Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 26. Okt. 2007 12:51

IZABELA napisal/-a:dol po Balkanu so se pojavili jumbo plakati, pa je gor Tošejeva slika, spodaj "in memoriam 1981-2007" - te kar zmrazi, potem pa velik napis NE BRŽE OD ŽIVOTA. Upam, se bo koga prijelo, pa če se samo ena taka nesreča prepreči, kot je bila ta.

Tale plakat zgleda takole (slikano na eni izmed beograjskih ulic):

Slika

Plakat ki nosi slogan "ne hitreje od življenja" je osnovala fondacija "Sky Forever", in opozarja voznike naj ne vozijo z neprilagojeno hitrostjo.
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 26. Okt. 2007 12:53

js samo upam, da se je vsaj nekaj ljudi, ki na cestah nevarno vozi, zavedlo te nesrece in da bojo vsaj razmislili o bolj varni voznji..
cesta je ena najnevarnejsih stvari na svetu in tega se premalo zavedamo, oz. se zavedamo sele ko nekoga izgubimo na tak nacin..

*uzalud skidam tvoj greh sa sebe
sve me boli posle tebe
*
xu9066
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a xu9066 » 26. Okt. 2007 13:58

mene je njegova smrt zelo ,streznila,.ne samo da mi je težko da je umrl, ampak je umrl na tako krut način, nič kriv.kar naenkrat sem se zavedla kako malo je potrebno da se vse konča v trenutku.življenje.

včasih tudi sama pritisnem preveč na plin,od njegove smrti naprej pa imam cel čas v glavi sliko tega avta po nesreči in me kar zmrazi.

mene je ta tragedija nekaj naučila.upam pa da je tudi vas.žalostno je edino to, da se mora najprej nekaj zgodit, da začnemo premišljevat.čeprav se dogaja vsak dan in gre enostavno mimo nas zaradi prehitrega tempa življenja.
xu9066
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a xu9066 » 26. Okt. 2007 13:58

mene je njegova smrt zelo ,streznila,.ne samo da mi je težko da je umrl, ampak je umrl na tako krut način, nič kriv.kar naenkrat sem se zavedla kako malo je potrebno da se vse konča v trenutku.življenje.

včasih tudi sama pritisnem preveč na plin,od njegove smrti naprej pa imam cel čas v glavi sliko tega avta po nesreči in me kar zmrazi.

mene je ta tragedija nekaj naučila.upam pa da je tudi vas.žalostno je edino to, da se mora najprej nekaj zgodit, da začnemo premišljevat.čeprav se dogaja vsak dan in gre enostavno mimo nas zaradi prehitrega tempa življenja.
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 26. Okt. 2007 14:01

xu9066 napisal/-a:mene je njegova smrt zelo ,streznila,.ne samo da mi je težko da je umrl, ampak je umrl na tako krut način, nič kriv.kar naenkrat sem se zavedla kako malo je potrebno da se vse konča v trenutku.življenje.

se strinjam
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004
Kraj: Rio

Neprebrana objavaNapisal/-a Lane » 26. Okt. 2007 14:14

sunshyne napisal/-a:
xu9066 napisal/-a:mene je njegova smrt zelo ,streznila,.ne samo da mi je težko da je umrl, ampak je umrl na tako krut način, nič kriv.kar naenkrat sem se zavedla kako malo je potrebno da se vse konča v trenutku.življenje.

se strinjam

jaz se tudi popolnoma strinjam, samo kaj nam to pomaga, čez nekaj časa bomo pazabili in se vrnili našim starim navadam nazaj.....
Ljudje se enostavno ne zavedajo, da z prehitro vožnjo ne ogrožajo samo sebe ampak tudi vse ostale udeležence prometa.....

Samo ta avtocesta, ki je bila usodna tudi za njega, je pa res nevarna....
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 26. Okt. 2007 14:16

mene pa je vedno bolj strah za mojega, sploh v takih razmerah, kot so zdaj, deževno, mrzlo. sploh ker vem, da je pravi divjak na cesti. včeraj ni bil dosegljiv, ponoči je meu izkloplen tel. in me je prav stiskalo, na žalost vedno na najhujše pomislim. pred tošejovo smrtjo bi najprej pomisla na to, da je z drugo :roll: , zdaj pa imam to tudi v podzavesti, dosti bolj kot prej! sama pa ne divjam pretirano, ker sem tak na najbolj prometni cesti in že dolgo nisem imela priložnosti divjat..
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004
Kraj: Rio

Neprebrana objavaNapisal/-a Lane » 26. Okt. 2007 14:17

Meni njegova najlepša pesem iz novega albuma

Toše Proeski: Bože čuvaj je od zla

Ona ima oči koje znaju moje tajne sve
moje tuge sve i moje nemire
Ona ima ruke i u njima svemir čitavi
u tom zagrljaju mogu umrijeti

Bože meni tako malo treba
ispod ovog svetog neba
topla postelja, i njena oka dva
Šalji anđele čuvare svoje
jer je duša duše moje
brani je od zla
Bože kad ne mogu ja
oooo kad ne mogu ja
Bože brani je od zla

Ona ima usne i na njima okusa trešanja
koje niko ne zna ljubit kao ja
koje niko ne zna ljubit kao ja
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Okt. 2007 14:33

a je pesem Srce nije kamen iz zadnjega albuma ali že od prej?jst mam ful filing, da so vsi komade ki jih mam (srce nije kamen), zlo slabo posneti :?

Tko kot recimo moja, ima eno govorno napačo, kot vemo :) Sicer napača je seksi, nočem druge verzije sploh v slovesčini kot s to napakico, zato se sprašujem če je tud Srce nije kamen bla zdej na koncu nasneta, da ni taprave kvalitete.Sej ne da bi kej slabga mislna glede tega, sam prevrjam če mam jst samo take komade, al obstajajo še kakšni bolj čisti?drgač pa kaj naj rečem, obsedena in mi je žal, da sem mogla ta komad slišat šele po njegovi smrti, sploh nevem kaj sm prej na ušesih spala al kaj :? :D

IZABELA....tud jst sm poslušala Toška odkar je prišel na plan, ampak dejansko enkateri ljudje msilijo, da če ne pišeš v teme, da jih ne poslušaš, oziroma nekateri mislijo da se sam delamo.verjetno nebi šla v največjem nalivu vsa mokra, brez marele mu svečke pržgat ja.mislm pa folk no, ne sklepejte po sebi! :roll:

Lane..pozabili pa njega res ne bomo nikoli, vsaj jaz ne.On bo vedno vedno vedno pel v mojem avtu (ko ga bom mela), na mojem računalniku, na radiih..Vedno!Tko kot moja mami naprimer še zdej Elvisa presleya posluša, pa je že 50 let odkar je umru in isto fotr bob marleya...Take zvezde pač nikoli ne umrejo in nikoli ne nehajo svetit.Če ga ni z nami, pa sveti na nebu.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 26. Okt. 2007 14:42

Menda je Srce nije kamen iz 2007, ja.

Drugače je pa njegova uradna stran www.toseproeski.info.
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 26. Okt. 2007 15:13

Sem našla še neka njegova posnetka,res sta zakon,v takih primerih lahk rečem lahko hvala bogu za kamere:
Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 26. Okt. 2007 15:28

joj, da je bil sladki :) Res se moramo zahvaliti temu, da obstajajo kamere in fotoaparati :)
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 26. Okt. 2007 15:40

No na teh posnetkih govori o svojem humanitarnem koncertu itd.:
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 26. Okt. 2007 15:51

jst sm vedno bolj prepričana da je nekaj slutu.Samo zadnj cd igra brez granici mi da to misliti.
Toše pogrešamo te!!!!!!!!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 26. Okt. 2007 16:14

Meni ga je prav žal, njegovih pesmi sicer nisem poslušala, ker ni po mojem okusu, ima pa oče doma njegov CD, ki ga je dobil za rojstni dan, tako da nekaj pesmi poznam. Vseeno pa nima smisla zdaj jokati še dolgo dolgo za njim in premišljevati o teh številkah, ker je to bolj naključje kot kaj drugega.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov