Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
jaz sem tudi gledala na popu in spet jokala kot dež zraven.
Zdaj sem pa hotela gledati na TV3 in je spet vse šlo v nič.... namesto TV3 imamo trenutno neko košavo tv... damm it. VEdno, ko hočem gledati kaj, potem se spremenijo programi. A je kje na netu celotna oddaja?
Zdaj sem pa hotela gledati na TV3 in je spet vse šlo v nič.... namesto TV3 imamo trenutno neko košavo tv... damm it. VEdno, ko hočem gledati kaj, potem se spremenijo programi. A je kje na netu celotna oddaja?
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Oki jst sm daleč od tega, da bi bla fenica. Useen sm bla šokirana k sm zvedla, zdele gledam oddajo na tv3 pa je simpatičen dečko..res tko k odgovarja na tista vprašanja..ne morm vrjet, še težji je pa to da ni biu sam kriu..nimam kej rečt..ma pa lepe komade te k se vrtijo po postajah, kej več pa ne vem..use kr sm zvedla sm zdej zvedla bl k ne..škoda je mladga nadarjenga človeka, sploh zato k ni sam nase gledou...škoda
-
nanyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2006
- Kraj: 18km iz mb
When God Created Men, She Was Only Kiding!
- minka sk
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2007
Tinncy napisal/-a:Minka sk: prosim,če bi mi prevedla pesem od Tošeja,ki je v makedonščini Tajno moja,ker skoraj nič ne razumem,pa mi je zelo lepa,pa še na enem posnetku sem vidla,da je publika to pesem z tošejem ful skupaj pela in je toše potem rekel,da bo zaradi tega živel še 10 let dalje.Pa mu na žalost to ni blo usojeno
hvala
Veselje!
TAJNO MOJA / SKRIVNOSTI MOJA
MP3 je na http://www.box.net/shared/xt5yi63i69
Besedilo na http://www.free-lyrics.org/Tose-Proeski ... -Moja.html
Tvojot lik /Tvojo podobo
jas go sonam kako ikona, /Sanjam kot ikono
nezna ,bliska,dalecna. / nezhno, blisko, daljinsko.
Moja prva platonska / Moja prva platonska
ljubov cista kako solza, /ljubezen chista kot solza
sega koga porasnav svativ sto si ti. /sedaj ko sem odrasel se zavedam kaj si ti.
Dojdov pak tajno moja / Prishel sem spet, skrivnost moja
Zvezda prakjam da te povika / Zvezdo poshiljam da te pokliche
Nisto ne e smeneto /nich ni spremenjeno
shushka molika. / shumi molika (vrsta drevesa, bor, raste pri Bitoli)
http://www.free-lyrics.org/29014-Tose-Proeski.html
Temno e tajno moja / Temno je, skrivnost moja
A vo dusha svetat feneri / V dushi svetijo lucke (preproste, starinske, kot petrolejke)
Se shto imav zaloziv / vse kar sem imel sem zalozhil
Da ti peam pod pendzeri. /da bi ti pod oknom pel (arhaicna beseda za okno).
Dali si uste sama,dali taguvas, / Ali si she zmeraj sama, ali she zhalujesh
Dali isto chuvstvuvash, / Ali chutish enako
morav da gi dofatam site visini / moral sem dosegnit vse vishine
na svetot za da sepak otkrijam /na svetu, da bi razumel
shto mi znachish ti... / kaj mi pomenish ti.
-
~Mishka~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
Nikol si nebi mislila, da me bo njegova smrt tako prizadela kot me je...
Moram se prav prisilit, da ne gledam posnetkov na netu, ker vedno zravn zacnem jokat
Moram se prav prisilit, da ne gledam posnetkov na netu, ker vedno zravn zacnem jokat
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
-
gisele - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
veliko njegovih pesmi je tudi tukaj na tej strani http://www.nostalgija.com/muzika/index1.php
-
Katie - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2007
~Mishka~ napisal/-a:Nikol si nebi mislila, da me bo njegova smrt tako prizadela kot me je...
^^ V piko si me zadela. Z mano je isto.
..
Pa hvala ti za link, gisele
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Janja84: Druga pesem je Još jedan stepenik.
Jz pa ne jokam več. Danes sem šla prižgat še eno svečko pred ambasado in je izza oblakov spet lih takrat ful posvetilo sonce - enako kot že v sredo ko sem se šla vpisat v žalno knjigo. To me je res ful potolažlo, dobila sem občutek da je to Toše in da mi sporoča da je vse ok. Najbrž se sliši mal trapasto, ampak odločla sem se da je on zdej moj sonček in da nas čuva vse in da se nam smeji dol z neba. Zdej se res bolš počutim, dans sem že 2x poslušala novi cd in na glas pela zraven - čez okno je pa direkt v mojo sobo spet posvetil sonček, čeprav je bilo povsod drugje sivo in oblačno.
Še vedno je težko, ampak zdej nekako verjamem da se je to moralo zgodit...brez veze si je razbijat glavo z vprašanjem "Zakaj?", ker odgovora itak najbrž ne bomo nikoli izvedeli oz. ga razumeli. Bodimo veseli da so nam ostale vsaj njegove pesmi in bo na ta način vedno z nami.
Toše, rada te mam
Jz pa ne jokam več. Danes sem šla prižgat še eno svečko pred ambasado in je izza oblakov spet lih takrat ful posvetilo sonce - enako kot že v sredo ko sem se šla vpisat v žalno knjigo. To me je res ful potolažlo, dobila sem občutek da je to Toše in da mi sporoča da je vse ok. Najbrž se sliši mal trapasto, ampak odločla sem se da je on zdej moj sonček in da nas čuva vse in da se nam smeji dol z neba. Zdej se res bolš počutim, dans sem že 2x poslušala novi cd in na glas pela zraven - čez okno je pa direkt v mojo sobo spet posvetil sonček, čeprav je bilo povsod drugje sivo in oblačno.
Še vedno je težko, ampak zdej nekako verjamem da se je to moralo zgodit...brez veze si je razbijat glavo z vprašanjem "Zakaj?", ker odgovora itak najbrž ne bomo nikoli izvedeli oz. ga razumeli. Bodimo veseli da so nam ostale vsaj njegove pesmi in bo na ta način vedno z nami.
Toše, rada te mam
- minka sk
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2007
Katie napisal/-a:~Mishka~ napisal/-a:Nikol si nebi mislila, da me bo njegova smrt tako prizadela kot me je...
^^ V piko si me zadela. Z mano je isto.
..
Pa hvala ti za link, gisele
Ljudje, si lahko pretstavljate, kako je v Makedoniji? In prizadelo me je da tudi Slovenija zhaluje, poleg Srbije in Hrvashke, kjer je tudi veliko vech nastopal. In povem vam, vse nas je imel rad, che prav je bil ponosen da je Makedonec. Makedonija ni mogla imeti vechjega sina, heroja, misionarja, legendo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]