Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 17. Okt. 2008 21:34

No, da še jaz povem svoje mnenje in mi falus prav dol visi, če se bo purple al pa kšna njej podobna obregnla.. :roll:

Za moje pojme je tole vseskupaj patetika na višku. Mislim folk bluzi o nekih slutnjah in nevem kaj...pa kaj je imel on slučajno kake vanzemaljske sposobnosti?? :eek: :eek: Tud tole jokanje, in povsod kamor pogledaš sam Toše, Bog mu daj v miru počivati, že 2 tedna non-stop vse povsod.... Mislim, sej se človk ne more nit v miru ohladit no...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 17. Okt. 2008 21:43

McLarnovc: take smo ženske :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 17. Okt. 2008 21:46

Ja sej vem, težko vas je razumet, in prav je tako...če bi vas tipi štekali bi bla na svetu puščava...nasprotja se privlačijo, enakosti se odbijajo(se opravičujem homotom)...
Ampak tale s tem, da je slutil smrt je pa tako bolana, da kr glava peče... :lol: Bil je pač melanholik, ergo njegova besedila ne morejo biti ravno v stilu "jožica kje si bla, ko sem te iskal, ne laži mi saj dobro vem, da drug te je mečkal....."...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 17. Okt. 2008 21:49

ja, kar velikokrat znamo pretiravati.

osebno mi je tale obletnica čisto tako, ne vem, tukaj sem pač slišala, da je eno leto. če pa ene tukaj jamrajo pa naj. mene ne moti.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 17. Okt. 2008 21:53

McLarnovc napisal/-a:nasprotja se privlačijo, enakosti se odbijajo

Se sploh ne strinjam. No razen v besedni zvezi moški-ženska glede na spol, to ja, kaj drugega pa sploh ne!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Okt. 2008 21:54

če drugače ne bo šlo, bo šlo pač z NACI-jem!

ni pa tema tudi o tem, da je treba težit zakaj kdo objokuje.Objokuje(mo) Tošeja in to je v skladu z naslovom.
sori.
Zadnjič spremenil *purple*, dne 17. Okt. 2008 22:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 17. Okt. 2008 22:02

Naslov teme je Toše Proeski. In ne Objokovanje Tošeta Proeskega. Tako da ne vem, zakaj bi bilo tole OT.
(razen zadnjih stavkov o moškem in ženskem čustvovanju)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 17. Okt. 2008 22:03

*purple* napisal/-a:če drugače ne bo šlo, bo šlo pač z NACI-jem!

Pa kaj je s tabo ženska? Očitno si še veliko bolj zafrustrirana kot sem sprva mislil... :eek: Ti dejansko folku ne pustiš, da pove svoje mnenje, če le-to tebi ne ustreza? Jaz sem samo povedal svoje mnenje glede njega in to je kot tako popolnoma svobodno. Na forumu je pa še xyz drugih tem kjer ti folku skoraj vsiljuješ svoje mnenje, a tam je pa vse ok? Svašta majka rodila... Spravi se malo k sebi....

Aja, tudi to kar sem jaz povedal(razen ženskega čustvovanja, ampak tisto je ravno debata nanesla), je v skladu s temo, torej se nimaš kej usajat.

Sorry za tale off topic, ampak sm mogu povedat tole, da bom lažje spau...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Okt. 2008 22:08

*purple* napisal/-a:če drugače ne bo šlo, bo šlo pač z NACI-jem!

ni pa tema tudi o tem, da je treba težit zakaj kdo objokuje.Objokuje(mo) Tošeja in to je v skladu z naslovom.
sori.

in v pravilih jasno piše kaj pomeni naci, če kdo mogoče tega ni razumel.Če sem pa komu osebno jaz trn v peti ali ostale jokajoče uporabnice, se pa komot lahko spljuva po zsju. :wink:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 18. Okt. 2008 9:05

McLarnovc ti sam 5 zalostnih smeskov not vrz pa bos ustrezou pogojm pisanja u tejle temi :wink:

purple res nevem zakaj si tko huda, sej lahko tut kasne drugacne inf, mnenja pisemo tukej notr ne samo raznorazne RIPe, solzice itd...
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 18. Okt. 2008 9:14

Oh eno leto nazaj je umrl Toše Proeski...oh the dramma...konc sveta bo...on je pa ja imel transcendentalne zmožnosti slutnje svoje smrti, takšne kot jih mi, navadni smrtniki, nimamo....oh kako dramatično....v tem trenutku se je iz mojih oči ulil potok solza :cry: , ki se bodo :cry: spremenile v potoček :cry: in čez nekaj časa v tej pojavni obliki zalile :cry: rožice na njegovmu grobu, rožice, ki rastejo iz njegovega gnijočega telesa, rožice v katerih je njegova duša :cry: , to pa seveda pomeni večnost....
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 18. Okt. 2008 10:12

wtf? ... eni ste pa res ... a vam je treba narisat (ker če je napisano zgleda ne štekate), da če vam ni všeč o čem se piše v tej temi se spokajte ven, ne pa žalit uporabniv kako so neumne ker tako mislijo ... đisz .. :roll:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 18. Okt. 2008 17:09

Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 18. Okt. 2008 18:05

meni se je zagablo vse skupaj....pa tako rada sem ga poslusala, ve cenca babe pa pocasi iz njega kuhate eno navadno rebelde oslarijo...tose je zarad vas izgubil svoj car...kam vtikujete energijo ej- :lol:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 20. Okt. 2008 9:32

Sessa napisal/-a:meni se je zagablo vse skupaj....pa tako rada sem ga poslusala, ve cenca babe pa pocasi iz njega kuhate eno navadno rebelde oslarijo...tose je zarad vas izgubil svoj car...kam vtikujete energijo ej- :lol:

Meni se je že kmalu po njegovi smrti, isti razlog.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov