Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 02. Jun. 2008 16:37

OMG ker lep pa žalosten komad :( :cry: ... sploh ne vem kako se te lahko en človek tok dotakne sam jest (še zmer) prov najbol žalostna ratam k se na njega in njegovo tragično zgodbo spomnem.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 02. Jun. 2008 16:39

inaa napisal/-a:
Jochie napisal/-a:
Sessa napisal/-a:A potem o elvisu tud ne bi smeli vec govorit al kaj,ker je umrl?? O legendah se vedno govori verjemi mi in ko tebe ze davno vec ne bo, se bo o tosetu se zmeraj govorilo.

je pa dejstvo, da če bi bil živ, ne bi bil tako popularen kot je sedaj...a ni to žalostno???

imas prav ja..

baje je biu dobr pevc (vsaj tko pravjo strokovnjaki, na mnenja najstnic se res ne mors zanest sama pa njegovh komadou ne poslusam), ampak se mi pa zdi pretirano ga postavlat ob bok elvisu pa ga proglasat za angela al kaj ze...

To bo pa čisto držalo. Od Elvisa je boljši skoraj vsak...V bistvu ni Elvis bil nič drugega, kot nek Ameriški Damjan Murko. :idea: In Toše je bil operni pevec, torej definitivno precej razredov nad Elvisom. :idea:
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 02. Jun. 2008 19:48

you're so funny,i forgot to laugh :roll:
kdo si ti da bos sporocal kaksen nivo ima elvis in kaksen talent.sram te bodi,ocitno si dalec od razgledanosti in zdrave pameti. :lol:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Jun. 2008 20:35

inaa napisal/-a:
Jochie napisal/-a:
Sessa napisal/-a:A potem o elvisu tud ne bi smeli vec govorit al kaj,ker je umrl?? O legendah se vedno govori verjemi mi in ko tebe ze davno vec ne bo, se bo o tosetu se zmeraj govorilo.

je pa dejstvo, da če bi bil živ, ne bi bil tako popularen kot je sedaj...a ni to žalostno???

imas prav ja..

baje je biu dobr pevc (vsaj tko pravjo strokovnjaki, na mnenja najstnic se res ne mors zanest sama pa njegovh komadou ne poslusam), ampak se mi pa zdi pretirano ga postavlat ob bok elvisu pa ga proglasat za angela al kaj ze...

ne, ker Toše pa res sploh ni bil popularen, ker njegovi koncerti sploh niso bli razprodani, ker ga noben ni poslušal..ah kje pa kako si domišljate da je bil on popularen prej, če ni bil.
Mislm :roll: dejte preden govorite bedarije se mal pozanimat kaj je res.
valda, kot elvis pa skorej da nikoli nebi mogu bit, ker balkanski pevci težko prodrejo kam višje do amerike recimo.Že zato ker amerikanc ne bo psolušal muske v makedonskem ali hrvaškem jeziku.Je bil pa definitivno ena izmed največjih zvezd balkana in še po svoji smrti bo ostal.
In ja tazga človeka kot je bil on se komot lahko proglasi za angela, vsaj tist ki ne gleda samo na svojo rit to razume precej dobro.vsi dobrodelni koncerti, vsak odpovedan honorar, pomoč sama od sebe...Mislm nevem če je že kdo tok naredu za svojo državo kot en navadni pevec, tako kot je to delal Toše.
Sam sej pravim, tist ki ma vsega polno rit tega ne vidi, oprostite ampak tole je jasno kot beli dan.

drgač pa komad...Ni mi lih ful neki všeč, vsaj na privi posluh ne.vsekakor pa odraža njega in je precej žalosten.. :(
sann
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a sann » 03. Jun. 2008 0:26

MIGRENA napisal/-a:OMG ker lep pa žalosten komad :( :cry: ... sploh ne vem kako se te lahko en človek tok dotakne sam jest (še zmer) prov najbol žalostna ratam k se na njega in njegovo tragično zgodbo spomnem.

Migrena, se čist strinjam s tabo..men je pesem fuul ušeč..pa tak žalostna je :( :cry: kar se pa tiče primerjanja z Elvisom..to se mi zdi mal brezveze..mislim, da je med njima vlka razlika..vrjetn je biu tut Elvis v svojih časih ful popularn ampak useen..Toše je biu res edinstven in se mi zdi brezveze ga s kom primerjat..on je res diho za glasbo in ljubezen..to se je dal opazit v vsakem njegovem intervjuju, pesmi...vsi humanitarni koncerti, pomoči...to danes ne dela noben "zvezdnik"..glih zato so ga mel usi radi..zarad njegove dobrote, skromnosti, iskrenosti, prisrčnosti, ..pa zarad njegovega talenta..pa nevem zaka nekateri pravjo, da je popularen komi zdej..res je-zdej je bol popularen ampak to še ne pomeni, da prej ni biu..mislim, da so use njegove pesmi fajne, tut starejše..za ta novi angleški album pa...reees fuul žalostn, da ga ni dočako..pa tak si ga je želeu :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
Aphrodite
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Aphrodite » 03. Jun. 2008 6:51

ob naslednjih takih komentarjih ki so res neumestni, poskušajmo odmislit sporočilo in ga ne komentirajmo...bojo že zgubili veselje...ne rabimo opravičevat svoje žalosti nad smrtjo izjemnega pevca, človeka, dobrotnika...sploh pa ne takšnim, ki tega nikoli ne bodo razumeli...
tema je za to, da se govori o njem, torej povejmo kaj o njem...ne? in nehajte ga primerjat z Elvisom...pa ne bi naštevala razlogov, ker to ni tema o njem...odprite temo o Elvisu pa se pogovarjajte o njem...

no, meni je njegov nov komad res všeč, ampak res žalosten...mogoče bi celo bolje zvenel v makedonščini ali srbščini...
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 03. Jun. 2008 11:17

Tošeta res ne moremo primerjati z Elvisom,ker Toše je bil preveč
edinstven za ketere koli primerjave,najbolj mi gre na živce ko ga primerjajo z kakim Iglesiasom ali pa podobnimi,saj ne pravim da so slabi pevci,vendar mislim da je mel Toše več posluha pa tud glasbenega znanja kot vsi ti skupaj.
Niti malo ne dvomim v to da ga je čakala izjemna kariera tudi izven meja Balkana,kajti imel je karizmo,ljubil je glasbo,užival v nastopih,kar lahko vidimo na mnogih posnetkih,ampak najpomembnejša je bila ravno ljubezen do ljudi,ni mu bilo mar kaj je kdo,temveč kakšen je po notranjosti in to ga je delalo tako posebnega in zaradi tega si ga bomo zapomnili in ga ne bomo pozabili
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 03. Jun. 2008 20:11

js se sploh nisem nc spotikala ob njegou talent, znanje,...

ampk ko berem tele poste se mi zdi k da bi 90% vas vec vedle o njem kot on sam... :roll:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 03. Jun. 2008 21:18

lahko recem samo to, da ves trud ki ga je tose vlozil, vse kar je dosegel in ves car ki je okrog njega bote unicili na tem forumu.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 03. Jun. 2008 23:23

pa kaj se sploh tok obremenjujete kaj kdo reče proti njemu in si vse tko h srcu jemljete?zakaj bi pa izgubilo vse svoj čar'jaz vem, ti veš, mi vemo ki nam je nekej pomeil, kar pa drugi pravijo, sploh kakšni primitivci pa naj pravijo ane.dejstvo je, da on bo oboževan še naprej, pa če se črede proti ljudi na glavo postavijo :)
itak pa bolj boste jambrale, bolj vas bodo provucirali, to je pač na cosmoforumu navada :wink:

inaa, ubistvu imaš po eni strani prav, da si mogoče res predstaljamo da vemo več.ampak glede na določene resnice, ki so se razvedele po njegovi smrti, lahko rečemo, da vemo marsikatero stvar več kot on, ker resnice nikoli ni dočakal.
seveda pa kaj, imamo to kar nam pišejo mediji, kar kdo njegovih bližnjih komu pove in to je to.zdej pa kar je res in kaj ni ne vemo, pač ugibamo in ga držimo v lepem spominu.
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 04. Jun. 2008 0:03

Tole je treba videt :D ... NUJNO :D ... OBVEZNO :D

http://www.youtube.com/watch?v=TIwMOAm62mY&feature=user

samo še jst manjkam tam :D
creša
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a creša » 04. Jun. 2008 0:51

IZABELA napisal/-a:Tole je treba videt :D ... NUJNO :D ... OBVEZNO :D

joj čudovito... :cry:
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 04. Jun. 2008 8:11

creša napisal/-a:
IZABELA napisal/-a:Tole je treba videt :D ... NUJNO :D ... OBVEZNO :D

joj čudovito... :cry:

ja res je prečudovito,
ko bi vsaj bil živ
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 04. Jun. 2008 11:13

MIGRENA napisal/-a:OMG ker lep pa žalosten komad :( :cry: ... sploh ne vem kako se te lahko en človek tok dotakne sam jest (še zmer) prov najbol žalostna ratam k se na njega in njegovo tragično zgodbo spomnem.

ful lepa pesmca res... jst sm ga dans prvič slišala in mi je bil takoj všeč, čeprov niti nism vedla kdo to sploh poje... sem upala da bojo povedal na konc pesmi in so res... ko sm slišala da je bil to Toše me je kr presunilo... in še enkrat več mi je bilo hudo, ker ga ni več med nami ;(
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
cimet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a cimet » 04. Jun. 2008 23:25

kakšna je razlika med tošem proeskim in punkom?

punk's not dead! :twisted:

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov