Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
jst sm gledala en posnetek na youtubu, pou ure je dolg, mau grozn sam so pa zraven negove najlčepše pesmi. grozn je pa u temu smislu k so prkazal kok je blo kuj ub nesreči use krvav, po resnic povedan men je šlo na jok!
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
njegovi manegerki nč ni...samo par prask je dobla...sm gledla posnetek ko je bil sneman pred mrtvašnico ko so čakali na tošetovo truplo...pa so kazali njo ko je nekam tekla pa sta jo 2 držala ko je bla čist zbita...tk da ni ji kaj...voznik pa je v kritičnem stanju ja,kolk vem...
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
Tudi jaz sem si danes priskrbela njegov cd, komaj sem ga dobila, da pa je bil vsepovsod ze razprodan.
Sem se pa danes peljala na avtocesti z Dunaja domov proti Prlekiji, celo pot sem samo o njem premisljevala............pa me res zgrabi se bes na tega nesrecnega voznika, pa ce je bil tako zaspan, pa kaj ni ustavil, ali pa se menjal z Tosejem, saj je on tudi mel izpit...............eh res ne razumem.
Sem se pa danes peljala na avtocesti z Dunaja domov proti Prlekiji, celo pot sem samo o njem premisljevala............pa me res zgrabi se bes na tega nesrecnega voznika, pa ce je bil tako zaspan, pa kaj ni ustavil, ali pa se menjal z Tosejem, saj je on tudi mel izpit...............eh res ne razumem.
-
Nelaa - Komunikatorka
topka napisal/-a:ce bi pozorno gledale oz poslusale pogreb, bi slisale kako je oce prosiv ce ga lahko samo se zadnic vidi in normalno da so mu ustregli.
vrjemite mi, vsak stars bi rad se enkrat videl svojega otroka predno ga polozijo v zemljo
Tega jaz nisem slisala, se komaj sem posnetek vidla, saj je bila slaba slika.....pa jezika tudi nisem vse razumela.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Nelaa napisal/-a:Tudi jaz sem si danes priskrbela njegov cd, komaj sem ga dobila, da pa je bil vsepovsod ze razprodan.
vsakič ko nekdo napiše zakaj ni tako, zakaj je bilo tako, mi res kar sapo vzame, ker vem da bi bilo lahko popolnoma drugače.ampak s temi zakaji in čeji, ne bomo nikamor prišli, nihče ga ne bo vrnil nazaj in vse kar bomo dosegli je samo to, da nam bo še bolj hudo.
že tko je hudo, brez česarkoli....
nardila sem en blog, kjer se bom spominjala Toška še naprej.
Če katera želi objavljat ali karkoli, naj mi piše na zs, pa ji bom povedala naslov in geslo....
nekak vem da ne morem skos utrujat na forumu in tko, tako da bom vse občutke glede njega spisala tja...in pač če katera še hoče, lahko tudi....
tok mi je hudo, no, še zmeri...
-
Nutella` - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
Jaz v torek kar nisem mogla verjeti, da ga ni več... Nikoli ga nisem redno poslušala, poznam pa par njegovih pesmi in so res lepe. Zanima me, če katera ve, kako je naslov pesmi, ki jo je pel v oddaji Sproščeno z Marleno (na TV 3 sem videla odlomek)?
-
Nelaa - Komunikatorka
Nutella` napisal/-a:Jaz v torek kar nisem mogla verjeti, da ga ni več... Nikoli ga nisem redno poslušala, poznam pa par njegovih pesmi in so res lepe. Zanima me, če katera ve, kako je naslov pesmi, ki jo je pel v oddaji Sproščeno z Marleno (na TV 3 sem videla odlomek)?
Naslov te pesmi je Čija si...
-
Nelaa - Komunikatorka
Tu si lahko pogledas video (vendar brez Marlene) http://www.youtube.com/watch?v=jD4lna70 ... ted&search
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
ej a kera ve na keri stran je slika od Tošeta k je biu še u avtu?.... k jo res hočem vidt, ne d ga ne bi spoštvala sam jst sm douugga leta ud nega zbirala članke slike use in bi rada mela to negovo zadno sliko, tko da če kera ve pliisss nej pove
-
mateyya - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2007
natašika napisal/-a:na youtube sem pogledla posnetek od tošeta ko je pel pesem mesečina.. full lepo.. a vve katera, kje bi se dalo ta lyrics dobit.. ker mi je res full huda..
Toše Rest in peace..
http://tekstovi.net/2,72,24408.html
Na tej strani so skoraj vsa besedila od njega!Lp
Toše, RIP!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov