Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
drugo leto bi raje vidla da na koncertu namesto ruslane in podobnih ki so prišli pet samo da se pokažejo, da pidejo na oder taki ki so res meli radi tošeta in ga spoštovali in zapojejo iz srca, pa tudi če ne lih perfektno, ampak fušajo
Let's swim to the moon .....
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Sessa napisal/-a:zakaj pa nedorasli?? kr nekateri ne vrjamemo, da je tose vsak dan nekaj casa pred smrtjo studiral na to kako bo umrl??
ali ker trdite budalešte nekomu ker verjame v te stvari.A je to tok težko razumet al kaj?
Libido, se strinjam....več pristnih pevcev je manjkalo..Pogrešala sem Antonijo Šolo, samo se mi že dozdeva zakaj je ni bilo.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
*purple* napisal/-a:Pogrešala sem Antonijo Šolo, samo se mi že dozdeva zakaj je ni bilo.
Jz sm tud mislna, da bo bla. Sam men pa se ne sanja zakaj je ni blo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Js sm nek prebrala, da nej bi Antonija Šola posvetila tazadnji njen komad Tošeju, vendar je ona to zanikala... In tist njen komad je res lep...
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
*purple* - Cosmopsiho
_ninchyka_ napisal/-a:Js sm nek prebrala, da nej bi Antonija Šola posvetila tazadnji njen komad Tošeju, vendar je ona to zanikala... In tist njen komad je res lep...
ja naj bi posvetila, ampak potem so njegovi bili ful proti, ker kao ne želijo da drugi služijo na račun njegove smrti.
ampak vseeno..če sta bila taka prijatelja, kot je ona to trdila (čeprav je bilo slišano drugače) bi lako prišla.no, lahko da je pa tudi sploh povabili niso.
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
jaz gledam te stvari cisto drugace...da meni umre sin, brat, necak, bi bila vesela, da bi pisali pesmi zanj, vseeno bi mi bilo za denar, sploh ne bi razmisljala, da nekdo hoce zasluziti na njegov racun...puff daddy je napisal pesem prijatelju, aalyah je imela ogromne posvecenosti, falco...mislim, kako pokvarjeni so, da ob smrti sorodnika studirajo kdo bo sluzil na njegov racun??Antonija je en cuker in vrjamem, da sta bila prijatelja. Who the fuck pa je ruslana in alenka gotar?? Kaj je vecja sramota?
-
*purple* - Cosmopsiho
Libido. napisal/-a:
o fak!
tooook lepo, ampak toook žalostno
ka bi dala vse da bi blo drugače
a tista oseba v solzah v zaodrju koncerta je verjetno Ljilja?
so mi pa res vsi bogu, ki so mu bili blizu.že nekaterim nam je precej hudo, kako more bit šele njim?!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov