Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Ja sam...teh besedil se ni on zmislu...a niso njemu drugi te komade pisal?
So prej pol oni slutil, če že. Čeprav je bil pa Toše zlo veren in se besedila tud na to zlo nanašajo...
Drgač je pa una pesmca, k je dala AnNy link, ful žalostna, pa bogi njegovi starši, prav grozljivo, kako se mečejo po uni krsti... ... vrjamem, da je pr angelčkih.
So prej pol oni slutil, če že. Čeprav je bil pa Toše zlo veren in se besedila tud na to zlo nanašajo...
Drgač je pa una pesmca, k je dala AnNy link, ful žalostna, pa bogi njegovi starši, prav grozljivo, kako se mečejo po uni krsti... ... vrjamem, da je pr angelčkih.
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 08. Okt. 2008 23:43, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Tamarra* napisal/-a:*AnNy napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=Mz1hOx6PO6w&feature=related kok lep komad, pa žalostn spot.
OMG, ko sem pa to gledala pa poslušala pa sem se tak zjokala poleg
o fak, jst tudi
drugače pa - http://hk.youtube.com/watch?v=IrVKb4DHd_E&NR=1 - kak je bil tukaj
Let's swim to the moon .....
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
*purple* napisal/-a:glede na vse, kar smo slišali, sem pa tud jst mnenja kot da je čutil.Nasplošno sem mnenja, da vsak začuti svojo smrt.
To se strinjam. Sicer pa:
Starejša sestra v prometni nesreči umrlega pevca Tošeja Proeskega, Dora Risteska, je makedonskemu dnevniku zaupala, da je bil njen brat pripravljen na smrt.
Pred nekaj meseci je namreč začel graditi dodatno nadstropje v hiši njunih staršev, sestra pa ga je zaradi nastopanja po tujini dnevno obveščala, kako gradnja napreduje. Brat ji je nekega dne dejal, da naj bo vesela, da gradnja lepo napreduje, saj se bo ravno ona preselila v nove prostore.
Nekaj tednov kasneje je Toše prispel v rodno Kruševo in med kosilom očeta zaprosil za pogovor na štiri oči. Kot pravi Risteska, je Toše očetu dejal, naj si ga dobro ogleda, saj da ga bo kmalu lahko videl le še na fotografijah.
Sestra je dejala, da to obnašanje ni bilo podobno njenem bratu in da takšen ni bil nikoli. Vseskozi je bil namreč nezadovoljen, zamišljen in žalosten, a ob tem ni želel pomoči družine.
To je bilo napisano v enem članku. Koliko od tega je res ne vem, če pa je res vse kar piše, pol pa menda ni dvoma da je nekaj slutil.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
hjoo babe,sigurno je vse te pesmi napisal zato,ker je čutu da bo umrl ja! najblojš,da greste v vsak stavek pesmi in vsak bo povedu,da je to res. mislim,dajte se mal zresnit no. kar se tiče pesmi poljsko cviječe se gre za neuslišano ljubezen,kot pri mnogih drugih tut. je treba gledat celotno besedilo,ne pa vsak stavek posebaj. potemtakem vsak drugi pevec sluti,da bo kmal umrl.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
crapY - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
Sanot verno ceka da me spasi...
Skrsi me...
Odavna cekam da pristignes ti...
Magla na mom prozoru, mirise na nevolju, nocas sam ti tako sam...
Jos jedan stepenik samo, najtezi korak do sad, uz stare stepenice, jer znam sta ceka me tamo...
Shvatio sam kome, nocas zvona zvone...
U taj sam krevet odavno pao,tu gde sam pao, zivot je stao...
Ne, ne boj se, ne, bice ti dobro i bez mene...
Meni hvala ni jedno..uklet usud po meni pao...dusi mojoj smrtno breme...sto sam te na smrt milovao...
Ima li dan za nas, da otkrijem zasto sam ziv...
Da li je i tebi nocas hladno tebi...ko sto je hladna moja postelja...a mene ubija...
Poljsko cvijece nek me mladog pokrije, nek mi dusu ljube oblaci...
Boze, meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba...
Ovo je preduga noc, dal ikad jutro ce doc...sreco ne krivi me, javi se, i ozivi me...
Reao sam kad poci sam moro...Tamo gde me vec odavno nije... Ceu ta komad (Jos i danas zamirise tresnja) mah on je vedu.
Pa ene pesmi, k je on napisu pesmi pa ko je odnesu v studio da mu nardijo melodijo so oni tko bol veselo nardil ane in on je reku, da noce tko pet ampk bol tko zalostn.
Skrsi me...
Odavna cekam da pristignes ti...
Magla na mom prozoru, mirise na nevolju, nocas sam ti tako sam...
Jos jedan stepenik samo, najtezi korak do sad, uz stare stepenice, jer znam sta ceka me tamo...
Shvatio sam kome, nocas zvona zvone...
U taj sam krevet odavno pao,tu gde sam pao, zivot je stao...
Ne, ne boj se, ne, bice ti dobro i bez mene...
Meni hvala ni jedno..uklet usud po meni pao...dusi mojoj smrtno breme...sto sam te na smrt milovao...
Ima li dan za nas, da otkrijem zasto sam ziv...
Da li je i tebi nocas hladno tebi...ko sto je hladna moja postelja...a mene ubija...
Poljsko cvijece nek me mladog pokrije, nek mi dusu ljube oblaci...
Boze, meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba...
Ovo je preduga noc, dal ikad jutro ce doc...sreco ne krivi me, javi se, i ozivi me...
Reao sam kad poci sam moro...Tamo gde me vec odavno nije... Ceu ta komad (Jos i danas zamirise tresnja) mah on je vedu.
Pa ene pesmi, k je on napisu pesmi pa ko je odnesu v studio da mu nardijo melodijo so oni tko bol veselo nardil ane in on je reku, da noce tko pet ampk bol tko zalostn.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Sessa napisal/-a:izmed teh stavkov pa res noben ne govori o smrti, lepo te prosim
S tem stavkom se pa jst ne bi strinjala. Eno je pesem, drugo je stavek. Z večino teh stavkov si komot lahko razlagaš smrt.
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
Libido. napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:*AnNy napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=Mz1hOx6PO6w&feature=related kok lep komad, pa žalostn spot.
OMG, ko sem pa to gledala pa poslušala pa sem se tak zjokala poleg
ujejjj...grozno, oziroma žalostno
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Sessa napisal/-a:poglejte, tose mi je naj naj najbolsi pevec na svetu, ampak for chris sakes pustite te babje cence prekleto! To je pa zaj podrlo vse meje.
lej sessa, ne bomo se kregali!
nekateri verjamejo take stvari drugi v drugačne.Ti tega ne razumeš prav.Jst verjamem, da oseba čuti da bo umrla in nihče me ne bo prepričal drugače.Že dost primerov sem doživela na lastni koži in kasneje vse dogodke komot povezala s tem, da je oseba svoj konec čutila.In verjamem, da ga je tudi Toše, pa neglede na to kaj piše in kakšne pesmi je imel.
razumi to, če pa nočeš pa ne rabiš pisart in težit nekej brezveze.Če nekdo v nekej verjame, verjame in pika konec!
drgač pa lahko v njegovih pesmih marsikatere dele povežeš s smrtjo.
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
mislim da ti tezim in nas hoces vse prepricat v svoj prav, kar je tudi ponavadi tvoja hiba na tem forumu mislim, da je tose rden izmed ljudi, ki ni imel ne casa razmisljat o svoji smrti in tud ne zelje, kr je njegova glavna znacilnost bil volja in uzivanje v zivljenju. In jaz tud cutim in vem da bom umrla---emmm...cez par desetletij
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
for Sessa
purple je lepo napisala da eni pač verjamejo, drugi pa ne ... ti si, smo opazli, med tistimi ki ne in okej ... ne rabiš se za to spravljat nad tiste ki verjamejo s takimi glupimi (In jaz tud cutim in vem da bom umrla---emmm...cez par desetletij ), pustimi jim naj verjamejo v tisto kar hočejo, ti pa verjemi v tisto kar ti hočeš in res se ti ni treba obregnit ob vsako mišljenje ki ni isto kot tvoje
sicer pa moje mnenje .. jst verjamem da lahko človek začuti da bo umrl ... tudi občutek mam da je tudi pri tošetu blo tako ...
ampak res res ni potrebe da se zdej še naslednjih 10 strani kregamo in en drugemu dokazujemo kdo in zakaj ima prav ..
purple je lepo napisala da eni pač verjamejo, drugi pa ne ... ti si, smo opazli, med tistimi ki ne in okej ... ne rabiš se za to spravljat nad tiste ki verjamejo s takimi glupimi (In jaz tud cutim in vem da bom umrla---emmm...cez par desetletij ), pustimi jim naj verjamejo v tisto kar hočejo, ti pa verjemi v tisto kar ti hočeš in res se ti ni treba obregnit ob vsako mišljenje ki ni isto kot tvoje
sicer pa moje mnenje .. jst verjamem da lahko človek začuti da bo umrl ... tudi občutek mam da je tudi pri tošetu blo tako ...
ampak res res ni potrebe da se zdej še naslednjih 10 strani kregamo in en drugemu dokazujemo kdo in zakaj ima prav ..
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov