Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
sann napisal/-a:Lepo si napiso...se strinjam..Toše nam je res lahko za zgled in usi bi se morali trudit, da delamo usaj nekatere stvari, ki jih je on delal..kar se tiče pa zgubljanja časa..mogoče ga res ampak tak je..
To, da "tak je", je slab izgovor za izgubljanje časa. To je tako, kot da bi rekel, ko stojim na obali, pa se nekdo utaplja:"Mogoče res...ampak tak je..."med tem pa se oni utopi.
Saj konec koncev nisem tak grobijan, kakor pišem v nekatere teme. Tisti, ki me poznajo, vedo, da sem čisto prijeten - na čase malo čuden, ampak na splošno ok.
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
ti si xxxxxx....sploh nocem napisat kaj si.
A potem o elvisu tud ne bi smeli vec govorit al kaj,ker je umrl?? O legendah se vedno govori verjemi mi in ko tebe ze davno vec ne bo, se bo o tosetu se zmeraj govorilo.
In ne me,TI si tisti, ki izgublja cas, ker nas ne bos pregovoril za kom naj zalujemo in kako naj zivimo svoje zivljenje bedak.
A potem o elvisu tud ne bi smeli vec govorit al kaj,ker je umrl?? O legendah se vedno govori verjemi mi in ko tebe ze davno vec ne bo, se bo o tosetu se zmeraj govorilo.
In ne me,TI si tisti, ki izgublja cas, ker nas ne bos pregovoril za kom naj zalujemo in kako naj zivimo svoje zivljenje bedak.
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Sessa napisal/-a:A potem o elvisu tud ne bi smeli vec govorit al kaj,ker je umrl?? O legendah se vedno govori verjemi mi in ko tebe ze davno vec ne bo, se bo o tosetu se zmeraj govorilo.
je pa dejstvo, da če bi bil živ, ne bi bil tako popularen kot je sedaj...a ni to žalostno???
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Fuul kar solze so mi začele tečt...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Meni je Toše še zmeraj zakon...mi je bil že prej všeč za poslušati.
Mah..bedno mi je bilo edino to, ker sem res hotel iti na njegov koncert v btc da ga slišim končno enkrat v živo..in evo ode on v večna lovišča! Egoist!!!
Se mi zdi da zdaj skušajo še nekaj zaslužiti na njegov račun...dosti forsirajo njega in ne vem kaj.
Navsezadnje je on živel za glasbo in meni je bil ko sem intervijuje gledal prava duša od človeka...res tak srčen človek in ni nekaj glumil...glas je pa itak imel hud, da marsikatero pesem njegovo težko kdo tako kvalitetno odpoje kot jo je on.
Mah..bedno mi je bilo edino to, ker sem res hotel iti na njegov koncert v btc da ga slišim končno enkrat v živo..in evo ode on v večna lovišča! Egoist!!!
Se mi zdi da zdaj skušajo še nekaj zaslužiti na njegov račun...dosti forsirajo njega in ne vem kaj.
Navsezadnje je on živel za glasbo in meni je bil ko sem intervijuje gledal prava duša od človeka...res tak srčen človek in ni nekaj glumil...glas je pa itak imel hud, da marsikatero pesem njegovo težko kdo tako kvalitetno odpoje kot jo je on.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
ryu10kyu napisal/-a:Meni je Toše še zmeraj zakon...mi je bil že prej všeč za poslušati.
Ja, jz sm tudi hotla it in pol sm bla fuuul jezana, ko sm zvedla kaj se je zgodilo.
Ampak useeno R.I.P. Toše!
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Jochie napisal/-a:Sessa napisal/-a:A potem o elvisu tud ne bi smeli vec govorit al kaj,ker je umrl?? O legendah se vedno govori verjemi mi in ko tebe ze davno vec ne bo, se bo o tosetu se zmeraj govorilo.
je pa dejstvo, da če bi bil živ, ne bi bil tako popularen kot je sedaj...a ni to žalostno???
imas prav ja..
baje je biu dobr pevc (vsaj tko pravjo strokovnjaki, na mnenja najstnic se res ne mors zanest sama pa njegovh komadou ne poslusam), ampak se mi pa zdi pretirano ga postavlat ob bok elvisu pa ga proglasat za angela al kaj ze...
Zivljenje je piskotek!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov