Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
*purple* napisal/-a:janja84....jst mam tud tak občutek, da tale tesna vez en bo dolgo trajala.navsezadnje smo ljudje taki, da vedno iščemo razloge in krivce, za take zadeve in ko bosta dojela stvar in situacijo, jima pomojem ne bo več do druženja z njimi, pa tudi ljubila ga ravno ne bosta več.prav tako menim za Andrijano, da se ne bo več družila z Georgijem.navsezadnje je on resnični in prai krivec, da Toše ni več in četudi se bodo vsi trudili, mimo tega ne bodo mogli.
situacija kot je, je čist za brezveze taka.Take nesreče se da preprečiti, ampak ljudem je pač težko dopovedat, da neglede da tvoj avto pelje 250/h in neglde da je vrhunski in terenec, se lahko kaj hitro zapleteš v nesrečo in kahitro lahko odneseš tako kot jo je odnesel on, poleg tega da ni bil ničesar KRIV NE DOLŽEN!ampak tako je.voznik ki povzroči nesrečo, redkokdaj najebe.Sopotniki, pa vedno umirajo
Ja, lahko je zdej krivit voznika, matr sej na cesti se takoj kej nardi, majhna nepozornost al whatever in se zgodi tragedija kot je bla tale ... Sej je res ponavadi tak, da najebejo sovozniki ki niso nič krivi, ampak vseen, men se zdi butasto zdej na voznika spravlat, on zihr ni zanalašč povzroču take nesreče, zgodi se pa lahk vsakem.
Sicer pa *purple*, kot vidim si taglavna v tejle temi, prej pa kok se men zdi ni blo ne duha ne sluha o teb tule.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jauuuu in itak zopet kriv voznik...ja ok itak, da bo on če je vozi avto...ampak zopet tuki hitrost...
Ja on bi lahko furu po omejitvi pa če za sekundo kinkneš te ravno tako lahko ni več...Al pa kak star ata k blage več nima se vate poč ali pa rukne v tvojo rit,...Mah tlele pa tud ej...k da vozniu ni težko, da se je zgodila taka nesreča...
Mislim, da voznika nebi smeli tako grdo obsojati...
Ja on bi lahko furu po omejitvi pa če za sekundo kinkneš te ravno tako lahko ni več...Al pa kak star ata k blage več nima se vate poč ali pa rukne v tvojo rit,...Mah tlele pa tud ej...k da vozniu ni težko, da se je zgodila taka nesreča...
Mislim, da voznika nebi smeli tako grdo obsojati...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
no angel - Cosmofrik
Dej pomir se ti mal s temi smajliji da ne boš benana.
Drugač pa, Tigi, se strinjam. Pa fak no, tud js ful dostkrat vozim ljudi s sabo kam, pa jim delam uslugo s tem, pol se pa nej kej slučajno nardi, me bojo pa še stožl. Mah.
Sicer je pa že itak mal patetično vse tole v tej temi.
Drugač pa, Tigi, se strinjam. Pa fak no, tud js ful dostkrat vozim ljudi s sabo kam, pa jim delam uslugo s tem, pol se pa nej kej slučajno nardi, me bojo pa še stožl. Mah.
Sicer je pa že itak mal patetično vse tole v tej temi.
Zadnjič spremenil no angel, dne 24. Okt. 2007 22:48, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
*purple* napisal/-a:
janja84....jst mam tud tak občutek, da tale tesna vez en bo dolgo trajala.navsezadnje smo ljudje taki, da vedno iščemo razloge in krivce, za take zadeve in ko bosta dojela stvar in situacijo, jima pomojem ne bo več do druženja z njimi, pa tudi ljubila ga ravno ne bosta več.prav tako menim za Andrijano, da se ne bo več družila z Georgijem.navsezadnje je on resnični in prai krivec, da Toše ni več in četudi se bodo vsi trudili, mimo tega ne bodo mogli.
točno tako.
Čez nekaj časa, ko se bo stanje glede žalovanja umirilo, bo med tema dvama družinama hudo. Vsi ljudje smo taki, da krivimo tiste, ki so dejansko povročitelji nesreče. Pred kratkim sem izgubila prijatelja, ki je bil v avtu, katerega je vozil en sovaščan. Slednji je preživel in samo noge ima poškodovane. Na vesti pa 2 smrtni žrtvi. Takrat so vsi bili v šoku in v takšnem stanju, da se bodo sprijaznili in družina fanta, kateri je vozil, je bila full dobra in ostalima dvema pomagala.... zdaj so se pa odnosi začeli krhati.
Jaz sama za sebe vem, da ne bi mogla oprostiti nobenemu, ki bi povzročil nesrečo, v kateri bi bile udeležene meni drage osebe. Naj bo to najboljši prijatelj, sorodnik, sosed ali pa fant..... ne bi mogla, ker smo vsi taki. Tudi temu sovaščanu nikoli ne bom oprostila tega.
Tako bo tudi med tema dvema družinama. Sicer pa bo vse pokazal čas. Mogoče se bo že začelo čez en mesec pisati o tem, kako sta se družini začeli kregati.
-
Tigi - Cosmopsiho
No angel ja res je ja...in potem si predstavli, da pobereš štoparja in se ti zgodi nesreča....sploh pa relmo, da pelješ nevem katere dobrega prijatelja in se ti to zgodi...te tožija, ti maš na vesti smrt pa še tkole ko gre za slavno osebo te sploh pofu****....
Mislim meni je prav žal za voznika...
Mislim meni je prav žal za voznika...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
sunshyne napisal/-a:me ne zanima če me skenslajo jst gledam spomin na tošeta
Ja sam še vseen ti ni treba nabijat 10000 smajlijev...
-
no angel - Cosmofrik
Js sm prebirala tole temo ker je tud men bil fajni pevec in mi je blo žal za njim, ampak zdej se mi pa že želodec obrača, kere teorije mate ene, pa travmirate kot da je konc sveta.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
dol po Balkanu so se pojavili jumbo plakati, pa je gor Tošejeva slika, spodaj "in memoriam 1981-2007" - te kar zmrazi, potem pa velik napis NE BRŽE OD ŽIVOTA. Upam, se bo koga prijelo, pa če se samo ena taka nesreča prepreči, kot je bila ta.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no angel napisal/-a:*purple* napisal/-a:janja84....jst mam tud tak občutek, da tale tesna vez en bo dolgo trajala.navsezadnje smo ljudje taki, da vedno iščemo razloge in krivce, za take zadeve in ko bosta dojela stvar in situacijo, jima pomojem ne bo več do druženja z njimi, pa tudi ljubila ga ravno ne bosta več.prav tako menim za Andrijano, da se ne bo več družila z Georgijem.navsezadnje je on resnični in prai krivec, da Toše ni več in četudi se bodo vsi trudili, mimo tega ne bodo mogli.
situacija kot je, je čist za brezveze taka.Take nesreče se da preprečiti, ampak ljudem je pač težko dopovedat, da neglede da tvoj avto pelje 250/h in neglde da je vrhunski in terenec, se lahko kaj hitro zapleteš v nesrečo in kahitro lahko odneseš tako kot jo je odnesel on, poleg tega da ni bil ničesar KRIV NE DOLŽEN!ampak tako je.voznik ki povzroči nesrečo, redkokdaj najebe.Sopotniki, pa vedno umirajo
Ja, lahko je zdej krivit voznika, matr sej na cesti se takoj kej nardi, majhna nepozornost al whatever in se zgodi tragedija kot je bla tale ... Sej je res ponavadi tak, da najebejo sovozniki ki niso nič krivi, ampak vseen, men se zdi butasto zdej na voznika spravlat, on zihr ni zanalašč povzroču take nesreče, zgodi se pa lahk vsakem.
Sicer pa *purple*, kot vidim si taglavna v tejle temi, prej pa kok se men zdi ni blo ne duha ne sluha o teb tule.
no no, nebi zdej o krivdi razpravljala in o omejitvah na cesti.dejstvo ej da verjetno nebi blo nč boljš če bi 130 prletu, vseeno pa je 170 na uro, krepko čez omejitev in to se naj nebi počelo, veš.poleg tega jst ne bom obtoževala, je pa kriv, kakorkoli obrneš.
ja tud v temi o Luki Nižetiču ne sodelujem (sploh nevem če obstaja) pa vseeno mi je model do jajc dober in vse.A bi se morala nujno oglašat če mi je dober pevec.če še mal bolj opaziš v temi o zvezdajh in o filmih, bolj malo sodelujem.Poleg tega pa je bil naslov te teme prej Toše v križankah in nevem o čem naj razpravljam, če me nikoli tam ni bilo.poleg tega pa nevem kaj te moti?dokler se držim teme in debatiram o tem, ne kršim nobenega pravila
ampak zdej se mi pa že želodec obrača, kere teorije mate ene, pa travmirate kot da je konc sveta.
najboljš da greš kozlat.Mislm a nekateri res ne razumete, da se debatira?da je temu nemanjen forum?če te kaj moti, in če te ob tej temi kozlat, na<jboljš da je ne bereš da ti ne bo še bolj slabo
drgač pa nič ne boš dosegla.Ljudje smo ga imeli radi in če bomo hoteli pisati o njemu bomo.sori, če te moti.
IZABELA napisal/-a:dol po Balkanu so se pojavili jumbo plakati, pa je gor Tošejeva slika, spodaj "in memoriam 1981-2007" - te kar zmrazi, potem pa velik napis NE BRŽE OD ŽIVOTA. Upam, se bo koga prijelo, pa če se samo ena taka nesreča prepreči, kot je bila ta.
lahko bi se koga prijelo, ker take nesreče so grozne.
drgač mi ej pa makedonija res država na mestu kar se tega tiče, ker znajo spštovat ljudi!me prav zanima kdo bi v sloveniji kej tazga naredu za kšnega pevca.janša se rajš čez okn vrže.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov