Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- minka sk
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2007
Nakateri imajo obcutek kot da naj bi on bil poslan s kratkim madatom na zemljo da bi izbavil clovestvo od grehov, in odsel. Nekaj kot Isus. Kaj chesh, pach obchutek... ljudje vech ne vejo kaj naj rechejo da bi ga dovolj dobro opisali.
- grossi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2004
sej mogoc res ni prou, da debatiramo sploh o tem, in mogoc njegovi punci neb blo fajn, ce bi to brala, ampak jst osebno lohk recm, da me vse to zanima, ker ga hocm ohrant v dobrem spominu in ker me zanima kot oseba, ne sam kot pevec. nimam kakih slabih motivov, enostavno zanima me, ne vem, zakaj. kaj bi dala, da bi ga lohk spoznala, velik bi mi pomenlo in bed mi je, kr sm sele k sm vidla oddajo z marlenno pogruntala, da je tud kot oseba neki res posebnga. prej sm bla mnenja, da pac ma hude komade in ce ga neb vidla v tisti oddaji, k je tak vtis name naredu, neb zdej tle jokala, bi rekla sam, da mi je zal. tko k pa vidm, kak srcek iskren je bil in kr vem, da so taki zlooooo redki, mi je zato tok hudo. kok dobrega bi on se naredu za ljudi, ce bi se zivel. skoda je. bil je dost vec, kakor sam pevec z hudimi komadi. in ja, najbrz menedzerka ni mogla bit tok slaba, ce je sodeloval z njo. ce ga je terala, pa... vse je blo prostovoljno ne.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Marilena napisal/-a:Mislim da bi se mojemu predlogu težko reklo teženje, pač ti prebolevaš na način, da govoriš o nesreči itd., drugi pa bi morda s tem, da bi se objavljalo kaj drugega. Naj se ljudje odločijo, nimam proti nikomur nič. Malce se umiri, si prizadeta, ampak če boš tako napadalna, ko se bo (bog ne daj) to zgodilo komu od tvojih znancev...
napdalna...nisem napadalna, sem ti samo lepo povedala o čem je stvar.ne vidim razloga zakaj se nei smeli o tem in o onempogovarjat če nam pa to odgovarja.Jst ne morem njegovih pesmi pslušat, če so mirne in žalostne.jst pač nisem taka.bolje se počutim če debatiram.sicer neglede na to kaj vse govorimo, ne bomo nič dosegli, ker ga ne moremo ubodit, ampak tud če bom jokala zraven njegovih pesmi ga ne bom obudila.
in če se bo komu od mojih kdaj kaj zgodilo in če bom v enem tednu po njihovi smrti govorilo slabo o njih, verjemi da bom napadalna z vso silo, tega pač en dovolim, kot tudi ne dovolim in nočem da se o Toši grdo govori!
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
Moje mnenje:Vsak človek ima rad mir tisti trenutek ko se iz dela vrne domov v krog najbližjih zapre za seboj vrata in pusti skrbi na strani.Pa naj bo to učitelj,pesnik,politik,glasbenik...In nič drugače ni moralo biti v tem primeru.Toše je bil znan,popularen fant in verjetno je tudi kdaj občutil pritisk javnosti in je verjetno kot vsak človek rad videl da ga doma čaka nekdo ki ga ima rad kot Tošeta in ne kot glasbenika.In meni se zdi čisto logično da ni hotel izpostavljati zveze na zvon ker je tako lahko imel trenutke zanjo.Pravično se mi zdi da je skrival zvezo z Andrijano.Koliko znanih slovencev ki niso bili take zvezde(in nikoli ne bodo)velikokrat reče v intervjujih da je družina njihova tajnost in da je ne mislijo izpostavljati.Pa niso take slavne osebe kot je bil naš Toše.Imel je čar,sposobnost,nasmeh ki se mi še danes prikaže pred očmi in mislim da ni bil človek ki bi komurkoli hotel kaj slabega.Čas je da se nehajo te govorice saj nikoli ampak res nikoli ne bomo izvedeli tiste prave resnice.Karkoli je bilo je bilo jst vem da mi je bil res fenomenalen človek,katere pa na žalost naš svet dobi enkrat na sto let.
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
*purple* napisal/-a:Marilena napisal/-a:Mislim da bi se mojemu predlogu težko reklo teženje, pač ti prebolevaš na način, da govoriš o nesreči itd., drugi pa bi morda s tem, da bi se objavljalo kaj drugega. Naj se ljudje odločijo, nimam proti nikomur nič. Malce se umiri, si prizadeta, ampak če boš tako napadalna, ko se bo (bog ne daj) to zgodilo komu od tvojih znancev...
napdalna...nisem napadalna, sem ti samo lepo povedala o čem je stvar.ne vidim razloga zakaj se nei smeli o tem in o onempogovarjat če nam pa to odgovarja.Jst ne morem njegovih pesmi pslušat, če so mirne in žalostne.jst pač nisem taka.bolje se počutim če debatiram.sicer neglede na to kaj vse govorimo, ne bomo nič dosegli, ker ga ne moremo ubodit, ampak tud če bom jokala zraven njegovih pesmi ga ne bom obudila.
in če se bo komu od mojih kdaj kaj zgodilo in če bom v enem tednu po njihovi smrti govorilo slabo o njih, verjemi da bom napadalna z vso silo, tega pač en dovolim, kot tudi ne dovolim in nočem da se o Toši grdo govori!
A to niso že grde govorice? O njegovi nesreči, smrti? Nekdo jih vzame kot gola dejstva, meni pa se zdi, da bi se on obračat začel v grobu, če bi vedel o čem je govora. In ja, privoščim ti da preboliš, da ga ohranjaš v lepem spominu, nisem imela namena kogarkoli s tem prizadeti, tudi trači o njegovi ljubezni, ok... Ampak o nesreči, o slikah njegovega trupla, o pogrebu.... O takih žalostnih stvareh pa res mislim, da bi bilo bolje ne govoriti. Ne vem zakaj, ampak mislim, da bi se s tem strinjal tudi on. Prav lepo mi je, ko kdo napiše kako super se mu zdel, kako lepo je pel, kako dober je bil, ampak nekateri posti par strani nazaj so bili pa res ubitačni in sem želela le poudariti, da bi lahko naredile kaj malce bolj veselega v tej temi.
-
Marilena - Komunikatorka
sunshyne napisal/-a:Moje mnenje:Vsak človek ima rad mir tisti trenutek ko se iz dela vrne domov v krog najbližjih zapre za seboj vrata in pusti skrbi na strani.Pa naj bo to učitelj,pesnik,politik,glasbenik...In nič drugače ni moralo biti v tem primeru.Toše je bil znan,popularen fant in verjetno je tudi kdaj občutil pritisk javnosti in je verjetno kot vsak človek rad videl da ga doma čaka nekdo ki ga ima rad kot Tošeta in ne kot glasbenika.In meni se zdi čisto logično da ni hotel izpostavljati zveze na zvon ker je tako lahko imel trenutke zanjo.Pravično se mi zdi da je skrival zvezo z Andrijano.Koliko znanih slovencev ki niso bili take zvezde(in nikoli ne bodo)velikokrat reče v intervjujih da je družina njihova tajnost in da je ne mislijo izpostavljati.Pa niso take slavne osebe kot je bil naš Toše.Imel je čar,sposobnost,nasmeh ki se mi še danes prikaže pred očmi in mislim da ni bil človek ki bi komurkoli hotel kaj slabega.Čas je da se nehajo te govorice saj nikoli ampak res nikoli ne bomo izvedeli tiste prave resnice.Karkoli je bilo je bilo jst vem da mi je bil res fenomenalen človek,katere pa na žalost naš svet dobi enkrat na sto let.
Popolnoma se strnjam z vsem kar si napisala, ampak vseeno- lahko bi rekel, da je njegova ljubezen njegova stvar, ne pa da je trdil da nima dekleta. Drugače pa imaš glede vsega popolnoma prav.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
nevem (in prekleto na žalost!) kako nebi bilo govora o nesreči, če nam ga je pa ravno le-ta vzela nekako mimo tega ne moremo, lahko se slepimo, ampak resnica je drugačna.Tudi sama se slepim.sama sebe farbam, se smejem na začetku njegovih pesmi (veselih pesmi), proti koncu mi gre pa tako na jok, da komaj zadržjem solze.poleg tega pa optimizem tukaj tudi ne pomaga.na dogdoek še zdaleč ne morem gledat s pozitivo.lahko se edino slepim, slepim in slepim...
evo, en prekleto žlosten verz iz pesmi Moja:
Dalec je nebo, ki nad mano zvezde šteje.
Mislim da si tu, da mineva cas hitreje.
Nisem se vdal, blizu tebe vedno bom ostal...
Dalec je nebo, hladni veter lomi veje.
Mislim da si tu, bije mi srce hitreje.
evo, en prekleto žlosten verz iz pesmi Moja:
Dalec je nebo, ki nad mano zvezde šteje.
Mislim da si tu, da mineva cas hitreje.
Dalec je nebo, hladni veter lomi veje.
Mislim da si tu, bije mi srce hitreje.
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
Sej pravim lahko bi tud tako rekel sam bog ve kaj je bilo tukaj vse v ozadju.Mi nismo imeli njegovega življenja mi smo ga poznali kot fenomenalnega pevca,angela z iskrenim nasmehom.Nekatere ste pač imele to čast da ste ga videle v živo,se z njim spoznale.Ampak kot pravim on si je izbiral pot,on se je odločal.Z veliko srečo bi ga obudila če bi bilo to možno a na žalost ni.Danes je prvi dan ko ne jokam za njim ker sem se odločila da bom poslušala njegove pesmi z velikim veseljem,nasmeškom na obrazu,ter ga bom ohranila v spominu do konca svojih dni!
-
Marilena - Komunikatorka
sunshyne napisal/-a:Sej pravim lahko bi tud tako rekel sam bog ve kaj je bilo tukaj vse v ozadju.Mi nismo imeli njegovega življenja mi smo ga poznali kot fenomenalnega pevca,angela z iskrenim nasmehom.Nekatere ste pač imele to čast da ste ga videle v živo,se z njim spoznale.Ampak kot pravim on si je izbiral pot,on se je odločal.Z veliko srečo bi ga obudila če bi bilo to možno a na žalost ni.Danes je prvi dan ko ne jokam za njim ker sem se odločila da bom poslušala njegove pesmi z velikim veseljem,nasmeškom na obrazu,ter ga bom ohranila v spominu do konca svojih dni!
Pozdravljam to in upam, da nas bo takih vedno več.
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Kot kaže se ne bo nikoli zgodilo, da ko ena slavna oseba izgubi življenje vse mine brez nekih škandalov.
Dejstva so naslednja, izgubili smo veliko vsi, prvo njegova družina, nato prijatelji in oboževalci.
Vsem je hudo pa tudi unim, ki niso ne vem kako poslušali njegovih cd-jev, hodili na koncerte itd.
Vsak žaljuje po svoje.
Vendar se pa sedaj vsi hočejo nekako prebiti v ospredje in to izkoristiti za svojih pet minut slave.
Njegovo privatno življenje se nas pravzaprav ne tiče a ni tako? Saj s svojimi dejanji ni prizadel nas. Kar koli je počel se ne razlikuje veliko od mnogih fantov njegovih let.
Namesto, da bi se ga spominjali po njegovih delih, dejanjih... razpravljate tukaj o enih čisto nepomembnih stvareh.
Sedaj vsi, ki so bili del njegovega življenja prodajajo neke svoje zgodbe. In če sem čisto iskrena njegovemu dekletu tudi ni bilo potrebno že drugi dan dajati takih osebnih intervjujev, žalost gor ali pa dol.
In vsaj mi na tem mestu se ga spominjajmo po drugih stvareh.
Pričarajmo njegov nasmeh in dobro voljo, ker on je to bil. Vsem je lepšal dneve.
O mrtvih pravijo je potrebno govoriti samo dobro, saj o nejmu ni za povedati nič drugega kot same dobre stvari.
Dejstva so naslednja, izgubili smo veliko vsi, prvo njegova družina, nato prijatelji in oboževalci.
Vsem je hudo pa tudi unim, ki niso ne vem kako poslušali njegovih cd-jev, hodili na koncerte itd.
Vsak žaljuje po svoje.
Vendar se pa sedaj vsi hočejo nekako prebiti v ospredje in to izkoristiti za svojih pet minut slave.
Njegovo privatno življenje se nas pravzaprav ne tiče a ni tako? Saj s svojimi dejanji ni prizadel nas. Kar koli je počel se ne razlikuje veliko od mnogih fantov njegovih let.
Namesto, da bi se ga spominjali po njegovih delih, dejanjih... razpravljate tukaj o enih čisto nepomembnih stvareh.
Sedaj vsi, ki so bili del njegovega življenja prodajajo neke svoje zgodbe. In če sem čisto iskrena njegovemu dekletu tudi ni bilo potrebno že drugi dan dajati takih osebnih intervjujev, žalost gor ali pa dol.
In vsaj mi na tem mestu se ga spominjajmo po drugih stvareh.
Pričarajmo njegov nasmeh in dobro voljo, ker on je to bil. Vsem je lepšal dneve.
O mrtvih pravijo je potrebno govoriti samo dobro, saj o nejmu ni za povedati nič drugega kot same dobre stvari.
-
malina2203 - Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Prav žalosti me, da je Tošetova smrt postala medijski cirkus in da se njegovi oboževalci med sabo pričkajo o tem kdo ima prav in kdo ne . To je v takem trenutku res najmanj pomembno, mislim da bi bil Toše razočaran...
Prav tako v taki situaciji ni primerno tračanje, kar špekuliranje o njegovi zvestobi definitivno je.
Strinjam se, da vsak žaluje in preboleva na svoj način, ampak če s tem žališ spomin na umrlega ali njegove bližnje, ki jim sigurno ni lahko, bi se moral rahlo zamisliti nad izbiro tega načina.
Zato vas prosim da nehamo razpravljat o tem kdo je kriv, kaj bi bilo, če ne bi bilo in česa ne bi bilo, če bi bilo in iskat vsako najmanjšo napako, ker to ni pomembno. Kar je pomembno, je to da našega Tošeta vsaj fizično več ni med nami in da smo vse na istem. Dejmo si raje pomagat s spodbudnimi besedami in ohranjajmo lep spomin na njega, tiste umazane spletke pa prepustimo rumenemu tisku - njih ne moremo spametovati, sebe pa lahko.
:bussi:
Prav tako v taki situaciji ni primerno tračanje, kar špekuliranje o njegovi zvestobi definitivno je.
Strinjam se, da vsak žaluje in preboleva na svoj način, ampak če s tem žališ spomin na umrlega ali njegove bližnje, ki jim sigurno ni lahko, bi se moral rahlo zamisliti nad izbiro tega načina.
Zato vas prosim da nehamo razpravljat o tem kdo je kriv, kaj bi bilo, če ne bi bilo in česa ne bi bilo, če bi bilo in iskat vsako najmanjšo napako, ker to ni pomembno. Kar je pomembno, je to da našega Tošeta vsaj fizično več ni med nami in da smo vse na istem. Dejmo si raje pomagat s spodbudnimi besedami in ohranjajmo lep spomin na njega, tiste umazane spletke pa prepustimo rumenemu tisku - njih ne moremo spametovati, sebe pa lahko.
:bussi:
- grossi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2004
ej sej mas cist prav glede tega, sam ne morm si pomagat, se zmeri me zanima, tud ce ni moja stvar. am i a bad person? :-)
pa da se razumemo, tose je bil zakon in si zelim, da bi ble vse njegove morebitne slabosti samo lazi. ce je to tracanje, ne tracam s slabimi nameni. mogoc je to mal zelja po tem, da bi ga poznali.
pa da se razumemo, tose je bil zakon in si zelim, da bi ble vse njegove morebitne slabosti samo lazi. ce je to tracanje, ne tracam s slabimi nameni. mogoc je to mal zelja po tem, da bi ga poznali.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov