Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Okt. 2008 21:58

Sessa napisal/-a:mislim da ti tezim in nas hoces vse prepricat v svoj prav, kar je tudi ponavadi tvoja hiba na tem forumu :roll: mislim, da je tose rden izmed ljudi, ki ni imel ne casa razmisljat o svoji smrti in tud ne zelje, kr je njegova glavna znacilnost bil volja in uzivanje v zivljenju. In jaz tud cutim in vem da bom umrla---emmm...cez par desetletij :roll:

ja draga sessa, jst zagovarjam svoja stališča, do konca in jih še naprej bom!
Ne morš trdit nekej če ti v to ne verjameš.To je enako kot da bi ti verjela v boga, jst bi se pa tukaj iz tebe norca delala, zavijala z očmi, da se bi mi zataknile in kajjestvemkajševse.v tem primeru si ti tukaj tista, ki kar gura in gura neki po svoje.Jebeš, sprijazni se, jaz tako mislim in tako čutim, drugi drugače, tretji isto!Menim, da je Toše čutil svoj konec in od tega ne bom odstopila.
ti npa zarad mene če ne verjameš v to, če verjameš v palčke in sneguljčico..Briga me,verjemi v kar češ, ampak ne prepričuj drugih naj spremenijo vero v tisto kar verjamejo!
in še tko kot je povedala Libido!če misliš zavijat z očmi v tej temi in težit, se prebekslaj v temo kaj ti gre na živce in tam spiši svoje tegobe.Tle ne rabš, ker jasno dobro veš, da vsaj jaz, ne bom popustila!če verjamem v eno stvar bom pač verjela, ne bom pa nehala verjet samo ker je ena Sessa tko rekla in zavila z očmi, da smo neumne.Prav smo pač neumne.Meni je popolnoma vseeno!
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 09. Okt. 2008 22:16

Brezveze se kregat okrog tega, saj ravno v tem je čar besedil, da si jih lahko vsak razlaga po svoje.
Vsi imamo prav :) .

Tole je zanimivo, kako je vedeževalka na neki televiziji 13.10.2007, torej tri dni pred smrtjo, napovedala kaj se bo zgodilo. Za boljše razumevanje priporočam, da si preberete tekst na desni v " more info " ter komentarje spodaj, med katerimi je tudi njen.

http://hk.youtube.com/watch?v=zDatSeU9twM
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Okt. 2008 22:32

ajej :eek: nimam besed....
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 09. Okt. 2008 22:54

Ma jst je sploh ne zastopm! :roll:
Uporabniški avatar
*etty*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *etty* » 10. Okt. 2008 0:37

*purple* napisal/-a:Jst verjamem, da oseba čuti da bo umrla in nihče me ne bo prepričal drugače.Že dost primerov sem doživela na lastni koži in kasneje vse dogodke komot povezala s tem, da je oseba svoj konec čutila.In verjamem, da ga je tudi Toše, pa neglede na to kaj piše in kakšne pesmi je imel.

Mal bluziš! Ljudje ne čutijo dobesedno svoje smrti, ampak jih le objaha nek čuden občutek... katerega si ponavadi niti sami ne znajo razložiti iz kje izhaja. Ker če bi človek res čutil, da bo umrl, potem bi tisti dan definitivno ostal doma, in se pod nobenim pogojem ne bi izpostavljal nevarnostim na avtocestah :roll: Torej, ljudje imajo pred smrtjo le določene momente, v katerih jih daje otožnost, žalost, melanhonija itd. Ne čutijo pa oz. se ne zavedajo da bodo umrli.

Ker, če bi Toše res čutil da bo umrl, potem ne bi na tem posnetku čisto na koncu rekel: "zahvaljujuči ovoj večer, ja ču da živim 10 godina duže"!)

Tko da lahko prenehaš kvasit :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Okt. 2008 15:56

mislm pa kaj a ti morm narsiat al kaj???

dej še enkrat preber p a z l j i v o moj post in se potem oglašaj kva kvasim in kaj ne!
jst lahko rečem tud teb in vsem cerkvenikom da kvasijo da kristus obstaja, pa ne morem a ne, ker je to faking njihovo verovanje.Tud enmu rečem, da kvasi če gre črna mačka čez cesto in pljuva vsepovprek,pa mu ne bom, ker je to njegova vera in on v to pač verjame?
mislm, učas pa tale forum res zgleda kot da bi pršla na speltno stran ljubljasnke norišnce :roll:
in kakot i veš kaj čutijo in kaj ne?NE VEŠ, lahko samo verjameš.In ti verjameš v tisto jaz v to in konc že enkrat.Mislm :roll:
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 10. Okt. 2008 19:25

Toše Proeski - My Little One
Pesem,ki jo je zapel s Kristijanom

upam da še ni bla objavlena tu ta pesem.ker nisem nič nazaj pogledala poste
Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 10. Okt. 2008 19:49

*purple* in *etty* sej če bi pa obe2 še enkat prebrali svoje poste in malo pomislili kaj pomeni, bi prišle do podobnega odgovora..da je imel čuden feeling, ampak ta "strah" ga ni moril 24/7 ampak le ko je o tem razmišljal :roll:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 10. Okt. 2008 20:14

Hej, hej ... pretiravaš v "politični korektnosti", Purple. Menda ni prepovedano reči, da so buče vse, kar se tiče astrologije, slutenj smrti, brezmadežnega spočetja, itd. itd.
Spoštujem vse ljudi, jih ne žalim, kljub temu pa lahko povem, da se ne strinjam z njihovim mnenjem.
Breme dokazovanja takih stvari je na strani tistega, ki želi dokazati, da nadnaravne stvari obstajajo. In ne nasprotno. Meni ni treba dokazovati, da ni boga.
Torej: ja, nihče ne more dokazati, da Toše ni vedel, da bo umrl. Ampak tistim ni treba nič dokazovati. Lahko pa povejo svoje mnenje, zakaj mislijo, da imajo prav. In zakaj mislijo, da je tvoje mnenje "bluzenje".

V glavnem - vsak naj verjame, kar hoče; jaz se s takimi stvarmi sploh ne ukvarjam.
Kot v letalski nesreči v Španiji pred kratkim: menda je en tip poslal ženi sms, da ima čuden občutek in da bi rad izstopil iz letala (bili so še na tleh) ... in kasneje se je res letalo vžgalo in so skoraj vsi umrli. So what. jaz imam vedno čuden občutek na letalu ... in če bom enkrat res doživela nesrečo, prosim, da nihče ne manipulira z mojimi izjavami, da sem to slutila. Figo pa slutila. Naključje.

In za božjo voljo (kljub temu, da sem ateistka; to je pač taka fraza :wink: )... uživajte v njegovih komadih in se ne ukvarjajte z vsakim tračem, ki ga kdo prinese na dan.

Edit: Menda še ne obstaja uradno vera "tošeizem", kjer je žalitev verskih čustev vsako nestrinjanje z orto fanicami (vernicami).
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Okt. 2008 23:20

kr.ena ne gre se za drugo mnenje, ampak se gre da nekdo moje mnenje oznaćčuje s kvasenjem in bluzenjem, medtem ko poda neko domnevo, ki je isto samo domneva, ki jo oseba sama verjame.
jst nikoli nism rekla nč čez vere ljudi (kakršnekoli), ker pač če nekdo v nekaj verjame pač verjame.No, razen povedala sem kako poteka delo vedeževalk na telefonih, ampak spet ne morem izpodbit dejstva vedeževalke "na domu", ker ne vem kako in kaj.
ti si podala svoje mnenje, mislm da dost korektno, pač si povedala da se s tem ne strinjaš in da so to zate naključja.No, jst sm pač povedala da verjamem v take zadeve da človek začuti smrt in čuti, da ga kmalu več ne bo.Podzavest pač po mojem mnenju tukej deluje.
ne bo mi pa ena tlele zavijala z očmi in blebetala, medtem ko misli sicer podobno, ampak enako kot jaz; stvar v katero lahko samo verjameš, dokazati je pa nihče nikoli ne bo mogel.
Uporabniški avatar
*etty*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *etty* » 11. Okt. 2008 12:25

*purple* spet kvasiš...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Okt. 2008 13:19

:) to je pa tko, ko forum obiskujejo takile nedorasli ljudje :)
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 11. Okt. 2008 17:20

zakaj pa nedorasli?? kr nekateri ne vrjamemo, da je tose vsak dan nekaj casa pred smrtjo studiral na to kako bo umrl??
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 11. Okt. 2008 18:21

med čutit da bo umrl in razmišljat o tem kako bo umrl je velika razlika veš :roll:
Let's swim to the moon .....
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 11. Okt. 2008 19:03

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov