Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

OdgovorNapisal/-a jagodka85 » 21. Okt. 2007 10:55

Hvala za prevod Frenkie.

Tošejevi bližnji so celo dopoldne skušali kontaktirati njegovo punco (Adrijano Budimir) vendar brezuspešno. Ta je za nesrečo zvedela šele takrat, ko so se novinarske ekipa zbrale pred njeno hišo (v kateri sta živela skupaj s Tošejem) in želeli intervju. Po tragediji se je odločila, da ne bo več živela tam. Sedaj večino časa prebiva v Kruševem (Tošejevem rodnem kraju). Znanci pravijo, da nenehno joka in da celo po večkrat na dan hodi na Tošejev grob.

:( Groza mi je že tole brat, kaj šele, da bi si predstavljala, kaj njegova punca in družina preživljajo :nein:
Uporabniški avatar
Aphrodite
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 1. 2007

OdgovorNapisal/-a Aphrodite » 21. Okt. 2007 11:04

osebno ga nisem poznala...le preko njegovih koncertov in pesmi...spominjam se, ko je imel koncert v Samsari v Mariboru, in ko sem šla parkirat s prijateljico v parkirno hiš, sem prišla ravno v tisto etažo, kjer je stal s svojo spremljevalno skupino poleg avta. V trenutku sem ustavila in izstopila, šla proti njemu in ga pozdravila...toplo mi je stisnil roko in se mi nasmejal...bila sem v sedmih nebesih...komaj sem čakala na koncert in bil je kot vedno odličen...

ko sem slišala za njegovo smrt sem mislila da se kdo šali...
tisti dan še nisem jokala...naslednji dan, ko sem videla pogreb, sem se zavedela da ga ni več...kako sem lahko jokala za nekom, ki ga nisem poznala? očitno mi je zelo segel v srce in ne predstavljam si, kako se počutijo tisti, ki so ga res poznali...

***A ti? Neka ti Bog podari krila, neka ti nebo podari spas, da pjevaš, pjevaš svima, da zauvijek čuju tvoj glas...***
Toše, vedno boš z mano...
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

OdgovorNapisal/-a cukr8 » 21. Okt. 2007 11:06

jagodka85 napisal/-a: Groza mi je že tole brat, kaj šele, da bi si predstavljala, kaj njegova punca in družina preživljajo :nein:

Mnja, jaz sem ravno slišala na našem radiu pri poročilih, da se med sabo kregajo...

Baje mož Tošetove sestre ne pusti Andrijani v njuno stanovanje (njeno & Tošetovo) :gruebel: ... Samo starši lahko vstopijo... Ona pa bi rada vzela iz stanovanja še ne dokončan album v angleškem jeziku, ker se boji, da ga bodo sicer prodali in obogateli na ta račun...
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006

OdgovorNapisal/-a me,myself&I » 21. Okt. 2007 11:10

^^ Mah, te govorice... Se bojo že zmenli med sabo.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

OdgovorNapisal/-a cukr8 » 21. Okt. 2007 11:12

^^ Ja saj, meni je vseeno, samo povem, kaj sem slišala pri poročilih, če koga zanima :D
Uporabniški avatar
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 10. 2004
Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a ushergirl » 21. Okt. 2007 11:20

Zdej uploadam videe od učerajšnjeoddaje z Marlenno, če še kjera ni gledala. :(
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

OdgovorNapisal/-a cotkica » 21. Okt. 2007 12:04

Včeraj, ko bi Toše moral nastopiti pred BTC-jem, je Rebeka zapela njegovo pesem Jedina, Hari Mata Hari pa mu je tudi posvetil eno svojo pesem. Aplavz po zapetih pesmih je bil pa tak ko da nas je blo 2000 tam. Res zelo lepo.
Uporabniški avatar
Katie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2007

OdgovorNapisal/-a Katie » 21. Okt. 2007 12:22

A ve katera kako je naslov njegovega zadnjega albuma?
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

OdgovorNapisal/-a NeGrA » 21. Okt. 2007 12:25

Igra bez granica
minka sk
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2007

OdgovorNapisal/-a minka sk » 21. Okt. 2007 12:30

Ena kratka in resnichna zgodbica o tem, kakshen je bil.
Moj prijatelj mi je shele seda rekel, da je imela njegova sestra probleme z mozoli na obrazu ko je bila 19-20 let, pach neko pomanjkanje vitamina. Bila je menda zelo slabe volje, in razumem je, tezhko se je sprijazniti s tem pri teh letih, zlasti lepi punci kot je ona.
In Toshe je menda imel podobni problem (sedaj ko gledam stare posnetke, vidim da je verjetno bilo tako), in doktorca ga je prosila, da gre tolazhiti punco. In shel ji je doma! Kot pravi moj prijatelj "kdo drugi bi naredil kaj takega?!".
Shele sedaj omenjujeno ljudje take rechi, magar che se gre o mochnem in iskrenem stisku roke kakega fan-a.
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a sunshyne » 21. Okt. 2007 12:34

Drage moje bralke in bralci!
Tudi jaz sem se odločila da napišem nekaj stavkov na tej strani.Ja vsaka smrt je tragična,vsaka izguba boli.Tudi mene je vse skupaj močno pretresilo in ni me sram priznati da sem potočila nekaj solz.Tošeta nisem imela čast videti v živo in nisem bila neka njegova največja oboževalka,a znane so mi bile njegove pesmi. Bil je človek z legendarnim nasmehom in iskrenim pogledom.Imel je prečudovito osebnost in izredno lep glas.Res je, v svoji kratki karieri katera ga je popeljala na sam vrh je dosegel izredno lepe uspehe in mislim da smo mu lahko hvaležni za vse.Ravnokar poslušam pesem Moja in vidi se da je bil izreden človek z veliko dušo.Ne morem si predstavljati da ga ni več med nami da je odšel za vedno a usoda je usoda.Ne moremo ga priklicati nazaj sedaj se lahko spominjamo vseh njegovih pesmi in njegovega dobrega srca.Ne zastavljajte si vprašanj kaj bi bilo,če...Veliko mladih osebnosti je odšlo(Petrovič,Presley,Diana) in ja Bog k sebi kliče najboljše ljudi.Punce ne jokajte več raje se nasmejte in mu namenite pogled v nebo zapojte si njegove najljubše pesmi kajti mislim da bi si on to želel.
minka sk
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2007

OdgovorNapisal/-a minka sk » 21. Okt. 2007 12:51

NeGrA napisal/-a:Igra bez granica

"Igri bez granici". Sama pesem "Igri bez granici" ima besedilo ki nas je precej prizadelo. Refren je nekaj priblizno "Moje zhivljenje, igre brez mej, utrujena zgodba, strgane strani, prazne, nenapisane... Moje zhivljenje, vechno padanje, che se vse seshteje -poraz ostaja, stare navade v meni..."

Cist posnetek
http://www.pcplanets.com/videoyoutube-T ... xM7M.shtml
Koncertni
http://www.pcplanets.com/videoyoutube-T ... CITo.shtml

Besedilo
http://mojforum.org/phpBB2/tosefanclub/ ... 7&start=15
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

OdgovorNapisal/-a cukr8 » 21. Okt. 2007 14:05

^^ Ja, to je pač originalna (makendonska) izvedba, za tuji trg je pa izšla 'Igra bez granica'...

Drugače se pa strinjam, da je imel res lep & vsestranski glas -
lepo je zapel npr. narodne, tradicionalne pesmi,
na drugi strani pa tudi npr. skladbo od Metallice (katere link sem že enkrat nalepila, pa je šel mimo kar brez komentarjev :D ... meni je všeč)...
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

OdgovorNapisal/-a IZABELA » 21. Okt. 2007 14:45

Brez skrbi, njegova izvedba Metallice je še boljša kot original! Samo ne uspemo sproti vseh linkov in postov komentirat :) . Pa njegova izvedba Stinga ali Robbija Williamsa - NORO!
Meni je trenutno najboljši komad Igra bez granice, ko poslušam besedilo, mi gre na jok. Del gre takole:
da se bar mogu zaljubiti u malu seljanku,
na nekom proplanku,
gore u svemiru,
da dolje ne vidim ...
Nasploh je celo besedilo tako, kot da bi bilo namenjeno temu, da bo umrl. Na mak. tv večkrat zavrtijo to pesem in ker zanjo ni spota ( in ga tudi nikoli ne bo :cry: :cry: ), se prikazujejo Toševe slike.
Včeraj sem hotela v Big bangu kupit ta novi album, Igra bez granica, ampak ga ni več, ponatis bo čez 3 tedne, gor bo pa še dodan komad Moja.

Ob 16.40 bo spet ponovitev Marlenne. Včeraj sem lahko gledala le pol oddaje. To je to, kar me razvedri, ta njegov humor in hudomušnost v intervjujih.
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

OdgovorNapisal/-a Nelaa » 21. Okt. 2007 14:50

IZABELA napisal/-a: Del gre takole:
da se bar mogu zaljubiti u malu seljanku,
na nekom proplanku,
gore u svemiru,
da dolje ne vidim ...

Nasploh je celo besedilo tako, kot da bi bilo namenjeno temu, da bo umrl..

Na to sem jaz pomislila, ko sem prvic slišala ta komad........kod da je res namenjeno temu, da bo umrl. Sem že pomislila na to, kao zelja se mu je uresničila (glede na besedilo).

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov