Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
~Mishka~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Mishka~ » 21. Okt. 2007 14:55

Minka sk vidim, da si ze prevedla nekaj besedil pa bi te prosila, ce bi lahko prevedla se pesem Igra brez granica v celoti :?:
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Uporabniški avatar
~Mishka~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Mishka~ » 21. Okt. 2007 15:00

cukr8 napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a: Groza mi je že tole brat, kaj šele, da bi si predstavljala, kaj njegova punca in družina preživljajo :nein:

Mnja, jaz sem ravno slišala na našem radiu pri poročilih, da se med sabo kregajo...

Baje mož Tošetove sestre ne pusti Andrijani v njuno stanovanje (njeno & Tošetovo) :gruebel: ... Samo starši lahko vstopijo... Ona pa bi rada vzela iz stanovanja še ne dokončan album v angleškem jeziku, ker se boji, da ga bodo sicer prodali in obogateli na ta račun...

Jz sm pa tole mal drugac razumela.
Moz Tosetove sestre naj Andrijani ne bi pustil v njuno stanovanje zaradi tega, ker misli, da bi Andijana vzela iPod na katerem so pesmi za album v anglescini in ga prodala, ona pa hoce samo vzeti nekaj svojih stvari in slike na katerih sta s Tosetom skupaj.
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 21. Okt. 2007 15:05

Pa to te buje, neje niti 1 teden ka ga nega več, pa se že štukajo.......potli pa do se štukali kdo de kej podeduvo ali ke.....res škoda.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 21. Okt. 2007 15:09

Res so bedni. Sploh pa ne vem, kaj se ima tlele mož vmešavati. Ona lahko dela z stvarmi iz stanovanja kar ji paše. ampak ne takoj, da nekdo umre že vsi vohajo denar.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 21. Okt. 2007 15:12

^^ ah, jaz pa mislim, da mediji vse napihnejo ...
Razumem pa, da se gre vsem bližnjim za njegove demo posnetke v angleščini, ampak jaz mislim, da ne zato, da bi z njimi obogateli, ampak predvsem, da jih zaščitijo pred kakšnim tretjem, ki bi jih pa res lahko prodal - roparji itd......
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 21. Okt. 2007 15:13

To jaz tudi ne razumem, tak da mislim ko bo govor o dedovanju bo še brž zelo napeto. Mislim par dni je komaj mimo..............zdaj če je to res, potem naj ne govorijo da so ga meli radi.......denar ja nepa njega. On pa je bil tako preprost.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 21. Okt. 2007 15:14

Aja, pojma nimam... Tako so rekli na radiu... Morda so pa kaj narobe prevedli iz drugih virov :nixweiss:
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a me,myself&I » 21. Okt. 2007 15:17

Kaj pa če bi počakali, da vidite, kaj se bo iz tega izcimilo? Pa potem obsojajte kar vse po spisku. Ker vedno se svašta govori, na koncu je pa nekaj tretjega res. Kr poglejte, kaj se je vse o šoferju govorilo, potem se pa izkaže, da sta bla ful frenda pa da verjetno ni zaspal. Namesto, da se ukvarjate s temi neumnostmi, raje poslušajte njegove pesmi...
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 21. Okt. 2007 15:18

Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 21. Okt. 2007 15:18

Meni je tudi ta pesem Igra bez granica tako žalostna. Zaradi besedila. Grdo se sliši, ampak kot da bi res bila posneta za njegovo smrt, pa ravno sedaj je izšla kot singel. Ta pesem me bo vedno najbolj spominjala na njegovo nesrečo. Na začetku zapoje: "Da se bar mogu probuditi ..." :cry:

Ne morm vrjet da mi je tako žal za njega, niti njegova fanica nisem bila, mi je bil pa vedno najboljši balkanski pevec in vedno ko sem ga videla po tv ali v reviji sem si mislila "ta je pa res simpatičen". Njegov glas mi je bil zelo všeč, bil je res izjemen vokalist. In če je meni tako hudo, si ne morm predstavljat kako je njegovim bližnjim... Samo strah me je, kaj bo, ko bo kdo meni umrl :cry: Ne morm si pomagat da ne bi mislila na to.

Vedno morajo umreti najboljši.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 21. Okt. 2007 15:24

me,myself&I napisal/-a: Namesto, da se ukvarjate s temi neumnostmi, raje poslušajte njegove pesmi...

Saj se ne ukvarjamo z njimi (vsaj jaz se ne; ne poznam nobenega od vpletenih :wink: ), samo napišemo kako novico oz. podatek za tiste, ki so poslušali Tošeta in spremljajo dogajanje v zvezi z njim...

Pesmi so pa res lepe, ta teden sem večino šele prvič slišala :lah:
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 21. Okt. 2007 15:25

me,myself&I napisal/-a:Kaj pa če bi počakali, da vidite, kaj se bo iz tega izcimilo? Pa potem obsojajte kar vse po spisku. Ker vedno se svašta govori, na koncu je pa nekaj tretjega res. Kr poglejte, kaj se je vse o šoferju govorilo, potem se pa izkaže, da sta bla ful frenda pa da verjetno ni zaspal. Namesto, da se ukvarjate s temi neumnostmi, raje poslušajte njegove pesmi...

Saj ne obsojam nobenega, samo sem napisala če je to res, potem naj ne govorijo da so ga imeli radi. Lahko bi pa tudi bilo tako, da vzamejo te posnetke, kdor koli pač, pa potem dobiček od tega podarijo.........tako kot bi to Toše naredil.
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 21. Okt. 2007 15:28

Pesmi pa so tak vse fantastične, še tiste v makedonščini, tako da sploh nevem katero bi izbrala za najljubšo. Da o tej v slovenščini sploh ne govorim...... :gut: Škoda da mu ni uspelo še kako v slovenščini zapet.
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 21. Okt. 2007 15:33

Aha pa še to, Toševa pesem Moja, je tukaj v Prlekiji pesem tedna. :freude: Super! Kako pa je kaj na drugih radijskih postajah, a kaj vete???
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 21. Okt. 2007 15:46

bed mi je za punco, ki je ostala brez njega, pa se brez stanovanja, kariero je prekinla zarad njega. sej ne, da je bla z njim zarad kesa, sam je pa vseen bed no. zihr ne bo nc dedovala, kr nista bla porocena in je v trenutku izgubila vse. ne vem pa, kako je pr njih po zakonu z dedovanjem (pr nas po dolocenem casu dedujes, tud ce nis porocen, sam ce zivis skupi...sej se to ne vem, kok je tocno).
situacija je tko se hujsa, kr zdej prakticno nima nc.
pa ze tko je bed, jst bi crknla, d mam enga tko rada, pol pa to... pa se k ni bil povprecn tip, ampak res kul v vseh pogledih.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov