Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
Aphrodite napisal/-a:še enkrat: odpiranje krste preden položijo umrlega v grob, je pri naši veri (pravoslavni) običaj...
ko sta meni babica in dedek umrla, mi je blo prav vseeno, kako izgleda...še zadnjič sem ju lahko poljubila in se poslovila...
pardon, samo meni bi blo to grozno...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Tigi napisal/-a:Ja to je tradicija, da se odpre krsto. Ampak saj imamo mi tudi kristjani pač, da ko krsta leži v mrliški vežici, da je odprta ampak ni pa nujno, da je odprta.
Če pa sorodniki želijo, da se odpre sredi pogreba je pa njihova stvar. Škoda, da ga ni pokazal ker bi ga jaz tudi rada videla...Mislim, da ni bil kaj prijeten za pogledati...
Sošolec je rekel, ko je bil majhen mu je umrl dedek, ki ga je povozil avto in so imeli odprto krsto in ga je vsak poljubil. On je mel pa zmaličen obraz in je rekel, da je imel full nočne more.
Hvala bogu, da ni pokazalo. tolk spoštovanja do mrtvega človeka, ki umre v prometni nesreči pa more bit.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Mayflower* napisal/-a:Kaj pa njegovo najnovejšo pesem Moja ma katera? to ki jo poje v slovenščini. baje jo tako perfektno zapoje da ne bi nihče rekel, da ni Slovenec ...
jaz sploh nisem vedela, da je ta komad njegov sem ga pa prej slišala po radiu in me je vrglo na rit, ko so povedali izvajalca. res lepa slovenščina, ni kaj. in lepa pesmica.
to infinity and beyond!
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Joj, moja mama je pa prejle povedala, da je v Žurnalu danes dobila BTC vodnik z veliko reklamo za jutrišnji koncert - še vedno je bil napovedan Toše, zraven je bila pa še velika slika ...
V mojem Žurnalu je bila sicer že spremenjena napoved s sliko Hari Matahari, ampak halooo...
Kaj jim je... Lahko bi malo pazili in stare izvode napovednikov zavrgli
V mojem Žurnalu je bila sicer že spremenjena napoved s sliko Hari Matahari, ampak halooo...
Kaj jim je... Lahko bi malo pazili in stare izvode napovednikov zavrgli
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
jemina napisal/-a:Tigi napisal/-a:Ja to je tradicija, da se odpre krsto. Ampak saj imamo mi tudi kristjani pač, da ko krsta leži v mrliški vežici, da je odprta ampak ni pa nujno, da je odprta.
Če pa sorodniki želijo, da se odpre sredi pogreba je pa njihova stvar. Škoda, da ga ni pokazal ker bi ga jaz tudi rada videla...Mislim, da ni bil kaj prijeten za pogledati...
Sošolec je rekel, ko je bil majhen mu je umrl dedek, ki ga je povozil avto in so imeli odprto krsto in ga je vsak poljubil. On je mel pa zmaličen obraz in je rekel, da je imel full nočne more.
Hvala bogu, da ni pokazalo. tolk spoštovanja do mrtvega človeka, ki umre v prometni nesreči pa more bit.
Se strinjam. Hvala bogu, da niso pokazali - iz spoštovanja do njega in spomina nanj, ne nazadnje pa tudi do svojcev - zamislite si, da bi bile slike vašega poškodovanega in mrtvega brata/fanta v vseh časopisih, ljudje bi pa komentirali, kako izgleda!!! Kot da jim ni že brez tega dovolj hudo!
Mislim, absurd!!!
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
jemina napisal/-a:Tigi napisal/-a:Ja to je tradicija, da se odpre krsto. Ampak saj imamo mi tudi kristjani pač, da ko krsta leži v mrliški vežici, da je odprta ampak ni pa nujno, da je odprta.
se strinjam s tem. tudi do njegovih najbližjih je to najbolj `prijazno` al kak naj rečem. potem gledati takšne slike na vsaki naslovnici in poslušat različne komentarje... vsi se ga bomo spominjali takšnega kot je (bil) in tak bo ostal.
sicer pa če se ne motim, tudi papež janez pavel 2. je bil popolnoma odkrit , tak da ne gre samo za njihovo vero. tudi naša krščanska ima tako navado, če kdo želi.(da ne bo zdaj kdo rekel da primerjam papeža z pevcem, to je edini pogreb, ki sem ga po tv spremljala in sem se ga zdaj najprej spomnila).
sicer pa jaz imam celo prapra babico in enega nečaka od babice(otrok kake 2,3 lete star) v krsti slikane, pa jih sploh poznala nisem. je pa samo z nekim polivinilom pokrito. je pa bila naravna smrt, ne nesreča, kjer je verjetno pogled nekoliko bolj grozen. meni je v tolažbo edino to, da sem prebrala, da je spal v času nesreče, in da je bil v trenutku mrtev, tako da vsaj vem, da ni trpel. mogoče je slaba tolažba, pa vendar.. drugače pa tudi sama mislim, da bo voznik sam z sabo opravil.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
metuljčica* napisal/-a:jemina napisal/-a:Tigi napisal/-a:Ja to je tradicija, da se odpre krsto. Ampak saj imamo mi tudi kristjani pač, da ko krsta leži v mrliški vežici, da je odprta ampak ni pa nujno, da je odprta.
Se strinjam. Hvala bogu, da niso pokazali - iz spoštovanja do njega in spomina nanj, ne nazadnje pa tudi do svojcev - zamislite si, da bi bile slike vašega poškodovanega in mrtvega brata/fanta v vseh časopisih, ljudje bi pa komentirali, kako izgleda!!! Kot da jim ni že brez tega dovolj hudo!
Mislim, absurd!!!
se strinjam!take slike niso za v javnost in pika!tisti ki bi pa radi kej tazag videli si pa pomoč poiščte!
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
naj se še js prklučm pogovoru, oz. naj vsaj podam moje mnenje in čustva!! Zbudim se na usodni dan... in prvo kar vidm na netu... "Umrl Toše Proeski" ... ja haha, dobra šala ja... in sm nek časa verjela da je res slana šala... pol pa k je blo iz minute v minute več virov, novic, informacij in navsezadnje še posnetek s kraja nesreče... sm pa sam obnemela... začutla sm kr nanekrat tako bolečino oz. udarec... in itak... mogla sm se prepričat kok pa kaj... pa če je to res RES??!!... in žal je blo...
vse skup se je toook hitr odvijalo, naslednji dan že pogreb... vedno več objavljenih slik, posnetkov "in memoriam" ...
kar se tiče pogreba, vidm da so posnetki takšni in drgačni... ok, marsikdo bi to rad vidu, sam je res žalostno gledat vse skupi... js sm jokala dva dni zapored, in še zdej k pogledam kak posnetek v spomin na tega angelčka, se mi zasolzijo oči
kar se tiče odpiranja krste... je blo prou šokantno... in ko se je oče sklonu, ko se je folk kr naenkrat začel dret... prou tista žalost in ihta... neverjetno... kako trpljenje je to moglo bit!! Še js k ga nism osebno poznala in nism bla neki ful fenica, sam mi je bil pa ful cukrček, glas unikaten in simpatičen nasploh... ful ful... komadi ni da ni... loh bi se reklo da sm fanica ajde...
joj, kaj je moglo delat šele vsej njegovi familiji, frendom... k so ga res poznali...
k sm vidla njegovo punco, mati, očeta... kok jih je trgalo no... pa to ne morš vrjet, kera žalost... že mene je trgalo fuuul, kaj šele te boge reveže!! Res sožalje!!!
Kaj me je razjezilo? ... Glede na to, da je bil to šok na celoten narod ... sm zasledila sliko, še predn so pršli reševalci, k je bil Toše še vedno v avtu... pa dobr, a je treba tega? ... Še bol te boli k vidš stlačenga človeka tam k ni treba!!
Mogoč v tolažbo vsem... sicer je po podatkih baje rečeno, da je Toše spal... upejmo da se medtem ni zbudil... in da je naprej zaspal za vedno... brez bolečine!!! Res, vsaj s tem se tolažm... kr ne razumem, res ne razumem, zakaj bi mogu tak angelček umret... pa še trpet tko??? Res!!!! A kdo to razume?? Ne vem... res!! ... mal filozofsko: očitno so ga angeli preveč oboževali in si ga želeli bolj blizu!!
To bomo prebrodili... vidm da je marsikoga izredno šokiralo... vem da boli ful, kr sm tut sama v tem prebolevanju... ampak dejmo se ga spominjat kot enga prijetnega fanta napolnjenega s pozitivno energijo, poln smeha!!
Prepričana sm, da si ne bi želel da nas tko boli... !!!
(bolj pišem, bolj se mi vlivajo solze...)
V tok kratkem času, prirastel k srcu tolikšni množici ljudi!!!! Neverjetno!!! Dejmo si zavrtet komad Ledena... in se ga spominjat v dobrem duhu!!
POČIVAJ V MIRU, angelček naš!!!
vse skup se je toook hitr odvijalo, naslednji dan že pogreb... vedno več objavljenih slik, posnetkov "in memoriam" ...
kar se tiče pogreba, vidm da so posnetki takšni in drgačni... ok, marsikdo bi to rad vidu, sam je res žalostno gledat vse skupi... js sm jokala dva dni zapored, in še zdej k pogledam kak posnetek v spomin na tega angelčka, se mi zasolzijo oči
kar se tiče odpiranja krste... je blo prou šokantno... in ko se je oče sklonu, ko se je folk kr naenkrat začel dret... prou tista žalost in ihta... neverjetno... kako trpljenje je to moglo bit!! Še js k ga nism osebno poznala in nism bla neki ful fenica, sam mi je bil pa ful cukrček, glas unikaten in simpatičen nasploh... ful ful... komadi ni da ni... loh bi se reklo da sm fanica ajde...
joj, kaj je moglo delat šele vsej njegovi familiji, frendom... k so ga res poznali...
k sm vidla njegovo punco, mati, očeta... kok jih je trgalo no... pa to ne morš vrjet, kera žalost... že mene je trgalo fuuul, kaj šele te boge reveže!! Res sožalje!!!
Kaj me je razjezilo? ... Glede na to, da je bil to šok na celoten narod ... sm zasledila sliko, še predn so pršli reševalci, k je bil Toše še vedno v avtu... pa dobr, a je treba tega? ... Še bol te boli k vidš stlačenga človeka tam k ni treba!!
Mogoč v tolažbo vsem... sicer je po podatkih baje rečeno, da je Toše spal... upejmo da se medtem ni zbudil... in da je naprej zaspal za vedno... brez bolečine!!! Res, vsaj s tem se tolažm... kr ne razumem, res ne razumem, zakaj bi mogu tak angelček umret... pa še trpet tko??? Res!!!! A kdo to razume?? Ne vem... res!! ... mal filozofsko: očitno so ga angeli preveč oboževali in si ga želeli bolj blizu!!
To bomo prebrodili... vidm da je marsikoga izredno šokiralo... vem da boli ful, kr sm tut sama v tem prebolevanju... ampak dejmo se ga spominjat kot enga prijetnega fanta napolnjenega s pozitivno energijo, poln smeha!!
Prepričana sm, da si ne bi želel da nas tko boli... !!!
(bolj pišem, bolj se mi vlivajo solze...)
V tok kratkem času, prirastel k srcu tolikšni množici ljudi!!!! Neverjetno!!! Dejmo si zavrtet komad Ledena... in se ga spominjat v dobrem duhu!!
POČIVAJ V MIRU, angelček naš!!!
Zadnjič spremenil NeGrA, dne 19. Okt. 2007 15:24, skupaj popravljeno 2 krat.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
No zdaj me pa prav zanima, katera je bila prej.
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
no, takim slikam ko je on še v avtu, se ne da izognt, so že preplavle net. Celo video obstaja na popu, al pa na rtv slo, ne vem več, kje sem ga vidla včeri. Kaj čmo, tud to spada zraven, ni pa obzirno do svojcev.
Mene zanima, če je kera gledala oddajo Marlenna, ko nej bi bil gost Toše. Sicer če sem doma, to oddajo rada gledam, ampak zgleda, da to sem pa zamudila. Gledat intervjuje in talk-showe z njim mi je pa res užitek, vedno polno smeha, kar razvedrim se in pozabim, da je mrtev.
Mene zanima, če je kera gledala oddajo Marlenna, ko nej bi bil gost Toše. Sicer če sem doma, to oddajo rada gledam, ampak zgleda, da to sem pa zamudila. Gledat intervjuje in talk-showe z njim mi je pa res užitek, vedno polno smeha, kar razvedrim se in pozabim, da je mrtev.
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Bla je slika, ki kaže Tošeta mrtvega, ujetega v zmečkanem avtu. Nekateri (ta ki je to slikal) res ne spoštujejo človekove zasebnosti in so pokvarjeni sadisti in voajerji. Razumem, da NeGrA ni mislila nič slabega, ampak ni treba tega kazat. IZABELA, jst te slike ne bi videla, če ne bi bla objavljena tu, ker posnetkov nesreče namerno nisem gledala, tle sem pa pač odprla stran. Pa a lahko končamo z debato o sliki?!!!
Zelo mi je žal, da se je zgodilo, kar se je. Bil je mlad, uspešen in dobra oseba (tako pravijo). Naj počiva v miru.
Zelo mi je žal, da se je zgodilo, kar se je. Bil je mlad, uspešen in dobra oseba (tako pravijo). Naj počiva v miru.
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
nism gledala... sm pa zasledila clip k sta skup z marlenno odpela Čija si... jojjj angelček
klik
itak da ne... ja pa nehejmo s to sliko ja... ugotovili smo da ni blo to lepo!!!
Torej spominjejmo se ga takšnega kakršen je bil - torej dušca od človeka!
klik
Razumem, da NeGrA ni mislila nič slabega
itak da ne... ja pa nehejmo s to sliko ja... ugotovili smo da ni blo to lepo!!!
Torej spominjejmo se ga takšnega kakršen je bil - torej dušca od človeka!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov