Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
No, da še jaz povem svoje mnenje in mi falus prav dol visi, če se bo purple al pa kšna njej podobna obregnla..
Za moje pojme je tole vseskupaj patetika na višku. Mislim folk bluzi o nekih slutnjah in nevem kaj...pa kaj je imel on slučajno kake vanzemaljske sposobnosti??
Tud tole jokanje, in povsod kamor pogledaš sam Toše, Bog mu daj v miru počivati, že 2 tedna non-stop vse povsod.... Mislim, sej se človk ne more nit v miru ohladit no...

Za moje pojme je tole vseskupaj patetika na višku. Mislim folk bluzi o nekih slutnjah in nevem kaj...pa kaj je imel on slučajno kake vanzemaljske sposobnosti??

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
McLarnovc: take smo ženske 

-
McLarnovc - Cosmofrik
Ja sej vem, težko vas je razumet, in prav je tako...če bi vas tipi štekali bi bla na svetu puščava...nasprotja se privlačijo, enakosti se odbijajo(se opravičujem homotom)...
Ampak tale s tem, da je slutil smrt je pa tako bolana, da kr glava peče...
Bil je pač melanholik, ergo njegova besedila ne morejo biti ravno v stilu "jožica kje si bla, ko sem te iskal, ne laži mi saj dobro vem, da drug te je mečkal....."...
Ampak tale s tem, da je slutil smrt je pa tako bolana, da kr glava peče...

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, kar velikokrat znamo pretiravati.
osebno mi je tale obletnica čisto tako, ne vem, tukaj sem pač slišala, da je eno leto. če pa ene tukaj jamrajo pa naj. mene ne moti.
osebno mi je tale obletnica čisto tako, ne vem, tukaj sem pač slišala, da je eno leto. če pa ene tukaj jamrajo pa naj. mene ne moti.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
McLarnovc napisal/-a:nasprotja se privlačijo, enakosti se odbijajo
Se sploh ne strinjam. No razen v besedni zvezi moški-ženska glede na spol, to ja, kaj drugega pa sploh ne!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
če drugače ne bo šlo, bo šlo pač z NACI-jem!
ni pa tema tudi o tem, da je treba težit zakaj kdo objokuje.Objokuje(mo) Tošeja in to je v skladu z naslovom.
sori.
ni pa tema tudi o tem, da je treba težit zakaj kdo objokuje.Objokuje(mo) Tošeja in to je v skladu z naslovom.
sori.
Zadnjič spremenil *purple*, dne 17. Okt. 2008 22:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Naslov teme je Toše Proeski. In ne Objokovanje Tošeta Proeskega. Tako da ne vem, zakaj bi bilo tole OT.
(razen zadnjih stavkov o moškem in ženskem čustvovanju)
(razen zadnjih stavkov o moškem in ženskem čustvovanju)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
McLarnovc - Cosmofrik
*purple* napisal/-a:če drugače ne bo šlo, bo šlo pač z NACI-jem!
Pa kaj je s tabo ženska? Očitno si še veliko bolj zafrustrirana kot sem sprva mislil...

Aja, tudi to kar sem jaz povedal(razen ženskega čustvovanja, ampak tisto je ravno debata nanesla), je v skladu s temo, torej se nimaš kej usajat.
Sorry za tale off topic, ampak sm mogu povedat tole, da bom lažje spau...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*purple* napisal/-a:če drugače ne bo šlo, bo šlo pač z NACI-jem!
sori.
in v pravilih jasno piše kaj pomeni naci, če kdo mogoče tega ni razumel.Če sem pa komu osebno jaz trn v peti ali ostale jokajoče uporabnice, se pa komot lahko spljuva po zsju.

-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
McLarnovc ti sam 5 zalostnih smeskov not vrz pa bos ustrezou pogojm pisanja u tejle temi
purple res nevem zakaj si tko huda, sej lahko tut kasne drugacne inf, mnenja pisemo tukej notr ne samo raznorazne RIPe, solzice itd...

purple res nevem zakaj si tko huda, sej lahko tut kasne drugacne inf, mnenja pisemo tukej notr ne samo raznorazne RIPe, solzice itd...
Zivljenje je piskotek!
-
McLarnovc - Cosmofrik
Oh eno leto nazaj je umrl Toše Proeski...oh the dramma...konc sveta bo...on je pa ja imel transcendentalne zmožnosti slutnje svoje smrti, takšne kot jih mi, navadni smrtniki, nimamo....oh kako dramatično....v tem trenutku se je iz mojih oči ulil potok solza
, ki se bodo
spremenile v potoček
in čez nekaj časa v tej pojavni obliki zalile
rožice na njegovmu grobu, rožice, ki rastejo iz njegovega gnijočega telesa, rožice v katerih je njegova duša
, to pa seveda pomeni večnost....

-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
wtf? ... eni ste pa res ... a vam je treba narisat (ker če je napisano zgleda ne štekate), da če vam ni všeč o čem se piše v tej temi se spokajte ven, ne pa žalit uporabniv kako so neumne ker tako mislijo ... đisz .. 

Let's swim to the moon .....
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Sessa napisal/-a:meni se je zagablo vse skupaj....pa tako rada sem ga poslusala, ve cenca babe pa pocasi iz njega kuhate eno navadno rebelde oslarijo...tose je zarad vas izgubil svoj car...kam vtikujete energijo ej-
Meni se je že kmalu po njegovi smrti, isti razlog.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov