Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 22. Okt. 2007 10:03

:eek: :eek: Pa sej niso normalni no. Punca je že tko čist na tleh, pol ji pa še takle delajo :? jst bi jih tožla, vse po vrsti, ne jebem 5 % nobenga. Če je tam živela skupaj s Tošetom, ne vem zakaj ne bi smela zdj nazaj not. In ja, ukradla bo vse, kar je not, sevede ... tko kot je v šoku njegova družina, je verjetno tud ona. Pi***, takle pa tud mene razkur no :evil:
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 7. 2005
Kraj: tu in tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Dančy » 22. Okt. 2007 10:13

Njegova familja bo zdele toook enga dnarja dobila...avtorske pravice...od vsakega zavrtenega komada...bo šou keš njim...Ne morem verjet kaj se šopiri un K**** in ne pusti punci v stanovanje...hijene požrešne. :evil:
Misli pozitivno....
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 10:21

Cetinski je bil včeraj na makedonski tv kt je bil en dokumentarec od tošeta.In je joku in to ful.Kar se tiče pa od Tošeta punce men se tudi full smili ful je boga,še Toše je povedu da jo ma iskreno rad ker ga jemle kot osebnost in ne kot slavnega pevca.In mislim da mu res nebi nič ukradla ampak bi lahko vsaj vzela slike ki sta bila na njih skupaj.Ja sedaj bodo dobil veliko dnarja sam men v takem primeru nebi denar čist nič pomenil.No že tako mi ne kaj preveč ampak mislim da bi se mogli ONI TO TUD ZAVEDAT.Tak kokr pravte tud mene je to razkurlo in ja tud jst bi pokozlala tak folk.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Okt. 2007 10:24

jagodka85 napisal/-a::eek: :eek: Pa sej niso normalni no. Punca je že tko čist na tleh, pol ji pa še takle delajo :? jst bi jih tožla, vse po vrsti, ne jebem 5 % nobenga. Če je tam živela skupaj s Tošetom, ne vem zakaj ne bi smela zdj nazaj not. In ja, ukradla bo vse, kar je not, sevede ... tko kot je v šoku njegova družina, je verjetno tud ona. Pi***, takle pa tud mene razkur no :evil:

je jagoda, ona skače od veselja ker je on umrl in je vsa srečna in vesela, ker bi dobila un cd :roll: maja valda komi čaka no :roll: a dej no, kolk so eni lohk požrešni, sej ne moreš verjet.mislm človek umre, angel umre, potem pa takole.ma sramota da se gredo kej tazga :roll: boga punca, res se mi smili totalno, hujšega te pa res ne more doleteti na tem svetu.

In evo, zdele vem zakaj je Toše mogu umret...zato, da gre stran od takih smrduhov! :roll:
Uporabniški avatar
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a virginiaNOmore » 22. Okt. 2007 10:30

Kolk časa sta pa bla skup?
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 10:31

nevem kok časa sta bla skupej,sej pred tem sta šla enkat že narazen zarad ljubosumja sam sta se pol spet našla.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Okt. 2007 10:31

mislm da okol tri leta s pavzo vmes.
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 10:33

nekej tazga ja,a ste vidle slike od nje kok jo je čist zlomil k je bla zraven krste :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Okt. 2007 10:35

ne, ona je kolo plesala okol krste ker je bla vesela, ker je umru :roll: :stupid: :stupid:KRETENI!!!!
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 10:38

nisem misnla tko da veš...sam pač sm vprašala če ste vidl njene slike kok je boga.
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 7. 2005
Kraj: tu in tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Dančy » 22. Okt. 2007 10:46

Ježeš Marija...mislm, da je sarkazem v tej temi popolnoma odveč. :?
Misli pozitivno....
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 22. Okt. 2007 10:49

ma bogica... ma smiljo se mi vsi od očeta, mame... familije... veš ker šok! Drgač je pa posnetek prou grozn k krsto odprejo in k se punca zadere od šoka...

kar se tiče premoženja.. ČE je to res, bi jih orng nabrcala... koji k**** misljo zdej na dnar pa težijo familiji pa to, naj jih pustijo pr miru... ful jih zanima dnar ja!!! Tošeta so itak tok oboževali, da sm prepričana da jim dnar ni pomemben... in res upam, da se bo cash dal v humanitarne namene... nism edina k se s tem strinja, da bi to toše naredu (pa po mojm bi še familijo preskrbel)...

hm, kaj pa ta izjava???

Mati Tošejevega dekleta je za makedonske medije dejala, naj novinarji pustijo njeno hči in Tošejevo družino, da prebolijo tragično smrt. Dejala je, da zgodba, ki jo je objavil srbski časopis Blic, ne drži. Andrijani naj bi bil omogočen vstop v stanovanje. Prav tako naj bi bila laž, da je policija zapečatila Tošejevo stanovanje.

jao ej, kaj je zdej res!!!!!!
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 10:56

to je tok različnih zgodb(tk kt pri princesi diani).Nikol namo zvedl resnice tud namo zvedl kaj je točn blo na avtocesti,še manj pa lahko pričakujemo da izvemo kaj se gredo domači od tošeta.Tk kt je blo najprej rečen da je voznik zaspal za volanom pol je bla pa že druga zgodba da ni mogu zaspat za volanom ker so bli pol ure prej na bencinski črpalki na kavi.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 22. Okt. 2007 11:15

Jst se tud še vsak dan najmanj enkrat zjokam, k slišm kšn njegov komad, res se mi zdi nepravično vse skp in še kr ne dojemam. Najbolj se mi pa zdj smiljo njegovi najbližji...si ne upam pomislt, kaj njegova punca prestaja, pa starša, take bolečine si tud predstavlat ne upam :( Res je bil taprav človk, svaka mu čast, tok nepokvarjenga in dobrga človeka na estradi ne bo več. Kot pevec je bil 1A, kot oseba pa še bolj. Bil je človek za katerim ogromno ljudi žaluje in se ne čudm temu.

Glede teh govoric je pa tko, da jst nč ne vrjamem, je pa dost grdo od novinarjev in časopisev, da izkoriščajo tako tragedijo za to, da se jim bojo cajtngi bol prodajal. Sram jih je lahko!
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 11:21

Yazmeen napisal/-a:Jst se tud še vsak dan najmanj enkrat zjokam, k slišm kšn njegov komad, res se mi zdi nepravično vse skp in še kr ne dojemam. Najbolj se mi pa zdj smiljo njegovi najbližji...si ne upam pomislt, kaj njegova punca prestaja, pa starša, take bolečine si tud predstavlat ne upam :( Res je bil taprav človk, svaka mu čast, tok nepokvarjenga in dobrga človeka na estradi ne bo več. Kot pevec je bil 1A, kot oseba pa še bolj. Bil je človek za katerim ogromno ljudi žaluje in se ne čudm temu.

Glede teh govoric je pa tko, da jst nč ne vrjamem, je pa dost grdo od novinarjev in časopisev, da izkoriščajo tako tragedijo za to, da se jim bojo cajtngi bol prodajal. Sram jih je lahko!

čist se strinjam s tabo,sm pa slišala da je njegov oče v bolnici.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov