Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*inkica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inkica* » 29. Okt. 2007 15:04

Jaz pa ne vem, kaj je z mano, ampak si zadnje čase mislim, da on sploh ni bil človek, da je res bil angel. Izmed vse znanih in tudi neznanih ljudi mu zaenkrat še nisem našla podobnega. Mogoče pa se mi to samo zdi zdaj, ker še ga nisem prebolela. Ampak če bi lahko, bi dala življenje zato, da bi spet on živel. Vedno si rečem, da bi rajši jaz umrla pred vsemi ali namesto njih, ki jih imam rada, da nebi potem trpela, ko bi oni umirali. Jaz nebi umrla s Tošetom, ampak namesto njega...

Ko sem bila danes v službi in sem šla v kuhinjo, se je ravno takrat začela pesem Moja, pa je nisem mogla poslušati, samo ven sem šla. Opazila sem, da njegove pesmi lahko poslušam, ko si jih namerno zavrtim, ko pa jih ne pričakujem, pa mi je še vedno hudo, ful hudo :cry:
Uporabniški avatar
*inkica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inkica* » 29. Okt. 2007 15:22

Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 29. Okt. 2007 15:40

Minka to pa je bilo res lepo od tebe, hvala tudi v mojem imenu. ;D
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 29. Okt. 2007 15:42

Meni je to že pretiravanje in nakladanje. Pred leti se je v letalski nesreči ubil makedonski predsednik Trajkovski Z vsemi varnostnimi ukrepi, ki veljajo za najvišje državnike.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 29. Okt. 2007 15:43

*inkica* napisal/-a:http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=29341

hmm... :roll:

pa kaki komentari...

Samo res kaki blesavi komentari. Jaz nevem no, pa ce ljudi tako moti tema Tose, zakaj se potem berejo in komentirajo. Tako je tudi na straneh 24ur.com. Ljudje so res nesramni, pa ce jih moti naj ne gledajo.
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 29. Okt. 2007 17:13

IZABELA napisal/-a:Jaz tudi še nisem dojela, da je pokopan. Ko pa se na trenutke zavem, da ga ZARES ni, pa postanem zelo žalostna.

Kaj pa pravte na tele izračune:
- če seštejemo datum njegovega rojstva, dobimo letnico smrti
25+1+1981 = 2007

- če od letnice smrti odštejemo datum nesreče, dobimo letnico rojstva
2007- 16-10= 1981

- njegov zadnji album nosi naslov Igra bez granica,izšel je leta 2007, istoimenska pesem se nahaja na njem na 6. mestu, traja 5 min 51 sekund (a je res tko dolga ?? ). Če vse to seštejemo, dobimo starost, pri kateri je umrl, slavno 26, o kateri je bilo na predhodnih straneh že veliko napisanega
2+0+0+7+6+5+5+1 = 26

ne verjamem, da so to zgolj nakljujča...
jaz verjamem v to, da je nekaj na številkah.

dobro, da si to zapisala tu
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 29. Okt. 2007 17:42

^^ Sprva so se tud men zdele te številke en navaden "hokus pokus" in sem take poste samo preskočila, ampak pol sm šla nekatere stvari dejansko preverit, in je res mal "spooky" vse skupaj :?

Celo na wikipediji je en članek o številki 26, kjer je med drugimi pisalo tudi to, da v Jevrejskem jeziku (Gematria) 26 pomeni Božje število. Poleg tega pa je bilo Tošetu pravo ime Todor = TODOOROSS (grško), kar pomeni Božji dar. Obenem pa se črka T v abecedi nahaja na 26. mestu. Prav tako pa po numerologiji št. 26 simbolizira OMEGO, kar označuje KONEC :?

Sicer nisem vraževerna sploh... ampak tukaj se enostavno preveč stvari poklapa :?
Meni osebno je dalo mislit, in se mi zdi vse prej kot naključje. Zgleda da je res nekaj na tej usodi...
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 29. Okt. 2007 18:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Katie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Katie » 29. Okt. 2007 18:15

Frenkie napisal/-a:^^ Sprva so se tud men zdele te številke en navaden "hokus pokus" in sem take poste samo preskočila, ampak pol sm šla nekatere stvari dejansko preverit, in je res mal "spooky" vse skupaj :?

Celo na wikipediji je en članek o številki 26, kjer je med drugimi pisalo tudi to, da v Jevrejskem jeziku (Gematria) 26 pomeni Božji število. Poleg tega pa je bilo Tošetu pravo ime Todor = TODOOROSS (grško), kar pomeni Božji dar. Obenem pa se črka T v abecedi nahaja na 26. mestu. Prav tako pa po numerologiji št. 26 simbolizira OMEGO, kar označuje KONEC :?

Sicer nisem vraževerna sploh... ampak tukaj se enostavno preveč stvari poklapa :?
Meni osebno je dalo mislit, in se mi zdi vse prej kot naključje. Zgleda da je res nekaj na tej usodi...

Ampak tole je pa res mal scary. Ja, to sigurno ni samo naključje. Ne more bit. Hjo...božji dar :cry:

Toše, js sam upam, da se maš lepo, kjerkoli že si.
Zadnjič spremenil Katie, dne 29. Okt. 2007 18:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 29. Okt. 2007 18:48

ne me prosim napadat ampak k tole berem se mi zdi da čist malo pretiravate... fant je mrtev, ni edini ki je umrl tako tako mlad so še maljši /nažalost/ s tem nisem milila da nehajte žalovat ali pa kaj takega samo ne pretiravat... po tejihle cifrah bi jaz mogla biti mrtva že 8 let... same sebe v depresijo spravlate... ne me prosm napadat s tem nisem mislila nič slabega
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 29. Okt. 2007 19:39

http://iztokgartner.blog.siol.net/2007/10/16/v-spomin-tose-proeski/#comments

http://iztokgartner.blog.siol.net/2007/10/22/tose-proeski-zalovanje-ki-mu-skorajda-ne-najdem-para/#comments

Evo, tukaj sta samo dva od - mislim da- šestih blogov enega in istega avtorja, posvečenih Tošeju. Fenomenalno napisano, res berljivo. Priporočam.
Pa tudi komentarji na nivoju. Ne pa tako kot na drugih portalih, kjer se že par let ob vsaki novici najdejo kreteni, ki jim je edini fetiš v lajfu pisanje neumestnih in podlih komentarjev.
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 29. Okt. 2007 19:45

Minka ful lepo od tebe..
js upam da bom imela to moznost it enkrat na njegov grob..
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 29. Okt. 2007 19:57

uf ja... 2 tedna sta minila, pa je še vedno tok živa rana kri ne neha tečt... kar naprej se para po šivu...
res da nism več tok ful občutljiva, sam peesda, prou nobene volje ni... tista praznina v srcu... res, k da ti manjka košček srčka k ti ga je nekdo zasedal ... ne vem, ne znam razložit...

sej v makedoniji majo tut dan mrtvih 1. novembra, ne? ... jaooo... to bo spet katastrofa!!!

myspace --- glede na to da je to propagandni portal, mislte da se je toše osebno logiral gor, al je meu koga za to k mu je stran urejal in podobno? ... kr kukr sm gledala, je bil nazadnje logiran 10.10. 2007 ...

pa te novice k poslušam, berem... pa o vozniku pa o varnostnikih pa o managerki... pa ce bi blo tko, pa ne bi blo tko... jojjj... kaj zdej to razglabljate??? ... takrat bi se misnlo :(
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 29. Okt. 2007 20:13

Men se tud zdi, da pretiravate. Ok bil je slaven, luskan, men je ksn dobr komad, neki je naredu za domovino, sam da pa govorite, kot da vam je umru blizni in kok ste prizadete zarad njegove smrti pa to, je pa ze mal too much.

Prizgite svecko za njega, ksno zmolte, če molite, in to je to. Ni vec kej za narest.
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 29. Okt. 2007 20:47

Katie napisal/-a:
Frenkie napisal/-a:^^ Sprva so se tud men zdele te številke en navaden "hokus pokus" in sem take poste samo preskočila, ampak pol sm šla nekatere stvari dejansko preverit, in je res mal "spooky" vse skupaj :?

Celo na wikipediji je en članek o številki 26, kjer je med drugimi pisalo tudi to, da v Jevrejskem jeziku (Gematria) 26 pomeni Božji število. Poleg tega pa je bilo Tošetu pravo ime Todor = TODOOROSS (grško), kar pomeni Božji dar. Obenem pa se črka T v abecedi nahaja na 26. mestu. Prav tako pa po numerologiji št. 26 simbolizira OMEGO, kar označuje KONEC :?

Ampak tole je pa res mal scary. Ja, to sigurno ni samo naključje. Ne more bit. Hjo...božji dar :cry:

Toše, js sam upam, da se maš lepo, kjerkoli že si.
pa še cd je izdal 'sinot božji' :? (sam ne vem katerega leta... je malo star cd, še v makedonščini)
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 29. Okt. 2007 20:49

pa še cd je izdal 'sinot božji' :? (sam ne vem katerega leta... je malo star cd, še v makedonščini)

leta 2000

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov