Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 23. Okt. 2007 20:28

To kaj je kdo zasledil so pomoje bolj natolcevanja, je pa dejstvo, da če Liljana ne bo prodala svoje zgodbe medijem, potem je bilo veliko tega res ....
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 23. Okt. 2007 20:29

drgac je pa tose v enem intervjuju izjavu da je 2x mnde prevaral punce, s katerimi pa ni mel neke resne veze. ni bil tak angelck no, seveda pa ne pravim da sm jst, haha :-) vsak dela napake, sam tko... tok mamo dobro mnenje o njem, da te pol ksna taka stvar, k je pac del zivljenja, kr razocara, to sm hotla povedat.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 23. Okt. 2007 20:29

electra* napisal/-a:Število 26 še naprej buri duhove...
-Menedžerka je bla stara 49, voznik 32,Toše 26 (4+9+3+2+2+6=26)
-Na registrski od avta je bla števila 26.
-Če pomožiš 26*26*26 dobiš 17567 (1+7+5+6+7=26)

Vedno bolj se mi zdi da je res nekaj ne tej 26-ki...preveč naključij...

Jao, komu se je dalo računati vse to? :?

Slabe govorice o Andrijani so pa najbrž bullshit in izmišljotine ( :evil: ) ljubosumnih žensk, ki jim ni prav, da Toše ni bil samski.

Naj ga pustijo počivati v miru.
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 23. Okt. 2007 20:32

ce je pa varal zdej, k je bil ze starejsi in z njo, pol pa hmm... dejstvo je, da je nekdo lohk cist drgacn do punce, do kolegov, do drugih ljudi... vprasanje, ce je bil res tak angelcek, je pa naredu ogromno dobrih stvari za ljudi.
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 23. Okt. 2007 20:33

Ljiljana gor, Ljiljana dol. Očitno je delala nekaj prav, da sta tako dolgo in plodno sodelovala. Je pa ženska znana po tem, da zna biti izredno "težka" in da dosti zahteva. Toše je imel motiv, želel je delati dobro glasbo, se temu ustrezno prezentirati in za to je potreboval njo. Verjemite mi, če ne bi bilo nje, ne bi bilo Tošeta, njegovih pesmic in vsega haloooja s strani oboževalcev. Ona je stara koka, nekdanja estradna mačka, ki je vedela kako in kaj, tako da čez njo jaz kaj dosti ne bi govorila.
Vsakemu kdaj pa kdaj ni za it kam, tudi njemu ni bilo, valda bi raje bil doma z dekletom, kdo pa ne bi? Ampak posel je posel. Morem pa priznat, da mi je sumljivo to, da je govoril da je samski (v vseh medijih), potem po par koncertih pa bi se odločil povedat da ni, ker ga to zelo moti. A ni malo čudno to, da bi to, da bi ustrelil to izjavo (jeah, mam dekle) izpadlo še bolj čudno, kot če bi se zjasnil že zdaj kako in kaj stvari funkcionirajo... Eh, tu ga je posračkal, ampak tako kot je deklica njegova rekla- glavno da je ona vedela kam spada.
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004
Kraj: Rio

Neprebrana objavaNapisal/-a Lane » 23. Okt. 2007 20:34

Toše!

You belived you could fly.
And you did.
To a place so far,
You even touched the star.
We will miss you so much,
You will always be in our hearts.
Don't be afraid, angels are watching you now.
Rest in peace dearest of them all.

Dva dni po usodni nesreči v kateri je mnogo prekmalu ugasnilo življenje Tošea, sem se peljala po avtocesti Zagreb - Vinkovci, zmečkana ograja, rože in prižgane sveče nakazujejo, da se je tam zgodila tragedija. Dvomim, da je bil kdo, ki se je peljal mimo mesta in ni vedel za koga tam gorijo sveče.
Oblile so me solze, vse se je zdelo, še toliko bolj resnično, res je zgodilo se je in ni ga več.
Vsaka smrt mladega človeka je tragična in boleča, vendar je ta boleča in tragična še bolj, izgubili smo človeka, ki nam je s svojimi pesmimi polepšal vsak dan, s svojo energijo dajal upanje, s svojim nasmehom vedno prinašal dobro voljo.
Izgubili smo mladega človeka, ogromen talent, ki je še toliko obetal, še toliko pesmi, ki bi nam polepšale dneve in ob katerih bi zapeli in zaplesali... izgubili smo njega.
Makedonija in ostale države bivše Jugoslavije so se zavile v solze in v črnino.
Vedno pravijo, da Bog jemlje samo dobre in plemenite ljudi, da potrebuje nekaj tudi zase. Njega bi nam lahko še pustil, njega res ni rabil še vzeti k sebi.
Bil je zelo veren, kar priča, da je v svojem rodnem kraju gradil cerkvico in kot je sam dejal bo na koncu pristal tam in res je samo mnogo, mnogo prezgodaj.
Nekaj dni kasneje sem se peljala zopet po isti avtocesti. Mesta se več ne da prpoznati. Zaščitna ograja je popravljena, sveče so dogorele, cvetje ovenelo in so vse odstranili. Kot, da se ni nič zgodilo.
Vendar vsi vemo, da se je in dokler bomo živeli se bomo spominjali dne ko nas je zapusti angel na zemlji in postal angel v nebesih.
S svojimi pesmimi, ki jih je kot svojo dediščino zapusti vsem nam bo živel naprej, spominjali se ga bomo in poskrbeli, da ne bo nikoli pozabljen.
Angel je bil in angel bo ostal.
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 23. Okt. 2007 20:34

grossi napisal/-a:drgac je pa tose v enem intervjuju izjavu da je 2x mnde prevaral punce, s katerimi pa ni mel neke resne veze. ni bil tak angelck no, seveda pa ne pravim da sm jst, haha :-) vsak dela napake, sam tko... tok mamo dobro mnenje o njem, da te pol ksna taka stvar, k je pac del zivljenja, kr razocara, to sm hotla povedat.

V bistvu je bila izjava-hja se mi je že 2-3x zgodilo:) Ja kaj zdaj?2x ali 3x:)?
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 23. Okt. 2007 20:36

metuljčica* napisal/-a:

To je za numerologe izi bizi ;=)
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 23. Okt. 2007 20:36

Ste prebrale intervju z Andrijano?

Meni je prav hudo postalo ob temle:

Jako smo željeli djecu, ali zbog njegove karijere u ovom trenutku to nije bilo moguće. Prije nekoliko mjeseci, jednu se večer vratio s puta i rekao mi da ima poklon za mene. Odmah sam htjela znati što je, ali mi je rekao da pričekam u sobi na katu. Mislila sam da je neka torta koju treba staviti u hladnjak. Nakon nekoliko minuta pozvao me natrag. U rukama je držao štene zlatnog retrivera. Rekao mi je: "Evo ti pas, da bar neko vrijeme ne kukaš više za bebu." Kad je rekao da se zove Bas, rekla sam mu da ga je trebao nazvati Klavir. Bila sam tako sretna. Po cijele dane smo se igrali s njim. Bio je prava beba. Prije samo nekoliko dana bili smo u jednom kafiću sa svojim društvom, bio je jako sretan i dobro raspoložen. Uzeo je mikrofon, pjevao mi pred svima i onda rekao: "Još godinu dana i hoću da mi rodiš dijete." Ne sjećam se da sam ikada osjetila veću sreću.

Joj, ko bi vedela...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 23. Okt. 2007 20:37

Nikol ne bomo zares in dokončno vedl, kaj je res in kaj ne ... lahko samo ugibamo, ugotovil pa ne bomo nč :) Pa enkrat piše, da je bil prvezan, drugič spet, da ni bil prvezan, pol je spet bil prvezan ... pa piše, da je bil s to Andrijano skup, pol spet nista bla skup, ker je mel on druge ... pa bla bla bla ... važn, da jst vem, da je zame on fenomenalen človk, da fenomenalno poje in da mamo še enega angela več nad nami, ki pazi na nas ... ostalo me ne zanima.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 23. Okt. 2007 20:39

Jagodka, imaš prav. :ja:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Okt. 2007 20:41

metuljčica* napisal/-a:

Slabe govorice o Andrijani so pa najbrž bullshit in izmišljotine ( :evil: ) ljubosumnih žensk, ki jim ni prav, da Toše ni bil samski.

Naj ga pustijo počivati v miru.

se strinjam s temle.Pomoje je to vse skupej lafirafi, pa tudi dvomim da bi andrijana prodala svoje besede dan po smrti, časopisu.dekle je izgubilo ljubezen, fanta in močno dvomim, da je zdej vse to res.
Glede njune skrivne zveze.veliko ej "zvezd", ki zveze skrivajo, ampak meni se ne zdi, da jo je Toše zares skrival.Enostavno je pač ni obešal na velik zvon in je pač ni potiskal v javnost.Četudi bi imel malo morje deklet, kot se govori, bi se zihr kej kdaj pojavilo v cajtngih, pa nikoli nič.Tako dobro, patako fajn dečko, ne more skrit.jst sm prepričana glede na jgov karakter in vse, da jo je imel iskreno rad i je imel čiste namene in da je ni varal.Če pa mal preberete po kakšnih spletnih pejđih, je pa kar dost člankov izpred kakšnega leta ali več, ko pišejo da se je z Andrijano razšel in potem da sta spet skupaj, da sta opažena tam pa tam kako si izmenjujeta nežnosti v javnosti.No temu jst nebi rekla skrivanje.mi gre pa na jetra ker se bo zdej njo vlačil po časopisih, češ da je največji grešni kozel in bedarije o slabih stvareh.Kako za vraga do zdaj nikoli niče ni spisal ene slabe stvari o jem.Vsi dobro vemo, da če bi komu prišlo kerj na ušesa bi takoj pisarili.Skrit pa tud ne moreš tko.
skratka Toše je pokojni in čas je da ga pustijo umiru počivat, ker tole kar se dogaja v pičlem ENEM TEDNU po njegovi smrti je pa sam sramota!
zame je bil on največji angel, neglede na karkoli.In naj se ne oglašajo tisti, ki niso nikoli v lajfu klošarju evra darovali, glede na to da je on od ogromnega koncerta ves dnar namenil za makedonske otroke, in še tole je bila samo ena izmed njegovih velikih potez.Foušija ljudem pa res en da miru :roll: naj rajš svoje objamejo, da jih e doleti kaj podobenga!
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 23. Okt. 2007 20:41

Kaj če bi nehale s temi trači v tej temi in bi res pisale o njegovih dosežkih, objavljale besedila? Da pokažemo folku kako in kaj naj bi se tolažilo in prebolevalo? :wink:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Okt. 2007 20:45

kaj pa če bi ti nehala težit?brez zamere, samo Tema je o Toši nasplošno.nekaterim nam pač pogovor o vsemu i svačemu, ful pomaga.sori.
in vsak preboleva po svoje.jst recimo tako da se pogovarjam o vsemu kar je povezano z njim.
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 23. Okt. 2007 20:49

Mislim da bi se mojemu predlogu težko reklo teženje, pač ti prebolevaš na način, da govoriš o nesreči itd., drugi pa bi morda s tem, da bi se objavljalo kaj drugega. Naj se ljudje odločijo, nimam proti nikomur nič. Malce se umiri, si prizadeta, ampak če boš tako napadalna, ko se bo (bog ne daj) to zgodilo komu od tvojih znancev...
Zadnjič spremenil Marilena, dne 23. Okt. 2007 20:51, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov