Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
zdaj spet jočem So mi solze zalile očke, ko sem prebrala tisto, da mu ni bilo do tega, da bi šel.
To je tako, kot pri vseh nesrečah, da se potem vedno spominjamo nazaj, kako nekomu ni bilo nekam za iti ali pa da se je na veliko poslavljal. Isto je bilo pri mojem stricu. En dan pred smrtjo je imel fešto s sodelavci in nekako se niso mogli raziti... potem je pa na drugi dan umrl.
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
naj pišejo v rumenem tisku kar hočejo jst jim ne vrjamem nč več.Sam bog ve kaj bo čez eno leto koliko zgodb bo še prišlo na naše uho.Primer princesa Diana še danes nima miru.In če bodo Tošeta proglasili za svetnika bom najbolj srečna ker si je to resnično zaslužil
- sunshyne
- Komunikatorka
Janja84 napisal/-a:
zdaj spet jočem So mi solze zalile očke, ko sem prebrala tisto, da mu ni bilo do tega, da bi šel.
To je tako, kot pri vseh nesrečah, da se potem vedno spominjamo nazaj, kako nekomu ni bilo nekam za iti ali pa da se je na veliko poslavljal. Isto je bilo pri mojem stricu. En dan pred smrtjo je imel fešto s sodelavci in nekako se niso mogli raziti... potem je pa na drugi dan umrl.
vem da ti je težko sej nam je vsem.Koliko ljudi na svetu je ranjenih teh sedem dni.V trenutku se nam je zlomilo srce a življenje mora iti dalje.Pomisli samo na to da si on nebi želel gledati oboževalke kako jokajo,ne obratno želel bi da njegove pesmi prepevamo naprej da smo z njim.Poglej v nebo nameni mu nasmeh pa bo bolje.
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Grossi, niti slučajno to ne pomeni da si slaba oseba...sej sem tudi jaz prebrala najbrž kar vsako novico, ki je bila kjerkoli na netu objavljena v tem tednu, ampak bistveno je da vsaj poskušaš iz te mase podatkov izluščit nekaj kar ma težo in ni samo nabijanje naklade. Ne vem no, nekako sem bila šokirana, ko sem videla kako nekatere polnoletne (!) osebe za sveto jemljejo čisto vse kar novinarji v želji po boljši prodaji namečejo skupaj (vrhunec novinarske profesionalnosti je bil, ko sem v eni novici prebrala, da je umrl "hrvaški pevec Toše Proeski" ).
Pa to ni mišljeno specifično za ta forum, ampak komentiram splošno stanje na raznih blogih in 24ur.com podobnih zadevah.
No, zaključimo zdej s tem...Toše je bil odličen glasbenik in odličen človek. Pika.
Pa to ni mišljeno specifično za ta forum, ampak komentiram splošno stanje na raznih blogih in 24ur.com podobnih zadevah.
No, zaključimo zdej s tem...Toše je bil odličen glasbenik in odličen človek. Pika.
- grossi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2004
ne, sej ne verjamem kr vse, mi gre pa na zivce, k vsak po svoje neki bluzi in ravno zato bi rada vedla vsaj prblizn, kaj je res in kaj ne. upam, da je res, kar je rekla andrijanina mama, da so samo natolcevanja glede stanovanja, kr ce se res tko kregajo, je pa to ziva sramota, glede na to, kako je bil tose dober clovek.
- sunshyne
- Komunikatorka
grossi lej mi tega ne moremo vedeti nimamo pojma kaj je res in kaj ne.To je tako kot če bi kdo kaj hotel izvedeti nekaj kar se dogaja za 4imi stenami.Mi bomo izvedeli to prek rumenega tiska sam to bo sto različnih zgodb.Če pa je res kar se gredo se pa Toše pomojem joče v grobu.R.I.P[/img]
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
mene je danes razkurila ena naslovnica na reviji(ne vem, če lahko napišem naslov, da ne bo zvenelo kot reklama, tak da ne bom omenjala).! suzana iz BB pa res več ne ve, kak naj postane slavna, prepoznavna in kak naj čimveč zasluži(saj tega itaq ni nikol skrivala). danes pa kot neka črna vdova na naslovnici revije žaluje za tošetom. saj mogoč revija ni danes izšla in ste jo že omenli, ampak nisem šla zdaj 15 strani nazaj brat, ker morem spat. samo upam, da ne bodo pevci, tv in ostali izkoriščali njegovo smrt za lastno korist in promocijo. npr z izdajanjem skladb o njem. naj raje priredijo koncert njemu v spomin in denar za humanitarne namene ali kaj podobnega, to bi bil verjetno največji poklon. tudi časopisi in oddaje si povečujejo prodajo in gledanost z resničnimi ali neresničnimi trači. groza od groze!
- grossi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2004
nimam pojma,kaj bi rekla. mogoc jo ti poznas, da lohk to recs. sej men so tud take reklame drgac cudne, sam zdej k je tose umrl, mam feeling, da smo ena velka psiholoska mnozica (no sej dejansko smo... zdej sm res ze zabluzila, haha) in da nas vse zanima... jst bi tud mogoc to javno omenla al pa dala v revijo, sam ne s tem namenom, da bi seb delala reklamo. kaki so njeni razlogi, pa nimam pojma. mi je blo ful cudn kr v Novi ni blo nc o njem, samo to s Suzano. prcakvala sm ksn clank na vecih straneh.
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
Novice:
http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 108376.php
Komentari ki se pa najdejo na tem forumu (24ur), pa mi res zivce zdignejo
http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 108376.php
Komentari ki se pa najdejo na tem forumu (24ur), pa mi res zivce zdignejo
Zadnjič spremenil Nelaa, dne 24. Okt. 2007 7:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
BaUcYkA napisal/-a:mene je danes razkurila ena naslovnica na reviji(ne vem, če lahko napišem naslov, da ne bo zvenelo kot reklama, tak da ne bom omenjala).! suzana iz BB pa res več ne ve, kak naj postane slavna, prepoznavna in kak naj čimveč zasluži(saj tega itaq ni nikol skrivala). danes pa kot neka črna vdova na naslovnici revije žaluje za tošetom. saj mogoč revija ni danes izšla in ste jo že omenli, ampak nisem šla zdaj 15 strani nazaj brat, ker morem spat. samo upam, da ne bodo pevci, tv in ostali izkoriščali njegovo smrt za lastno korist in promocijo. npr z izdajanjem skladb o njem. naj raje priredijo koncert njemu v spomin in denar za humanitarne namene ali kaj podobnega, to bi bil verjetno največji poklon. tudi časopisi in oddaje si povečujejo prodajo in gledanost z resničnimi ali neresničnimi trači. groza od groze!
No zdaj pa se nam potem to treba, da si bodo nasi na Tosetov racun polnili svoje zepe. Ej to pa popizdim res. Se posebej pa ta iz BB. Me zanima kako zaluje ja.......... a si kej prebrala? Kaj pa pise???? Jaz nevem kdo vse je bil njegov prijatelj od slov. izvajalcev, ampak mogoce bodo se se nasli nekateri, ki bi se radi znasli v revijah, na tv ali kjer koli, samo da napolnijo zepe z izjavo ja zelo zelo zalujem...............ko pa je bil ziv pa jih je fosija razjedala.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Sunana je bla na dopustu s prjatlcam v Makedoniji. Ob tem, ko so sporočil novico o nesreči in smrti Tošeta, je bla v trgovini v Skopju in prav, da so kr naenrkat vsi utihnil, bla je tišina in takoj zatem jok. Na dan pogreba so ble ulice čist prazne, ker so bli vsi na pogrebu. Povedala je tud, da je bla njena hčerka Tjaša velika oboževalka Tošeta in da jo je poklicala v Skopje, če se lahko v njenem imenu podpiše v žalno knjigo. Prav še to, da so od objavljene novice naprej vsi govorili sam še o tem ...
to je na kratko
Drugač pa glede tega, da ej Toše bil prvezan, prav tako voznik ... se mi zdi, da bomo še velik različnih verzij slišal, o tem, kaj je blo, kk je blo itd. Samo tud če ugotovijo, da so airbagi zatajil, da sta bla oba prvezana, da je blo vse tko kot je treba (razn hitrosti), to Tošeta ne bo vrnil med žive.
to je na kratko
Drugač pa glede tega, da ej Toše bil prvezan, prav tako voznik ... se mi zdi, da bomo še velik različnih verzij slišal, o tem, kaj je blo, kk je blo itd. Samo tud če ugotovijo, da so airbagi zatajil, da sta bla oba prvezana, da je blo vse tko kot je treba (razn hitrosti), to Tošeta ne bo vrnil med žive.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov