Tyra Banks
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Tyra napisal/-a: Ponavljam: ne vem zakaj bi lagala o svoji teži. Če ima to težo, kot pravi, NIMA PROBLEMA, ker to zdravstvena zbornica upošteva kot NORMALNO težo in NE DEBELOST!
Me zanima, če se šteje med motnje tudi obsedenost z vitkim telesom in podrejenost modni industriji in njihovim idealom...
No jaz pa ponavljam, da ne gledam cifer, ki nič ne pomenijo ampak sliki, ki sta bili predloženi. Na osnovi teh slik sem si ustvarila mnenje, da je predebela. Tako. Lahko pa dela kar hoče, lahko je še naprej ali pa se strada, kaj mene briga, samo škoda jo je pa vseeno in kogarkoli drugega, ki stalno niha s težo gor in dol.
In seveda je motnja tudi obsedenost z vitkim telesom, itak, tle sploh ni debate. Sej zato pa pravim, da če poslušaš svoje telo, da je najbolj prav in če nimaš ravno kakšne bolezni ščitnice, naj nebi imel problemov s težo ne v eno ne v drugo smer, sploh kot mlad človek.
Pa dobro sej nima veze...
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
mily napisal/-a:Mhm jst bi tut vidla nadaljevanje.
Mogoče je potem Naomi odvihrala ven. Sem že enkrat na tv tole videla in ni bilo drugega dela. Čudno.
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Na tistih dveh slikah men deluje da ma več kot 73 kg. Če sebe pogledam, ki jih imam pri 164cm 65kg, bi rekla, da nosim eno številko manjšo kot ona na teh slikah. Ampak slike so slike in čist možno je, da so tudi njo popačile.
Če se punca ne ukvarja več z manekenstvom, nevidim razloga zakaj si ne bi privoščila kak grižljaj več, nenazadnje si je verjetno morala pol življenja podrejati jedilnik službi. Jst je ne obsojam. Če se bo sama sebi zdela grda, bo že shujšala.
Če se punca ne ukvarja več z manekenstvom, nevidim razloga zakaj si ne bi privoščila kak grižljaj več, nenazadnje si je verjetno morala pol življenja podrejati jedilnik službi. Jst je ne obsojam. Če se bo sama sebi zdela grda, bo že shujšala.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
sofia83 napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=NN876UcS3r0
Vse za visoko gledanost svojga šova
Drama, drama, drama
Naomi pa jo gleda ko en touster in neve kaj naj reče
Jaz tudi nikjer nisem našla nadaljevanja, če katera najde, naj da link
I laugh at gilded butterflies.
- Ancha18
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
- Kraj: Velenje
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 088474.php
nism vedla,da se je že enkrat slekla...
na prvi sliki ma pa grozno barvo las!!
nism vedla,da se je že enkrat slekla...
na prvi sliki ma pa grozno barvo las!!
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Ogledala sem si tale posnetek z Naomi...Tale Tyra je ena navadna Drama Queen. Da gre svoje zamere trobit celemu svetu...dio mio. Pa naj greta na kafe pa se tam vse zmenta. Poleg tega mi je čudno, da je 14 let to zamero kuhala. Ženska je očitno vedno hotla bit No.1, sam ob Naomi to nikakor in nikakor ni uspela bit...boga, res boga.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov