Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- grossi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2004
tose :-( komi dns sm zacela dojemat. ravno zadne 14 dni sm intenzivno poslusala njegove komade in k sm vidla zju3 novico, sm bla v soku, nism mogla verjet. ne prvoscm smrti nikomur, ampak on je pa pr men tazadn na spisku, k bi si to zasluzu. ravno en dan prej sm rekla mami, da bi sla na koncert in kok se veselim novih komadov. ne vem, a je vecja skoda zarad komadov, k jih ne bomo slisal, al zarad njega samega, k je bil tok dobra oseba. nimam besed. nism si misnla, da bom kdaj tko jokala za neznancem, ce lohk tko recm.
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
Usamljeni Toše
Z. M., 21. septembar 2007
MAKEDONSKI pevač Toše Proeski u poslovnom centru "Ušće" promovisao je CD "Igra bez granica". O svom novom albumu Proeski kaže:
- Od svih 16 pesama moj favorit je "Da li si sretnija", koja kaže: "Da li si sretnija što ti drugi usne ljubi il` nesretnija što on se na mom mestu budi..."
Da li sam ljubomoran ?
- U granicama. Treba biti po malo ljubomoran, jer što je veća ljubav, veća je i ljubomora.
Da li si ti ljubomoraniji od svoje devojke?
- Pa, kada bih imao devojku odgovorio bih...
Da li je moguće da nemaš devojku?!
- Moguće je! Takav je period!
Vir: http://www.novosti.co.yu
Z. M., 21. septembar 2007
MAKEDONSKI pevač Toše Proeski u poslovnom centru "Ušće" promovisao je CD "Igra bez granica". O svom novom albumu Proeski kaže:
- Od svih 16 pesama moj favorit je "Da li si sretnija", koja kaže: "Da li si sretnija što ti drugi usne ljubi il` nesretnija što on se na mom mestu budi..."
Da li sam ljubomoran ?
- U granicama. Treba biti po malo ljubomoran, jer što je veća ljubav, veća je i ljubomora.
Da li si ti ljubomoraniji od svoje devojke?
- Pa, kada bih imao devojku odgovorio bih...
Da li je moguće da nemaš devojku?!
- Moguće je! Takav je period!
- grossi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2004
ne bom prebolela. zdej nabiram dol z neta se stare komade. ene 60 najboljsih bom zapekla za spomin zase in za frendice. zal si ne morm prvosct, d bi sla vse originale kupvat, z vsemi temi komadi. pa tko je kul, k bom mela vse na enmu cdju, na naslovnco bom pa eno lepo fotko dala. njegove pesmi so mi res velik pomenle in zmeri mi bo bed, k se obm spomnla, kaj nam pomeni.
ko pa vidm njegovo punco, bi jo pa najraj objela, pa ne morm. :-(
prisezem, da bom enkrat obiskala njegov grob.
ko pa vidm njegovo punco, bi jo pa najraj objela, pa ne morm. :-(
prisezem, da bom enkrat obiskala njegov grob.
- Janja84
- Debatorica
Pomirenje u Kruševu
M. S., 12. septembar 2007
Zaljubljeni par Toše Proeski i Andrijana Budimir su ponovo zajedno i srećni. Jedan od najpoželjnijih neženja ovog dela Balkana, mlađana pop zvezda iz Makedonije - Toše Proeski i prelepa srpska rukometašica, posle letovanja u Izraelu, od javnosti se (ne)uspešno kriju u Tošetovom rodnom Kruševu...
U skopskim medijima je "provaljena" Tošetova neuspešna menadžerska avantura i pokušaj da svojoj devojci, usred "podgrejane" ljubavi, obezbedi novi angažman i povratak u redove tima Kometal Petrov. Ipak, takav "posao" još nije isključen.
Andrijana Budimir je svojevremeno igrala za makedonskog šampiona, a u Tošetov zagrljaj se vratila posle uspešnog angažmana u ekipi španskog prvaka Astrok Sagundo iz Valensije.
Toše i Andrijana su ljubav "otkrili" pre tri godine, pa su je, kažu, zbog daljine - prekinuli. A i tada su se retko pojavljivali zajedno u javnosti.
Kako se ovde u medijima ocenjuje, "Budimirova i Toše ne veruju mnogo u ljubav na distanci", zato su sada sve vreme zajedno, navodno, "na korak do oltara".
M. S., 12. septembar 2007
Zaljubljeni par Toše Proeski i Andrijana Budimir su ponovo zajedno i srećni. Jedan od najpoželjnijih neženja ovog dela Balkana, mlađana pop zvezda iz Makedonije - Toše Proeski i prelepa srpska rukometašica, posle letovanja u Izraelu, od javnosti se (ne)uspešno kriju u Tošetovom rodnom Kruševu...
U skopskim medijima je "provaljena" Tošetova neuspešna menadžerska avantura i pokušaj da svojoj devojci, usred "podgrejane" ljubavi, obezbedi novi angažman i povratak u redove tima Kometal Petrov. Ipak, takav "posao" još nije isključen.
Andrijana Budimir je svojevremeno igrala za makedonskog šampiona, a u Tošetov zagrljaj se vratila posle uspešnog angažmana u ekipi španskog prvaka Astrok Sagundo iz Valensije.
Toše i Andrijana su ljubav "otkrili" pre tri godine, pa su je, kažu, zbog daljine - prekinuli. A i tada su se retko pojavljivali zajedno u javnosti.
Kako se ovde u medijima ocenjuje, "Budimirova i Toše ne veruju mnogo u ljubav na distanci", zato su sada sve vreme zajedno, navodno, "na korak do oltara".
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men se pa zdi Bože čuvaj je od zla taka k da je namenjena izključno njegovi punci...mislm besedilo je tako k da on iz nebes al iz kjerkoli že je to poje za svojo drago:
Šalji anđele čuvare svoje
jer je duša duše moje
brani je od zla
Bože kad ne mogu ja
Ne znam razložit, ampak ko jo poslušam mam občutek kot da jo zdej poje...
Šalji anđele čuvare svoje
jer je duša duše moje
brani je od zla
Bože kad ne mogu ja
Ne znam razložit, ampak ko jo poslušam mam občutek kot da jo zdej poje...
- Janja84
- Debatorica
glede vseh govoric in obtožb piše na tej strani
http://www.novosti.co.yu/code/navigate. ... 2007-10-19
http://www.novosti.co.yu/code/navigate. ... 2007-10-19
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ja sej je skozi celo kariero govoru da je samski...mogoče zato da bi punco zaščitu pred novinarji, al pa ga je Ljilja prisilila v to zato da bi kao privabu več oboževalk - če je samski lažje fantazirajo da bojo z njim in zato kupijo več cd-jev
Sej ne vem če je blo res tako, ampak to so te menedžerske fore...Pri Tošetu je blo itak več kot dovolj drugih razlogov zakaj bit njegov oboževalec pa zakaj kupit cd.
Sej ne vem če je blo res tako, ampak to so te menedžerske fore...Pri Tošetu je blo itak več kot dovolj drugih razlogov zakaj bit njegov oboževalec pa zakaj kupit cd.
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Večina zvezdnikov skriva svoje zveze. To počnejo iz več razlogov: ker želijo čuvati svojo in partnerjevo/partnerkino zasebnost in ker je zaželjeno, da dajejo vtis samskosti sta pomoje najpogostejša. To pa res ni nič novega.
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
kolikor sem jaz seznanjena, sta bila Toše in Andrijana v zvezi že nekaj let z daljšo prekinitvijo vmes. Mogoče pa je bila tudi kakšna krajša prekinitev in je v trenutku, ko so mu zastavili vprašanje, če je samski, bil res samski. Med tisto daljšo prekinitvijo se je pa začelo v medijih govorit, da sta par s Tanjo Tušar, ki je manekenka in na TV 3 je vodila oddajo Sijaj o modi z Nino Gazibara. Novinarji so izvohali, da je on dostikrat prespal v Lj v Levu, čeprav ni imel takrat nobenih "službenih " obveznosti v Sloveniji. Potem so ju pa še parkrat zalotili skupaj in enkrat celo na smučanju na Pohorju. In se spomnim, ko so vrtal vanj, če je res zaljubljen v slovenko, ampak ni rekel ne ja ne ne, nekak diplomatsko se je izvlekel. No, pa ko sem na enmu forumu brala komentarje ob novici, da ga ni več, je nekdo sarkastično pripomnil, da zdaj pa Tanja Tušar joka.
Tko da očitno še nekdo nekaj ve o tej zvezi.
Sicer pa se spominjam, da so to Tanjo nekaj časa po tem začel povezovat z Željkom Joksimovićem, še kasnej naj bi pa hodila s Plestenjakom. Mogoče pa zbira tipe z estrade, hehe...
Tko da očitno še nekdo nekaj ve o tej zvezi.
Sicer pa se spominjam, da so to Tanjo nekaj časa po tem začel povezovat z Željkom Joksimovićem, še kasnej naj bi pa hodila s Plestenjakom. Mogoče pa zbira tipe z estrade, hehe...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov