Tyra Banks
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
^^Tistle se mi zdi, da smo že vidl tuki, k se ji res odtrga konec res ... sam mi pa nekak ni ušeč k ma iste finte k Oprah ... ne vem no, sam klele je res čist skoperala njo ...
Pa tut k da bi bla mal mutna mi zgleda v faco
Klele jo pa tut trga mal
Pa tut k da bi bla mal mutna mi zgleda v faco
Klele jo pa tut trga mal
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Ja sej Oprah je njena vzornica, mentorica, navdih, ..... Čeprov je Tyra velik bolj odpulena kot pa Oprah. V pozitivnem smilsu mislm.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Ja sej je hudo, da je njena vzornica in use, ker Oprah je men res konc huda ženska in tko, ampak da jo pa dobesedno kopira v vseh dejanjih, to pa je pa mal tko tko ...
Ubistvu sm misnla na ta primer iz tistega posnetka, k pač vsem v publiki neki podari in pol se totalno isto dere kot se Oprah v vseh svojih oddajah, k kej podari ... S to razliko, da se Oprah seveda ne meče po tleh in ne skače po sedežih
Ubistvu sm misnla na ta primer iz tistega posnetka, k pač vsem v publiki neki podari in pol se totalno isto dere kot se Oprah v vseh svojih oddajah, k kej podari ... S to razliko, da se Oprah seveda ne meče po tleh in ne skače po sedežih
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Mhm ja ... huda je konc klele Mislm je bla v tem filmu, ampak kokr sm jst gledla zdej 7. sezono ANTM-ja nima niti prbližno več takšne postave, ampak men je še vedno huda
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Men pa na telih zadnjih fotkah s filma ni tok dobra. Mi je recimo zdj v 7.sez antm fulll bolj luštna.
Ja mal kopira za Oprah, sam še vseen se mi zdi da je sama drugačna osebnost in to počne na drugačen način. Zato se mi sploh ne zdi bedna al pa karkol, men je ful všečna.
Ja mal kopira za Oprah, sam še vseen se mi zdi da je sama drugačna osebnost in to počne na drugačen način. Zato se mi sploh ne zdi bedna al pa karkol, men je ful všečna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov