Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 22. Okt. 2007 11:22

Mah pomoje natolcujejo use skupi..neki treba prodajat :roll:
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 22. Okt. 2007 11:29

V tem prispevku o borbi za premoženje jaz najbolj verjamem izjavi mame od punce, da je to laž. Časopisi morajo pač objavljat atraktivne novice, da se prodajajo, pa četudi iznišljene. A je katera pomislila, da si je zgodbo izmislil ali pa vsaj napihnil prav ta sosed, ki je vir teh informacij ? Najbrž je tukaj on tisti, ki je hotel kaj zaslužit, pa je šel zgodbo prodat medijem. Saj najbrž niso mediji prišli do njega pa ga prosili za izjave, najbrž je bil on tisti, ki jih je kontaktiral, češ da ma za njih eno pikantno zgodbo.

Mene se je bolj kot ta trač dotaknilo to, da so njegovi starši v takem šoku, da sploh ne vejo, kaj se dogaja ter da je oče zelo zbolel in da je v bolnici. (to sem prebrala tud v hrvaških časopisih).
Upam, da bojo preživeli.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 22. Okt. 2007 11:30

^^ Itak, ja... Zdaj, ko se prodaja vse, če je le omenjeno njegovo ime.

Jaz pa občudujem starše, če res ne krivijo tega voznika. Prijatelja gor ali dol, jaz bi ga na njihovem mestu nehote krivila za smrt. :? Vsakič, ko bi ga pogledala, bi pomislila: to je človek, zaradi katerega smo izgubili sina/brata/fanta.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 22. Okt. 2007 11:32

^^Jst pa ne vem, če bi...To je blo pač naključje, iskat zdj enga krivca za njegovo smrt, nima smisla. Temu prjatlu mor bit pa že tko tok težko, da sploh ne vem, kako bo živel naprej. Tud on se mi smil.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 22. Okt. 2007 11:32

IZABELA napisal/-a:
Mene se je bolj kot ta trač dotaknilo to, da so njegovi starši v takem šoku, da sploh ne vejo, kaj se dogaja ter da je oče zelo zbolel in da je v bolnici. (to sem prebrala tud v hrvaških časopisih).
Upam, da bojo preživeli.

Sej si ne morm predstavlat kako jim je. Najbrš so čist u šoku pa niso še dobr dojel kaj se je zgodilo. Sicr so ga pa hitr pokopal, to nism mogla vrjet..

Tut jst upam, da bodo to nekak prebrodl. Pozabil itaq ne bodo nikul..
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 22. Okt. 2007 11:33

^^Pr pravoslavcih je zmer tok hitr pogreb.
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 11:35

Jst mam pa sam eno mišljenje,nesreče se dogajajo in vedno se bodo.Brez zveze je zdej govort kaj bi blo če bi se odprle zračne blazine,ipd...Res je škoda Tošeta ker je odšel,vrjamem da so starši v šoku in še dolgo bodo tega ne pozabiš nikoli.Ampak se mi zdi prav da ne obtužujejo voznika ok ja sej je on vozu ampak bog ve kaj se je res pripetilo na avtocesti.
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 22. Okt. 2007 11:35

na začetku sm bla rahlo jezna na voznika, čis nezavedno... pol pa k slišš da sta bla s tošetom ful prjatla... pa v bolnci k je reku kao zakaj je preživel... mislm ful mu je hudo... in se mi smili kr se bo zihr žrl zarad tega celo življenje (kolkr bo pač zdržal) ... :(
Managerka je čis v k****... k so tošetovo krsto prložili iz avta v helikopter, da bojo truplo prepelali v makedonijo, je managerka bla tam pr avtu in je sam skup zlezla k so krsto vn potegnli... veš ker šok more bit to... :roll:
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 22. Okt. 2007 11:35

Faaak.. Ne vem kako bi jst bla prpravlena tuk hitr nekoga pokopat..po eni strani je pa bolš..sej nikul nisi prpravlen da nekoga k ti je blizu pokopleš..nism vedla da tko nardijo..

fak no sploh ne vem zakaj te poste berm k mi sam na bed užge pa sploh nism neka fenica njegova, je meu pa dobre komade ja..
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 22. Okt. 2007 11:36

Yazmeen napisal/-a:^^Jst pa ne vem, če bi...To je blo pač naključje, iskat zdj enga krivca za njegovo smrt, nima smisla. Temu prjatlu mor bit pa že tko tok težko, da sploh ne vem, kako bo živel naprej. Tud on se mi smil.

Saj vem, da je bilo naključje. Tip se mi res ful smili, ker mora imeti grozno breme na vesti in je vprašanje, če bo to prenesel.
Pa vseeno...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Okt. 2007 11:37

sunshyne napisal/-a:nisem misnla tko da veš...sam pač sm vprašala če ste vidl njene slike kok je boga.

naziv KRETENI, ni letel nate, ampak na tistga deca od Tošetove sestre.

Dančy napisal/-a:Ježeš Marija...mislm, da je sarkazem v tej temi popolnoma odveč.

nič sarkazma, vse kar sem rekla je čist resno mišljeno.sem pa povedala na koga leti.

jst pa verjamem da je nekej sigurno na tem, ker dobro vem kako potekajo spopadi zaradi dediščine ko nekdo umre.takrat se vidi šele kdo te je imel res rad in kdo te je zares cenil in te ni videl samo kot vrečo denarja.
pri moji babici ena sestra od mami bije bitko že zdaj, ko je babica še živa..
vse te zadeve so lahko zelo zelo in prekleto resnične!
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 11:37

ME JE PA ŠOKIRALO DEJSTVO ko je zadnjič neka napisala o neki usodi mislim da je šlo nekako tak:
rojen:25.01=25+1=26
umru:16.10=16+10=26
nesreča(prvi podatki)ob :6.20=6+20=26
star:26 let
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 22. Okt. 2007 11:40

Ah, naključje pač. Povsod lahko iščeš neke povezave.

EDIT: info. o času nesreče so pa različne, ponekod je bilo rečeno 6.20, ponekod 6.25.
Zadnjič spremenil metuljčica*, dne 22. Okt. 2007 11:44, skupaj popravljeno 1 krat.
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 11:45

ne sej nism jst to računala je že zadnjič ena to napisala men je blo kr mal scary ane.tk...kar je je oživet ga ne mormo lahka ga mamo v najlepšem spominu.
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 11:51

metuljčica* napisal/-a:Ah, naključje pač. Povsod lahko iščeš neke povezave.

EDIT: info. o času nesreče so pa različne, ponekod je bilo rečeno 6.20, ponekod 6.25.

sj sm napisala prvi podatki nesreče,ker delam na urgentnem bloku in vem kdaj so prišli prvi podatki.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov