Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*ninika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *ninika* » 19. Okt. 2007 20:15

V dokumetarcu na Tv Paprika sem slišala pesem od Tošeta. Zapomnila sem si le en košček pesmi: ja sam samo toj što se nate pali, ja sam toj što u glavi ti fali.............................tvoj pogled sve mi znači. Nekaj podobnega.

Če ve katera mogoče za katero pesem gre, bi prosila da mi napiše ali pošlje ZS.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 19. Okt. 2007 20:18

jaz kar nisem mogla verjet...nevem zakaj se mi vedno čudno zdi...da kdo od znanih ne more kar tako umret...hehe....malo heca...
am ima katera sliko ko je od blizu takoj po nesreči....vem da ni lepa slika..ampak pač rada bi vidla..če bi se dalo...
Uporabniški avatar
sweetrose
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007
Kraj: kr

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetrose » 19. Okt. 2007 20:21

http://isthislovethatimfeeling.blogger. ... 18/1179790

tuki je pesem od tonija cetinskega za tošeta.

:cry:
Uporabniški avatar
malina2203
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a malina2203 » 19. Okt. 2007 20:22

*ninika*: Tisto je pesem Studena (v makedonščini - http://uk.youtube.com/watch?v=yJJSQDUyikI) oziroma Ledena (v srbščini - http://uk.youtube.com/watch?v=8u3rp6AJF9Q).
Uporabniški avatar
sweetrose
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007
Kraj: kr

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetrose » 19. Okt. 2007 20:23

sugar_Neza napisal/-a:ej a kera ve na keri stran je slika od Tošeta k je biu še u avtu?.... k jo res hočem vidt, ne d ga ne bi spoštvala sam jst sm douugga leta ud nega zbirala članke slike use in bi rada mela to negovo zadno sliko, tko da če kera ve pliisss nej pove

www.delo.si

mislim da je blo tam neki..
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 19. Okt. 2007 20:28

sugar_Neza napisal/-a:ej a kera ve na keri stran je slika od Tošeta k je biu še u avtu?.... k jo res hočem vidt, ne d ga ne bi spoštvala sam jst sm douugga leta ud nega zbirala članke slike use in bi rada mela to negovo zadno sliko, tko da če kera ve pliisss nej pove

tuki je slikca, sam se vidi samo roka klik
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 19. Okt. 2007 20:28

Lih kar poslušam njegovo glasbo in se mi trga srce.

Priznam, da ga nikoli nisem ne vem koliko poslušala, čeprav mi je bil vedno všeč kot človek in pevec. Ampak me je njegova smrt čist vrgla iz tira. Še zdej ne verjamem, da je mogel umreti. Ampak skušam najti smisel v tem. Mogoče ga je hotel bog imetu blizu sebe, ker je bil res dober človek.

Toše nikoli ne bo pozabljen. Njegove pesmi bojo živele naprej skozi nas, ki ga bomo poslušali. Naj nas gleda in se smeje :wink:
Uporabniški avatar
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayLejdi » 19. Okt. 2007 21:11

Heilie napisal/-a:Lih kar poslušam njegovo glasbo in se mi trga srce.

Priznam, da ga nikoli nisem ne vem koliko poslušala, čeprav mi je bil vedno všeč kot človek in pevec. Ampak me je njegova smrt čist vrgla iz tira. Še zdej ne verjamem, da je mogel umreti. Ampak skušam najti smisel v tem. Mogoče ga je hotel bog imetu blizu sebe, ker je bil res dober človek.

evo kot da berem sebe. ampak bog nam ga nebi smel uzeti, še mnogo dobrega bi naredil kot ambasador. res ni fer v nobenem smislu. njegova muzka mi je ful všeč, še posebej zdaj v vseh teh besedilih, mi je ful težko.... še vedno nisem dojela da je to res, še vedno čakam, da napišejo, da je to bla pomota..
nevem zakaj, ampak me je res zelo prizadelo...

kako da kažem ti zbogom, kad sve gubim s tobom....srce nije kamen...
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 19. Okt. 2007 21:27

LoveLy* napisal/-a:jaz kar nisem mogla verjet...nevem zakaj se mi vedno čudno zdi...da kdo od znanih ne more kar tako umret...hehe....malo heca...
am ima katera sliko ko je od blizu takoj po nesreči....vem da ni lepa slika..ampak pač rada bi vidla..če bi se dalo...

človek je mrtev. lepše rečeno - odšel je v nebesa. zapustil je zemljo. vsi se ga spominjamo po njegovi dobroti, lepem glasu - pravzaprav angleskem glasu. poslušamo ga radi in spominjamo takšnega kot je bil - energičnega. tako, da res ne razumem zakaj nekdo želi videti podobo njega razmaličenega v avtu? ja kako pa mislite, da izgleda nekdo, ki je umrl v prometni nesreči?! rajsi imejte v glavi podobo kakršen je bil in ne njega umrlega, madona :nein:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 19. Okt. 2007 21:32

Men tud še kr ni jasn, da se to res dogaja. K gledam njegove posnetke iz koncertov, poslušam njegove pesmi...enostvano ti je mogu bit všeč, tak cukr od človeka je bil :hearts: Ljudje so ga oboževal. Da o glasu ne govorim, men ob enih komadih grejo dobesedno kocine pokonc, kaj je delu ta človk in kašna čustva je znal izvabt iz nas s svojim petjem... Zjokala sm se pa pr unmu posnetku, k ga je dala jemina, k poje komad "Moja" v Kongotu in tam je njegova punca, mu ploska, se mu smeji, on jo gleda, poje prov njej...res sta bla zalublena. Jst si ne morm predstavlat, kaj ona zdj doživlja, pa družina...Grozn, jst tega neb mogla preživet pomojem.

Res velika izguba... ;(
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 19. Okt. 2007 21:50

No, jst sm pa misnla že prašat, če je to njegova punca. Ne vem no, tud jst si ne predstavljam, kaj doživlja ona, kaj doživljajo vsi, ki so mu bli blizu ... jst bi pomoje hotla kr za njim it, kamorkol je že šu :?
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 19. Okt. 2007 21:58

Yazmeen napisal/-a: tam je njegova punca, mu ploska, se mu smeji, on jo gleda, poje prov njej...res sta bla zalublena. ;(

A res? Kdo pa je rekel, da je to njegovo dekle :gruebel: ... Jaz sem mislila, da je to pač neka slovenska oboževalka...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 19. Okt. 2007 22:01

Dans mi je šlo pa prvič dejansko na jok, gledala sem makedonsko televizijo, kjer so imeli oddajo, kot nekakšno omizje, tam so bili neki strokovnjaki očitno, mislim da tudi njegova tekstopiska... In so se pogovarjali o fenomenu ki ga je utelešal Toše.. Pol so bli pa odlomki, intervjuji, pa kako je pel na neki prireditvi in mi je šlo oreng na jok.
Poslušam Igro bez granica in stiska me v grlu :?
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 19. Okt. 2007 22:11

Js sm zdle parkrat poslušala to pesem Moja (prej je še nikol nism slišala, al pa sm jo pa nism vedla da je njegova), pa mi je res ful dobra. Sicer ne poznam ravno velik njegovih pesmi, tiste ko pa jih, so pa lepe, ni kej. Kruto je tole, ampak that's life. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 19. Okt. 2007 22:13

cukr8 napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a: tam je njegova punca, mu ploska, se mu smeji, on jo gleda, poje prov njej...res sta bla zalublena. ;(

A res? Kdo pa je rekel, da je to njegovo dekle :gruebel: ... Jaz sem mislila, da je to pač neka slovenska oboževalka...

No sj nism zihr, da je, ampak zgleda mi ona, tko kokr sm jo po slikah vidla pa to, pa tud tko sta se obnašala, čist zalubleno...predvidevam, da je njegova punca no.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov