Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Ne sprašujte se o tem, pa mislite raje kaj bolj pozitivnega. Malo preveč je že teh "novic" o nesreči, ki bi jo vsi najraje pozabili. Dajmo punce, malo bolj pozitivno. Obremenjujte se z vašimi najbližnjimi in naj vam bo to le v poduk-nikoli ne vemo kdaj bo naš zadnji dan napočil... Potrudimo se in pokažimo najbližjim da jih imamo radi. Tošeta ni več, njegova glasba naj živi, ampak mislim, da ste nekateri s svojimi posti malo prekoračli mejo dobrega okusa (še posebej s kregarijami o tem kakega bi ga raje videli, hromega ali mrtvega). S tem ne napadam nikogar, ampak pišite raje kaj vzpodbudnega za tiste najbolj žalostne fanice, ne pa tega...
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
Ma ja sej nikol ne bomo zvedel,bi blo pa lepo da bi se res odpru tud v sloveniji kakšen spomin zanj(kakšen dom al pa kej tazga).
Zauvijek tvoj, potpisujem
Na svaku ludost pristajem
Zatvori me i baci ključ
Da više niko ne može uć
Osuđen na godina sto
Ljubavi tvoje je premalo
Biću tvoj štit od čelika
Od mene sve nek se odbija
Daj mi da potpišem
Za ljubav kriv sam najviše
Veži me za sebe usnama
Veži na milijun godina
Veži me, i tako nemam gdje
U tvom srcu ja sam zarobljen
Veži me za sebe rukama
Veži na milijun godina
Nek sam cijelom svijetu zabranjen
Ja sam ti u srcu zarobljen
Zatvori me i baci ključ
Da više niko ne može uć
Osuđen na godina sto
Ljubavi tvoje je premalo
Daj mi da potpišem
Veži me za sebe usnama
Veži na milijun godina
Veži me za sebe usnama
Veži na milijun godina
Veži me za sebe rukama
Veži na milijun godina
Zatvori me i baci ključ
Da više niko ne može uć
Osuđen na godina sto
Ljubavi tvoje je premalo
Biću tvoj štit od čelika
Od mene sve nek se odbija
Daj mi da potpišem
Veži me za sebe usnama
Veži na milijun godina
Veži me za sebe rukama
Veži na milijun godina
Zatvori me i baci ključ
Da više niko ne može uć
Osuđen na godina sto
Ljubavi tvoje je premalo
Daj mi da potpišem
Veži me za sebe usnama
Veži na milijun godina
Veži me za sebe usnama
Veži na milijun godina
Veži me za sebe rukama
Veži na milijun godina
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
Intervju z Andrijano:
http://www.nacional.hr/articles/view/39065/
Preberte si 3. komentar .
Usi se neki prerekajo in en drug drugega obtožujejo.
http://www.nacional.hr/articles/view/39065/
Preberte si 3. komentar .
Usi se neki prerekajo in en drug drugega obtožujejo.
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
Število 26 še naprej buri duhove...
-Menedžerka je bla stara 49, voznik 32,Toše 26 (4+9+3+2+2+6=26)
-Na registrski od avta je bla števila 26.
-Če pomožiš 26*26*26 dobiš 17567 (1+7+5+6+7=26)
Vedno bolj se mi zdi da je res nekaj ne tej 26-ki...preveč naključij...
-Menedžerka je bla stara 49, voznik 32,Toše 26 (4+9+3+2+2+6=26)
-Na registrski od avta je bla števila 26.
-Če pomožiš 26*26*26 dobiš 17567 (1+7+5+6+7=26)
Vedno bolj se mi zdi da je res nekaj ne tej 26-ki...preveč naključij...
- grossi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2004
zanimivo... ma pomoje je punca cist ok, ne mormo pa mi to vedt seveda. glede menedzerke pa hmmm, tud familja baje ni bla navdusena nad njo. sam tist nej bi ble govorice, ce je pa se andrijana zdej to rekla prot njej, pa zanimivo, da je tose tok casa mel njo za menedzerko. ce je bil tok dobra oseba in tko... bi vejetn mogu opazit, a je dobra oseba al ne. krneki to ej. sej vem, da to sploh ni nasa stvar, sam rada bi vedla, kaj je res in kaj ne.
- sunshyne
- Komunikatorka
EXTRA: Tko vam je javio da je Toše stradao?
- Moja prijateljica. Ja ni danas ne vjerujem da ga više nema.
Kdo vam je javil da je Toše odšel?
-moja prijateljica.Jaz še danes ne verjamem da ga ni
EXTRA: Kad ste se posljednji put vidjeli?
- U ponedjeljak ujutro otišli smo zajedno iz Kruševa za Skopje jer je Toše imao intervju s Vesnom Petruševskom na makedonskoj televiziji. Došao je nakon intervjua kući, okupali smo se zajedno, večerali i stalno mi je govorio: "Ne ide mi se, ne ide mi se, tako mi se ne ide." Nekoliko me puta pitao: "A da ne idem, što ti misliš?" Rekla sam mu da nazove Zuhru i kaže mu da će doći tek navečer. Bio je umoran i najradije bi ostao sa mnom. No, ipak je odlučio ići i rekao mi: "Tu me čekaj. Tu me čekaj i nikamo ne idi." Bio je tako sretan što sam tamo. A i ja sam bila. Teško smo se razdvajali jedno od drugoga. Neposredno prije odlaska uzeo je ključeve svoje Bube koju je toliko volio jer je mislio da taj auto ima dušu. Toše je i inače jako volio automobile. Dao mi je taj ključ i rekao: "Evo ti, vozi bubicu i čuvaj mi se." Nazvao me kad su prošli granicu i rekao: "Lepo mi nankaj, i meni se spava. Volim te najviše na svijetu." I to je zadnje što mi je rekao. Nakon toga je zaspao zauvijek. O Bože, zašto si mi ga uzeo... Ja još uvijek ne vjerujem da ga nema. Kako ću živjeti sad bez njega? Bio mi je sve na svijetu.
Kdaj ste se nazadnjič videli?
V Ponedeljek zjutraj smo odšli skupaj iz Kruševa v Skopje ker je imel Toše intervju z Vesno na makedonski tv.Iz intervjuja je prišel domov,skopala sva se skupaj,večerjala in skoz mi je govoril:ne da se mi iti,ne da se mi iti.Nekajkrat me je vprašal,kaj če ne grem?Rekla sem mu da pokliče Zuhru in pove da bo prišel zvečer.Bil je zmatran in najraje bi ostal z menoj.No odločil se je da bo odšel,reku mi je tukaj me čakaj nikamor ne odidi.Bil je tako srečen da sam bila tam.Težko svs se poslavljala.Pred odhodom je uzel ključe od svoje Bube(avta)katerega je tako ljubil ker je mislim da ima ta avto dušo.
- Moja prijateljica. Ja ni danas ne vjerujem da ga više nema.
Kdo vam je javil da je Toše odšel?
-moja prijateljica.Jaz še danes ne verjamem da ga ni
EXTRA: Kad ste se posljednji put vidjeli?
- U ponedjeljak ujutro otišli smo zajedno iz Kruševa za Skopje jer je Toše imao intervju s Vesnom Petruševskom na makedonskoj televiziji. Došao je nakon intervjua kući, okupali smo se zajedno, večerali i stalno mi je govorio: "Ne ide mi se, ne ide mi se, tako mi se ne ide." Nekoliko me puta pitao: "A da ne idem, što ti misliš?" Rekla sam mu da nazove Zuhru i kaže mu da će doći tek navečer. Bio je umoran i najradije bi ostao sa mnom. No, ipak je odlučio ići i rekao mi: "Tu me čekaj. Tu me čekaj i nikamo ne idi." Bio je tako sretan što sam tamo. A i ja sam bila. Teško smo se razdvajali jedno od drugoga. Neposredno prije odlaska uzeo je ključeve svoje Bube koju je toliko volio jer je mislio da taj auto ima dušu. Toše je i inače jako volio automobile. Dao mi je taj ključ i rekao: "Evo ti, vozi bubicu i čuvaj mi se." Nazvao me kad su prošli granicu i rekao: "Lepo mi nankaj, i meni se spava. Volim te najviše na svijetu." I to je zadnje što mi je rekao. Nakon toga je zaspao zauvijek. O Bože, zašto si mi ga uzeo... Ja još uvijek ne vjerujem da ga nema. Kako ću živjeti sad bez njega? Bio mi je sve na svijetu.
Kdaj ste se nazadnjič videli?
V Ponedeljek zjutraj smo odšli skupaj iz Kruševa v Skopje ker je imel Toše intervju z Vesno na makedonski tv.Iz intervjuja je prišel domov,skopala sva se skupaj,večerjala in skoz mi je govoril:ne da se mi iti,ne da se mi iti.Nekajkrat me je vprašal,kaj če ne grem?Rekla sem mu da pokliče Zuhru in pove da bo prišel zvečer.Bil je zmatran in najraje bi ostal z menoj.No odločil se je da bo odšel,reku mi je tukaj me čakaj nikamor ne odidi.Bil je tako srečen da sam bila tam.Težko svs se poslavljala.Pred odhodom je uzel ključe od svoje Bube(avta)katerega je tako ljubil ker je mislim da ima ta avto dušo.
- sunshyne
- Komunikatorka
EXTRA: Vozač Georgij Georgijevski vaš je dobar prijatelj.
- Nemojte me pitati da li ga krivim. Ne krivim ga. Tošu i Đolu ispratila sam oko 23.15. Đole mi je veliki prijatelj i to što se dogodilo bila je božja sudbina. Uvjerena sam da bi Đole i poginuo umjesto njega da je mogao. Volio ga je više od sebe. Bili su nerazdvojni. On se neće nikada riješiti krivnje u sebi. Georgij je vozio Tošu jer je njegov vozač bio tjedan dana na godišnjem.
Ne me spraševati če ga krivim.Ne krivim ga.Dole mi je veliki prijatelj to kar se je zgodilo je bila velika usoda.Verjamem da bi Dole umru namjesto njega le da bi mogel(dal bi življenje zanj).Ljubil ga je bolj kot sebe.Bili so nerazdružljivi.On se nikoli ne bo rešil krivde v sebi.Georgij je vozil Tošeta ker je bil njegov voznik na tedenskem dopustu.
XTRA: Mnogi ne znaju da ste upravo vi najveća ljubav u njegovu životu. Toše je u svojim intervjuima izjavljivao da još nije pronašao ljubav svog života te da želi da ga netko voli zbog njega, a ne zbog njegova uspjeha. Noć uoči pogibije, u intervjuu Vesni Petruševskoj rekao je da ste prijatelji. Zašto?
Mnogi ne vejo da ste prav vi največja ljubezen v njegovem življenju.Toše je v svojih intervjujih razlagal da še ni našel prave ljubezni svojega življenja,ter da želi da ga nekdo voli zaradi njega a ne zaradi njegovega uspeha.Noč pred smrtjo je v intervjuju Vesni reku da ste prijatelji.Zakaj?
- Toše je bio pod velikim pritiskom javnosti. Naša je veza bila tajna samo iz jednog razloga - zbog njegove menadžerice Ljiljane Petrović koja je tvrdila da se to ne smije iznositi u javnost. Inzistirala je da Toše u javnosti ima imidž slobodnog momka. On se nije s tim slagao i rekao mi je da pričekam do Nove godine, da prođu svi ovi koncerti, pa ćemo to onda staviti na svoje mjesto.
Toše je bil pod velikim pritiskom javnosti,Najina veza je bila skrivnost iz enega razloga zaradi njegove menedžerke Liljane Petrovič katera je trdila da se ne sme izvediti v javnosti.Toše mora imeti v javnosti imidž samskega fanta.On se ni s tem zlagav in reku mi je da počakam do Novega leta da gredo mimo vsi koncerti pa da bova to pol postavila na svoje mesto.
- Nemojte me pitati da li ga krivim. Ne krivim ga. Tošu i Đolu ispratila sam oko 23.15. Đole mi je veliki prijatelj i to što se dogodilo bila je božja sudbina. Uvjerena sam da bi Đole i poginuo umjesto njega da je mogao. Volio ga je više od sebe. Bili su nerazdvojni. On se neće nikada riješiti krivnje u sebi. Georgij je vozio Tošu jer je njegov vozač bio tjedan dana na godišnjem.
Ne me spraševati če ga krivim.Ne krivim ga.Dole mi je veliki prijatelj to kar se je zgodilo je bila velika usoda.Verjamem da bi Dole umru namjesto njega le da bi mogel(dal bi življenje zanj).Ljubil ga je bolj kot sebe.Bili so nerazdružljivi.On se nikoli ne bo rešil krivde v sebi.Georgij je vozil Tošeta ker je bil njegov voznik na tedenskem dopustu.
XTRA: Mnogi ne znaju da ste upravo vi najveća ljubav u njegovu životu. Toše je u svojim intervjuima izjavljivao da još nije pronašao ljubav svog života te da želi da ga netko voli zbog njega, a ne zbog njegova uspjeha. Noć uoči pogibije, u intervjuu Vesni Petruševskoj rekao je da ste prijatelji. Zašto?
Mnogi ne vejo da ste prav vi največja ljubezen v njegovem življenju.Toše je v svojih intervjujih razlagal da še ni našel prave ljubezni svojega življenja,ter da želi da ga nekdo voli zaradi njega a ne zaradi njegovega uspeha.Noč pred smrtjo je v intervjuju Vesni reku da ste prijatelji.Zakaj?
- Toše je bio pod velikim pritiskom javnosti. Naša je veza bila tajna samo iz jednog razloga - zbog njegove menadžerice Ljiljane Petrović koja je tvrdila da se to ne smije iznositi u javnost. Inzistirala je da Toše u javnosti ima imidž slobodnog momka. On se nije s tim slagao i rekao mi je da pričekam do Nove godine, da prođu svi ovi koncerti, pa ćemo to onda staviti na svoje mjesto.
Toše je bil pod velikim pritiskom javnosti,Najina veza je bila skrivnost iz enega razloga zaradi njegove menedžerke Liljane Petrovič katera je trdila da se ne sme izvediti v javnosti.Toše mora imeti v javnosti imidž samskega fanta.On se ni s tem zlagav in reku mi je da počakam do Novega leta da gredo mimo vsi koncerti pa da bova to pol postavila na svoje mesto.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov