg in da njena postavani bila natrenirana, izklesana - to je motilo sodnike pri antm.
ne bi mogla reči, da jih je motilo, da je yoanina postava bila izklesana ... ampak po mojem mnenju je on komentiral njeno telo, ker se je videlo, da je hitro shujšala in ji je koža visela na spodnjem delu hrbta. Tako da daleč od tega, da je bila njena postava natrenirana ali izklesana.
druge punco so imele veliko lepšo postavo od nje ... vendar je njo ravno zelo lep, simetričen in klasičen obraz med drugim omogočil, da je postala zmagovalka.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Ej to pa nisem vedla, da je Yoanna 20 kg pred oddajo shujšala. No ja men je Tyra ful všeč, kljub vsem zadevam k se vrtijo okol nje.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
jemina napisal/-a:Jz bi bla tudi Yoanna
A zato k je tok shujšala?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov