Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
Kar pa se te punce tice, a sta potem res bila skupaj? Sprasujem zato, ker ce pogledate ta zadnji intervju, ki ga je mel, jaz tam razumem da je samski in da se isce pravo ljubezen.Ker ce bi bil zasedeni, verjetno nebi rekel da se isce pravo ljubezen. A slisala pa sem tudi, da sta se hotela meseca maja porociti in si ustvariti druzino. Pa tudi to, da je zaradi njega se odpovedala karieri...............no potem pa brz sta bla par.
Meni se tudi paralo srce ko sem vidla to punco, kako se poslavlja, da o materi in ocetu sploh ne govorim. Vsakega je prizadela ta izguba, njih pa se najbolj. A mogoce kje pise zakaj je oce v bolnisnici oz. kaj mu je? Eh bogi ljudje.
Meni se tudi paralo srce ko sem vidla to punco, kako se poslavlja, da o materi in ocetu sploh ne govorim. Vsakega je prizadela ta izguba, njih pa se najbolj. A mogoce kje pise zakaj je oce v bolnisnici oz. kaj mu je? Eh bogi ljudje.
-
Nelaa - Komunikatorka
Yazmeen napisal/-a:Ja fotr je psihično čist uničen, zarad tega.
Eh pa saj se sploh ne cudim. Sem slisala na Hrvaskem, da so govorili o Toseju, kako so ziveli revno, da niti avta niso meli. In ko je on prvic zasluzil, je ocetu prvi avto kupil......res prava dusa. Pa sej, se je videlo, da so se imeli zelo radi in se razumeli med sabo, saj je Tose z velikim navdusenjem in ljubeznijo vedno govoril o starsih in pa kot je razvidno iz intervjuja, jih je na vsakem koncertu extra pozdravljal.
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
ja onadva sta bla par.Ja vrjetn se še nekej časa ne bodo pobral ampak sej bo čas prinesel svoje.Jst si sam želim da bi jim ljudje dali mir(družini)in da se Tošeta spominjamo vsi v najlepši luči,ker si je to resnično zaslužil.Verjetno je še več naredil za svojo družino pa mi ne vemo tega.Naj počiva v miru za vedo.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Jz pa mislem, da tole vse skupej s tole dediščino ni napihnen, ker je dejstvo, da vedno ko nekdo umre se začne borba za denar in tukaj se je to pač začelo ... nič ne mormo, če je bil Toše angel, njegovi bližnji zgleda niso bli in samo upamo lahko, da se vse uštima. in lepo vas prosim punce dejte mal razmišljat, vedno so bližnji strti in tko je pač tud tuki, a mislte da druget pa punca ni čist fertik, pa da starši ne dožvijo psihičnega zloma? moja mama je dožvela živčni zlom, ko ji je umrl sin - to je pač normalno, kot je pač normalna tudi borba za denar, taki pač so ljudje - požrešni, ki v vsem vidijo korist ... če pa so to natolcevanja pa dost slabo od vseh medijev ...
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
ne, ne, narobe si razumela post, hotla sem povedat, da vse punce govorite samo to kako jim je blo težko, pač to je ob smrti normalno in niso oni nič posebnega, zgleda se bodo zdej borili za denar ... večkrat sem že doživela, ko je bil človek pokopan komaj dva dni pa se je že začela razprava o denarju
- sunshyne
- Komunikatorka
Življenje ima tudi zaključek-smrt.Je težko sej v vsaki družini je težko če nekdo umre še posebej pa če gre za mladega človeka,kar zame ni normalno.Ok se bi sprijaznila če bi človek imel osedmeset let ker je to pač normalno je saj doživel veliko stvari ne pa da umirajo tako maldi.Saj ne moremo nič storiti ampak izguba je velika.
- sunshyne
- Komunikatorka
kar se pa tiče denarja in dedovanja-res je po vsaki izgubi se začne bitka s tem.Kar poglejte kaj se dogaja pri pavarotiju.Mediji pa znajo biti nesramni in natolčevat zgodbe,kaj je res in kaj ne pa vedo samo od Tošeta najbližji.
-
Nelaa - Komunikatorka
Mayflower* napisal/-a:ne, ne, narobe si razumela post, hotla sem povedat, da vse punce govorite samo to kako jim je blo težko, pač to je ob smrti normalno in niso oni nič posebnega, zgleda se bodo zdej borili za denar ... večkrat sem že doživela, ko je bil človek pokopan komaj dva dni pa se je že začela razprava o denarju
Aha tako pa ze......oprosti, sem res narobe razumela.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Mayflower* napisal/-a:ne, ne, narobe si razumela post, hotla sem povedat, da vse punce govorite samo to kako jim je blo težko, pač to je ob smrti normalno in niso oni nič posebnega, zgleda se bodo zdej borili za denar ... večkrat sem že doživela, ko je bil človek pokopan komaj dva dni pa se je že začela razprava o denarju
Jah seveda, da je vsakmu težko, ampak tuki se govori o Tošeju ane in vrjetno ne bom šla sem pisat, kako se mi smiljo starši od Gorazda, fanta k je umru pred Globalom-pa se mi tud. Vsak, k doživi tako izgubo se mi smil in si ne morm predstavlat, kako mu mor bit hudo.
Glede denarja in to, pa upam, da je vse izmišljen...drgač je pa lahko tega moža od njegove sestre sram! Za Andrijano pa sploh ne vrjamem, da se ji gre v takih trenutkih za dnar, k pomojem sploh še k seb ni pršla od vsega šoka.
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
To dekle naj bi Toše imel iskreno rad, kar so potrdili tudi njegovi najboljši prijatelji, ki te dni stojijo ob strani vozniku Georgiju, ki naj bi že skušal storiti samomor. Ogromno je verzij nesreče, nekateri trdijo, da je Georgij zaspal, drugi da ni, ampak kaj se je dejansko zgodilo najbrž ne bomo nikoli izvedeli, sicer pa tudi ni več pomembno. Toše je mrtev in to dejastvo bomo morali sprejeti. Vem, da vam je hudo, tudi meni je in to zelo, zelo rada sem ga poslušala, ker je bil resnično kvaliteten izvajalec. Kot je že ena izmed vas omenila- Toše bi želel, da smo dobre volje, da ne podlegamo tračem, ki jih mediji izdajajo vsak dan in da ga ne objukujemo. Raje si zavrtimo njegove pesmi, posnetke nastopov, ne glejmo teh in memoriam videov- mene osebno vržejo še v večji bed.
Toše, upam da ti je med angeli lepo, pazi na svoje bližnje in na vse nas, ki ne bomo dovolili, da tvoja pesem zamre.
Punce, fantje, skratka vsi njegovi fani pa se nasmejte, nehajte ga objokovat, ponosno vrtite njegove pesmi in se ga trudite spominjati po tem kar je dobrega naredil in ne po raznoraznih praznih marnjah žute štampe.
Toše, upam da ti je med angeli lepo, pazi na svoje bližnje in na vse nas, ki ne bomo dovolili, da tvoja pesem zamre.
Punce, fantje, skratka vsi njegovi fani pa se nasmejte, nehajte ga objokovat, ponosno vrtite njegove pesmi in se ga trudite spominjati po tem kar je dobrega naredil in ne po raznoraznih praznih marnjah žute štampe.
-
Aphrodite - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
evo, ne morem si kaj...spet sem gledala enega izmed ''In memoriam'' posnetkov in se zjokala ko dež...
odločila sem se, da jih ne bom več gledala, kot je to že predlagala Marilena...
Toše, upam da uživaš v večnosti in pazi na vse nas...
odločila sem se, da jih ne bom več gledala, kot je to že predlagala Marilena...
Toše, upam da uživaš v večnosti in pazi na vse nas...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]