Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Sessa napisal/-a:you're so funny,i forgot to laugh
kdo si ti da bos sporocal kaksen nivo ima elvis in kaksen talent.sram te bodi,ocitno si dalec od razgledanosti in zdrave pameti.
tlele je govorila o razgledanosti,pa tko..In posluša tošeja, pa verjetno sploh neve kaj poje
-
Aphrodite - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
*purple* napisal/-a:Sessa napisal/-a:you're so funny,i forgot to laugh
kdo si ti da bos sporocal kaksen nivo ima elvis in kaksen talent.sram te bodi,ocitno si dalec od razgledanosti in zdrave pameti.
tlele je govorila o razgledanosti,pa tko..In posluša tošeja, pa verjetno sploh neve kaj poje
velik takih poznam
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
danes sem prvič videla spot the hardest thing... to se mi še ni zgodilo(nikoli nisem bila fanica, kljub temu, da je imel nekaj svetovnih komadov), ampak ob tem komadu sem skoraj jokala... nevem zakaj, en poseben filing daje. kot da se poslavlja in mu je težko...
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:15, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
jst pa se zmer prisegam na Soba za tugu!
-
*purple* - Cosmopsiho
Sessa napisal/-a:*purple* tebi pa spet pase se nad nekom znasat ha? si ze znana po tem na tem forumu
kdo se je nad kom znesel, ko je napisal na posebno prelep način zakaj hudiča tistga sestavka ni nihče prevedel da bi blo tebi ugodeno?
In oprosti, kukr sm napisala, toše gor, toše dol, a razumeš pa ne besedil očitno ne ničesar.in še vedno ostajam za vsem kar sem napisala, kar očitno drži.
In ne napadam, jst samo povem
-
*purple* - Cosmopsiho
potem bi lahko pisala v pravilni slovenščini+s č,š,ž-ji če smo tok slovenski.Pojdi se pritoževat tja kjer angleško pišejo in en serji po tej temi s takimi.Če ne znaš prebrat si kupi slovar pa si prevajaj ne pa svojih frustracij spuščat po forumu.
tukaj tiste ki nas tvar res zanima, razumemo vse in seveda se ravna po večini.Članek je bil pa tako napisan in so ga takega prilepili.In to je to.kaj še hočeš, zlato uro z vodometom?
tukaj tiste ki nas tvar res zanima, razumemo vse in seveda se ravna po večini.Članek je bil pa tako napisan in so ga takega prilepili.In to je to.kaj še hočeš, zlato uro z vodometom?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov