Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
samosvoja.1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2007
- Kraj: Ljubljana
Tu lahko podpišete peticijo in sicer, da bi se po njem poimenovala srednja glasbena šola v Bitoli (ki jo je on obiskoval) oz. predlagajo, da bi isto lahko naredili v Kruševu - mestu, kjer je odrasel ali v katerem koli drugem mestu v Makedoniji. Predlagajo tudi, da bi se na dan njegove smrti uvedel letni humanitarni koncert in bi se na ta način - in v njegov spomin - nadaljevalo njegovo humanitarno delo.
http://www.petitiononline.com/Toshe/petition.html
http://www.petitiononline.com/Toshe/petition.html
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
pomoie pa toše ni nč slutu to sam pol k vidš kai se je zgodil povežeš use skupi..tko k recimo pr bepop k je nejc umru so usi rekl kok je biu ta cd tak...use o angelih pa zvezdah k jih gledajo..o je pomoje prej naklučje...
se mi zdi pa nefer da zmer umre tist k je biu u življenju ul dor pa je usm pomagou ne pa skrbeu sam zase...kakšni taki egoisti, ki pa sam prepire delajo po svetu bodo pa živel še nwem kok časa
se mi zdi pa nefer da zmer umre tist k je biu u življenju ul dor pa je usm pomagou ne pa skrbeu sam zase...kakšni taki egoisti, ki pa sam prepire delajo po svetu bodo pa živel še nwem kok časa
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
A se vam ne zdi to čisto mimo, da bi mi podpisovali peticijo?
Naj Makedonci sami odločijo, kako se bo imenovala šola v Makedoniji.
Naj Makedonci sami odločijo, kako se bo imenovala šola v Makedoniji.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Tudi meni osebno se to zdi čudno, ker je to stvar Makedonije, saj so njegove korenine tam.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
grossi napisal/-a:ma ja sej to je res krneki, ceprou sm jo podpisala. zdej se bo kr cela drzava po njem imenovala kao. sej ok, kaka stvar al pa sklad, sam nej se odlocjo sam za kako stvar ne kr vse po vrsti. un koncert se mi zdi pa odlicna ideja.
mnja..se strinjam..nekak že mal preveč pretiravajo glede vsega. sej ok, res je bil velika zvezda, res je bil zelo zelo fajn poba, radi smo ga imeli, ampak da se bo pa zde saka stvar imenovala po njem je pa mal pretiravanje.s koncerttno dovorano in s kakšnim humanitarnim sladom se strinjam, ali pa z glasbeno šolo, ampak razna letališča in vse ideje, so pa mal tu mač.zadeva je precej kičasta ratala
pa tud men se zdi, da je to stvar makedonije in naj makedonija odloča, ne pa cel svet..in peticije pa sej se ne gre za mučenje živali...preveč preveč s emi dozdeva da se bo hotu kdo okristit na račun njegove smrti.In nevem, če je bil taka zvezda, zakaj se določenih zadev prej niso spomnil, zakaj ga prej toliko niso cenili kot zdaj.zdaj je namreč že malce prepozno se mi zdi.naj človek počiva v miru, ne pa da se v grobu obrača zarad vseh zadev ki se zdej dogajajo.
in mislim, da bi vse to bilo težje tudi za njegove starše.kamorkoli se bodo obrnili bo po njem imenovano, kako naj človek potem sploh preboli smrt če pa okolica tega sploh ne pusti.
prevelik pomp se dela iz tega
-
*inkica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
danes sem prebrala da so kar 4 njegovi albumi med 30 najbolj prodajanih v sloveniji. saj res je mel prave pesmi. zaj mi je zadnje dni nekak zlo dobra žao mi je, res mi je dobra! samo sem slišala, da je za to pesem posnel tudi videospot, ki pa ga nikjer ne najdem, čeprav je pesem že stara! mogoče ve kera ki bi ga lahko najdla. ker je bil baje posnet v neki znani diskoteki, pa baje tudi slovenska manekenka admira not nastopa. ziher more bit dober video, no sicer so vsi njegovi meni všeč.
-
*inkica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
http://arhiva.kurir-info.co.yu/Arhiva/2 ... 2006.shtml
tu piše vse o snemanju
samo mi pa je malo čudno, da videospot je, pa ga ni nikjer za videt.
škoda
tu piše vse o snemanju
samo mi pa je malo čudno, da videospot je, pa ga ni nikjer za videt.
škoda
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
skoda, baje je biu nadarjen (js nevem ker ne poslusam te muske)....
useen se pa dela prevelk bum, ce bi kdo pomislu kolk velik nesrec se zgodi in kolk ljudi med njimi je nadarjenih za take al pa drugacne stvari...
useen se pa dela prevelk bum, ce bi kdo pomislu kolk velik nesrec se zgodi in kolk ljudi med njimi je nadarjenih za take al pa drugacne stvari...
Zivljenje je piskotek!
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
inaa napisal/-a:skoda, baje je biu nadarjen (js nevem ker ne poslusam te muske)....
ja res je vsak dan ljudje umirajo na takšne in drugačne načine.Smrt je del našega življenja in je žalostno za vsakega človeka če nekoga izgubi.Preprosto izguba boli(pa če je človek klošar).Res pa je tragedija je še večja če je to znana mlada osebnost katero smo imeli vsi radi!
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
Aphrodite napisal/-a:jaz pa mislim, da nam mediji enostavno ne pustijo preboleti...zakaj? ja zato da čimveč prodajo...in to o njegovi smrti bodo vlekli tako dolgo, dokler...dokler jim bo! prasci!
[pardon izrazu, sam me res razjezi...]
to maš tud prov mediji nam ne pustijo da prebolimo
- minka sk
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2007
*purple* napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20071026_3108656.php
ja, kakšne pa ma tale skopski župan Da bi Tošeta okol prevažal po makedoniji v krsti....
Hvala bogu, da so ga pokopali, naj počiva v miru...Mislm kakšne ideje
Pustite zhupana.. bedak, ljudje ga ne obozhujejo.. reakcije so tukaj tudi bile take da "kaj si on misli, kdo je on da govori kaj bi se moralo narediti s Toshetom"... vsi se strinjajo da je chisti bedak.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov