Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
In vi res dejansko verjamete vse kar napišejo?
Jz mislim, da je nekje vmes vse skupi. Je pa jasno, da se bodo ravno tisti, ki jim nič ne pripada zagrbli za denar. Sj tko je vedno. Če si imel nekoga rad se ne grebeš za njegov denar, ko umre.
Jz mislim, da je nekje vmes vse skupi. Je pa jasno, da se bodo ravno tisti, ki jim nič ne pripada zagrbli za denar. Sj tko je vedno. Če si imel nekoga rad se ne grebeš za njegov denar, ko umre.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- sweetkana
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 2. 2007
Frenkie napisal/-a:Danes ko sem bla v centru, sem šla ravno mimo tistih svečk na Čopovi, in tam zraven je en lokal, kjer so cel dan vrteli Tošejeve pesmi. Men je blo tok grozn... kar zjokala bi se sredi ceste. Na eni strani slišim njegov glas in komade, in imam kar občutek da je še vedno živ, potem pa na drugi strani vidim njegove svečke in črno sliko zraven
Js sm tud bla v centru..Šla sm do tiste trgovine s cdji, ko so vrteli njegove komade. Na vratih so njegove slike in članki. Js si nism mogla pomagat. Kr souze so mi začele tečt po licih Drugi so si menda mislili da nimam vseh koleščkou na pravem mestu, sam si res nism mogla pomagat.
Wherever you go
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
bla bla napisal/-a:sunshyne napisal/-a:jst nevem zakaj me ne mine ta bolečina?že pet dni hodm kt ena cunja naokol.Pa če pomislm da ga nam nkol več vidla...khm..pa še za vse vas mi je bed kt tole pišete kk so se vm ulile solze.
sunshyne sva ze dve k se isto počutva
bla bla dej mi pumagej kt res nevem več kaj nj nrdim.a ti se isto počutš?mene je res groza...sploh nevem kk naj neham mislt na to.
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Marilena napisal/-a:To dekle naj bi Toše imel iskreno rad, kar so potrdili tudi njegovi najboljši prijatelji, ki te dni stojijo ob strani vozniku Georgiju, ki naj bi že skušal storiti samomor. Ogromno je verzij nesreče, nekateri trdijo, da je Georgij zaspal, drugi da ni, ampak kaj se je dejansko zgodilo najbrž ne bomo nikoli izvedeli, sicer pa tudi ni več pomembno. Toše je mrtev in to dejastvo bomo morali sprejeti. Vem, da vam je hudo, tudi meni je in to zelo, zelo rada sem ga poslušala, ker je bil resnično kvaliteten izvajalec. Kot je že ena izmed vas omenila- Toše bi želel, da smo dobre volje, da ne podlegamo tračem, ki jih mediji izdajajo vsak dan in da ga ne objukujemo. Raje si zavrtimo njegove pesmi, posnetke nastopov, ne glejmo teh in memoriam videov- mene osebno vržejo še v večji bed.
Toše, upam da ti je med angeli lepo, pazi na svoje bližnje in na vse nas, ki ne bomo dovolili, da tvoja pesem zamre.
Punce, fantje, skratka vsi njegovi fani pa se nasmejte, nehajte ga objokovat, ponosno vrtite njegove pesmi in se ga trudite spominjati po tem kar je dobrega naredil in ne po raznoraznih praznih marnjah žute štampe.
Popolnoma se strinjam! Mogoče bi še dodala da se ne trudite na silo nehat objokovat, ker tako ne gre. Spomnite se koliko je v življenju pravzaprav dosegel in kako polno življenje je imel. Res da bi lahko dosegel še več, ampak tudi v teh kratkih 26 letih je svetu dal veliko več kot da marsikdo drug v stotih.
Meni je uspelo, že 2 dni poslušam njegove pesmi z velikim nasmehom na obrazu, zraven plešem, pojem...Ker je tiste 3 minute kolikor traja pesem Toše spet živ, poln ljubezni, pozitivne energije, vsega po čemer smo ga poznali! (no ja, pri kakšni še spustim solzico, ampak to so tiste pri katerih sem že prej komaj zadrževala jok)
Marilena napisal/-a:sunshyne napisal/-a:Men je najbolj hudo ko pade noč ko pomislim da je sam tam v unem grobu.Ampak saj bo.Zdej mi je že bolje ne jokam več ampak si full velikokrat zavrtim pesmi od njega in zraven prepevam.
Mislim, da napačno razmišljaš. Ni on tisti, ki je v grobu. Prav tako ni bilo njegovo telo in sama podoba to, kar ga je delalo za Tošeta Proeskega. Toše je ves šarm, dobrota, inteligenca, dober glas, ljubezen do sočloveka, humanitarnost. To je tisto, kar je delalo Tošeta za Tošeta, ki ga poznamo in ne njegovo telo. Poskusi takole pogledati na stvar in ti bo lažje.
Njegova čudovita duša, karizma- to je tisto, kar je vredno spomina in kar je na varnem tam zgoraj med oblaki...
Točno tako.
Čeprav sama nisem verna, verjamem da je Toše nekje od kjer nas gleda, čuva, nam pomaga...lahko bi se reklo da verujem v njega
Sunshyne, tebi pa iskreno sožalje ...upam da ti bo kmalu bolje :bussi:
-
sussyka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2006
- Kraj: Le*cce
Jaz sm se pa odločla da tega sploh nebom več gledala.. ker me to čist v bed sprav
Rajš sm mu svečko pržgala, zdj pa gledam posnetke njegovih koncertov in mi je mal hudo, ampk tok ga je lepo gledat, s to svojo neskončno energijo, pa nasmeškom, pa temi očki lepimi...
Tolažm se sam s tem da je zdej na enem lepšem mestu..
...naš angel je zdej med angeli...
OT : sunshyn ti maš pa zs
Rajš sm mu svečko pržgala, zdj pa gledam posnetke njegovih koncertov in mi je mal hudo, ampk tok ga je lepo gledat, s to svojo neskončno energijo, pa nasmeškom, pa temi očki lepimi...
Tolažm se sam s tem da je zdej na enem lepšem mestu..
...naš angel je zdej med angeli...
OT : sunshyn ti maš pa zs
Zadnjič spremenil sussyka, dne 22. Okt. 2007 20:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Cujes li, nocu kad se
svijetla ugase, ovu bol
srce kao da ne dise
spavaj moja ljubavi
samo ne zaboravi
ja cu da te volim zauvijek
svijetla ugase, ovu bol
srce kao da ne dise
spavaj moja ljubavi
samo ne zaboravi
-
sussyka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2006
- Kraj: Le*cce
Ja
tko ko je malina rekla Toše je toliko dosegu, toliko lepega naredu, tolkim ljudem je polepšu življenje.. da toliko tega skor noben nebi mogu nardit v celem življenju
tko ko je malina rekla Toše je toliko dosegu, toliko lepega naredu, tolkim ljudem je polepšu življenje.. da toliko tega skor noben nebi mogu nardit v celem življenju
Cujes li, nocu kad se
svijetla ugase, ovu bol
srce kao da ne dise
spavaj moja ljubavi
samo ne zaboravi
svijetla ugase, ovu bol
srce kao da ne dise
spavaj moja ljubavi
samo ne zaboravi
-
Aphrodite - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
js pa si kr zavtim tale posnetek, ko je bil pri Marlenni, pri teti Tamari...tam se res iskreno smeji...
http://uk.youtube.com/watch?v=cGn35LK0JY8
http://uk.youtube.com/watch?v=cGn35LK0JY8
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]