Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ja, res je angelček. Pa najlepše se smeji.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
IZABELA napisal/-a: Mene zanima, če je kera gledala oddajo Marlenna, ko nej bi bil gost Toše. Sicer če sem doma, to oddajo rada gledam, ampak zgleda, da to sem pa zamudila. .
Jaz sem jo gledala... Ne spomnim se več natančno, vem pa, da je predstavil pesem Moja ... Pa Živa Vadnov je bila skrita gostja... Če se ne motim, sta se takrat zmenila, da bo nastopila v njegovem videu za omenjeno skladbo
Kaj pa tole, a tole poznate:
http://uk.youtube.com/watch?v=pCcmPHRHE18
-
nanyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2006
- Kraj: 18km iz mb
Da še jas napišem svoje mnenje:
Nikoli nisem bla fenica Tošeta, pač poslušala sem pesmi, ki so se redno vrtele na radiu: Čija si, Jedina...in nikoli si nisem mislila, da bi me lahko Tošetova smrt prizadela!Pa me je!
V svojem življeju je dokazal, da je fenomenalen pevec (izšolan!), dober vzornik mladim in vsem v svoji ljubljeni Makedoniji, ki mu je po smrti pokazala kako so ga v resnici cenili , ga imeli radi ter ga spoštovali!
Ne vem, če kdo v svoji katerikoli državi na takšen način spoštuje koga oz. na nek način sploh nima možnosti, ker takšen kot je bil Toše (od znanih) je le malokdo!
Pri njegovih pesmih pa cenim predvsem to, da imajo besedila nek pomen in niso ˝kr nekaj˝!
V spomin na Tošeta bodo vedno živele njegove pesmi.
TOŠE R.I.P
1981-2007
Nikoli nisem bla fenica Tošeta, pač poslušala sem pesmi, ki so se redno vrtele na radiu: Čija si, Jedina...in nikoli si nisem mislila, da bi me lahko Tošetova smrt prizadela!Pa me je!
V svojem življeju je dokazal, da je fenomenalen pevec (izšolan!), dober vzornik mladim in vsem v svoji ljubljeni Makedoniji, ki mu je po smrti pokazala kako so ga v resnici cenili , ga imeli radi ter ga spoštovali!
Ne vem, če kdo v svoji katerikoli državi na takšen način spoštuje koga oz. na nek način sploh nima možnosti, ker takšen kot je bil Toše (od znanih) je le malokdo!
Pri njegovih pesmih pa cenim predvsem to, da imajo besedila nek pomen in niso ˝kr nekaj˝!
V spomin na Tošeta bodo vedno živele njegove pesmi.
TOŠE R.I.P
1981-2007
When God Created Men, She Was Only Kiding!
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
zato ga je blo pa še tok bol škoda
nek mi ni jasno... ta njegova managerka k je bla z njim v avtu... eni govorijo da je bla na pogrebu, drugi na komemoraciji v zagrebu, tretji da jo držijo pr zavesti...
a je to una črna mogoče? ... kr je bla ena na pogrebu k je kumi hodila... so jo mogli držat... tok k mati, očeta pa punco...
pol se je nekje v eni dvorani nek odvijalo... je blo par ljudi tko na stolih... zgledalo je k neka "mini maša" ... pa je tam sedela pa bla čis boga, kumi je bla pr seb...
ve kdo kej o tem?
nek mi ni jasno... ta njegova managerka k je bla z njim v avtu... eni govorijo da je bla na pogrebu, drugi na komemoraciji v zagrebu, tretji da jo držijo pr zavesti...
a je to una črna mogoče? ... kr je bla ena na pogrebu k je kumi hodila... so jo mogli držat... tok k mati, očeta pa punco...
pol se je nekje v eni dvorani nek odvijalo... je blo par ljudi tko na stolih... zgledalo je k neka "mini maša" ... pa je tam sedela pa bla čis boga, kumi je bla pr seb...
ve kdo kej o tem?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
IZABELA napisal/-a:Mene zanima, če je kera gledala oddajo Marlenna, ko nej bi bil gost Toše. Sicer če sem doma, to oddajo rada gledam, ampak zgleda, da to sem pa zamudila. Gledat intervjuje in talk-showe z njim mi je pa res užitek, vedno polno smeha, kar razvedrim se in pozabim, da je mrtev.
jst pa sploh ne morem gledat ničesar o njem več.pesmi komej poslušam, še te ne morem več kot do polovice.prav tako dokumentarci, nastopi in vse skupaj..nikakor ne morem...sploh se ne morems prijaznit, da vse kar je ostalo je samo na televizijskem ali na audio traku, da ga ni več
res me je groza...še vedno...
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
NeGrA napisal/-a:nism gledala... sm pa zasledila clip k sta skup z marlenno odpela Čija si... jojjj angelček
klik
Ful lep posnetek!
Sam tale Marlenna Po moje si je Toše sam mislil kera čudakinja (oz. ker čudak).
NeGrA napisal/-a:eni govorijo da je bla na pogrebu, drugi na komemoraciji v zagrebu, tretji da jo držijo pr zavesti...
a je to una črna mogoče?
Ona je bila tako na kemomoraciji v Zagrebu kot na pogrebu. Sem jo videla na obeh posnetkih.
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 19. Okt. 2007 16:05, skupaj popravljeno 2 krat.
-
NeGrA - Komunikatorka
Ona je bila tako na kemomoraciji v Zagrebu kot na pogrebu. Sem jo videla na obeh posnetkih.
ja ja, js sm jo tut na obeh vidla, zato sm tut vprašala kaj zdej to!!
ta posnetek mi je tut nenormalno lep, tok lepo zapoje... vsa estrada k sedi tam na foteljih kr obnemi (sm tut oddajo gledala k so jo in memoriam vrteli na Pink) klik klik ... pa pol k mu vmes začnejo ploskat, kok se srček nasmeje...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Kok se je fajn smejčku pr tisti tetici ne vem kk se že imenuje (pr Marlennini oddaji). Jst sm tisto oddajo gledala sam zarad njega.
Prej sm mela ravn kosilo in sm brala novice ... in pridem do križanke nagradne, pa njegoa slikca not ... se mi je zaletel pa dobla sm solzne očke
Ne vem, lh se sliš noro, ampak še vedno ne dojamem, da ga ni ... oziroma nočem dojet
Prej sm mela ravn kosilo in sm brala novice ... in pridem do križanke nagradne, pa njegoa slikca not ... se mi je zaletel pa dobla sm solzne očke
Ne vem, lh se sliš noro, ampak še vedno ne dojamem, da ga ni ... oziroma nočem dojet
-
NeGrA - Komunikatorka
Ne vem, lh se sliš noro, ampak še vedno ne dojamem, da ga ni ... oziroma nočem dojet cry
nisi edina!! ... pa me majo nekateri za "neumno" ... kao, "kaj je s tabo, sej je bil sam navaden človk" ... hjoooo, kr živce zgubim... kaj boš ti men govoru/govorila... res ej, brigej se zase... mene je prizadelo, tebe ni... ne mi zdej tle neki sikat!!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ja no, sej to. Pa dobr, sej umre velik drugih, eni se prtožujejo pa zgražajo nad tem, ker na "enim navadnim makedoncem" lh jokamo, ko je pa pavarotti umrl, pa nč (to je bil en od komentarjev na 24ur.com ... tm majo tud take cvetke, da te prime, da bi vsazga enkrat okol kepe) ... pa kaj pol, če je bil iz Makedonije ... to pomen, da ni bil človk? Pustu je velik pečat v mnogih srcih po celi bivši Jugoslaviji, mel je izjemno dobr vokal, razpon glasu, bhil je izredno dober človek in ja, za tem človekom veliko ljudi joka ... upravičeno. Take osebe ne bo več, je nenadomestljiv.
Sej razumem, slišiš prvič za človeka, pa še to takra, ko je umrl, in ti je vseeno ... štekam .. ampak pol pusti drugim, da žalujejo/žalujemo na svoj način - tako, da govorimo o njem in se ga spominjamo v lepi luči.
jst se bom najbolj spominjala njegovga iskrenga nasmeha in sijočih očk + seveda njegov božanski glas.
še en všečen komadič
Sej razumem, slišiš prvič za človeka, pa še to takra, ko je umrl, in ti je vseeno ... štekam .. ampak pol pusti drugim, da žalujejo/žalujemo na svoj način - tako, da govorimo o njem in se ga spominjamo v lepi luči.
jst se bom najbolj spominjala njegovga iskrenga nasmeha in sijočih očk + seveda njegov božanski glas.
še en všečen komadič
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov