Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Kako da ne?
Poljsko cvijece nek' me mladog pokrije nek' mi dusu ljube oblaci kad me neces ti.
Meni to deluje, kot da ima (ampak to je le moje skromno mnenje).
Poljsko cvijece nek' me mladog pokrije nek' mi dusu ljube oblaci kad me neces ti.
Meni to deluje, kot da ima (ampak to je le moje skromno mnenje).
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Tamarra* - Cosmofrik
Dobro, ne bom zdaj pametna o čem cela pesem govori, ampak meni je bistven ta del: Poljsko cvijece nek' me mladog pokrije .. to pa se mi res zdi ko da je o smrti.. pač taki občutek no
- ellizabeth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2006
kakšen je naslov tiste pesmi, ki jo poje v slovenščini? tista mi je res lepa.
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
nebo napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:Dobro, ne bom zdaj pametna o čem cela pesem govori, ampak meni je bistven ta del: Poljsko cvijece nek' me mladog pokrije .. to pa se mi res zdi ko da je o smrti.. pač taki občutek no
...jst imam enak "občutek"
tud jst tko mislim!
pa marsikdo drug tudi-vsaj tisti-ki jih poznam
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
http://www.youtube.com/watch?v=Mz1hOx6P ... re=related kok lep komad, pa žalostn spot.
-
Tamarra* - Cosmofrik
*AnNy napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=Mz1hOx6PO6w&feature=related kok lep komad, pa žalostn spot.
OMG, ko sem pa to gledala pa poslušala pa sem se tak zjokala poleg
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Yazmeen napisal/-a:Dobr no, folk zdj prov išče v vsakmu komadu kšn stavk povezan s smrtjo, da lahko pol reče:"Ojoj, k da je čutu, da bo umru!"
ker Yazmeen, njegovih tričetrt komadov je narjenih na tak stil in skos govorijo kot o smrti.
Nevem kaj je čudnega, navsezadnje določene stvari spredvidiš in ugotoviš šele takrat ko jih lahko povežeš z dogodki.Sicer pa že prej, enkrat mi je clo moj tip reku, že en cajt nazaj, da ma on res take komade kot da bo jutr umru.
glede na vse, kar smo slišali, sem pa tud jst mnenja kot da je čutil.Nasplošno sem mnenja, da vsak začuti svojo smrt.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov