Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
mah resno je žal tega tipa
ampak dajte no folk. Ko je bil še živ ga noben ni nekaj ful poslušal, ko pa je umrl pa kuj vsi cele dneve samo tošeta vrteli... Pa naenkrat bli kao največji fani... ja kje ste bli pa prej ?
(btw. na nobenega osebno ne leti to... )
ampak dajte no folk. Ko je bil še živ ga noben ni nekaj ful poslušal, ko pa je umrl pa kuj vsi cele dneve samo tošeta vrteli... Pa naenkrat bli kao največji fani... ja kje ste bli pa prej ?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
marypa napisal/-a:a toše je živ?
joke hahahha
Ok, človek je mrtu. Dejte v tej temi še kj druzga kot sm o tem pisat. Ne boste ga zbudil od mrtvih... ehPontifex Maximus napisal/-a:Človeštvo je v bistvu ena velika skupina goveda. In ne vem zakaj govedo časti nek mrtev (trenutno na pol gnil) kadaver drugega goveda. Kot, da bi bil Toše Bog!
S tem se pa full strinjam, eni res pretiravate s tem pevcem..
Glede čefurjev pa no comment. Če bi mene tako mama imenovala.. ma, bi se je v najboljšem primeru odrekla fa*, kera familija.
pa dobro, ogni se teme če te moti.sicer pa kaj naj se pogovarjamo o mrtvem človeku, kako živi dalje in koncertira?
tema je o njemu, pa magari če govorimo kolk je mel številko noge.Če te boli zanj, naj te tud boli za tole temo.
DiamondLollipop..Po čem sklepaš tvoje trditve, da ga nihče ni poslušal?mislim, da uvrstitve na vrhove lestvic, prodani albumi in polno napolnjeni koncerti, kažejo čist drugače
je pa res, vsakega človeka se prične šele takrat ceniti ko si ga izgubil.Ko ti bo kdo od bližnjih umrl, ali pa pač kdorkoli ki ti ni bilo vseeno zanj, se spomni na moje besede žal tako je, ljudje smo pač taki.
Ampak še vedno pa to ni res, da ga nihče ni poslušal, no vsaj pri meni in pei marsikateri drugi tukaj, je drugače.
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
mirella napisal/-a:
Se vam zdi fer da se njegov komad "promovira" na Hrvaskem radijskem festivalu? Glede na to "afero" nazadnje okoli Porina?
Meni se zdi super, da se komad promovira na Hrf-ju, saj ta festival s Porinom nima nobene zveze.
Poleg tega je lansko leto na Hrf-ju zmagal Toše. Zmaga pa tisti, ki ima v celem letu na hrvaških radijskih postajah največkrat predvajano pesem.
Btw., je tudi prvi ne-Hrvat, ki mu je kdajkoli v zgodovini to uspelo. S pesmijo Veži me za sebe.
To je posnetek iz tam:
http://www.youtube.com/watch?v=8hE5NSPYAIs
Men osebno je sicer ta komad eden redkih njegovih, ki mi ni všeč, ampak na tem posnetku mi je on tko dober in simpatičen, da mi je še komad dober
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Pa tisto o njegovih zadnjih fotografijah... kot vedno naši mediji vse netočno povzamejo, v tem primeru 24ur.
Prvo naslov " Zadnje fotografije", odspod pa tekst, da so ble posnete leta 2006 . Ja, res so ble takrat posnete, ampak pol to niso zadnje, temveč so zadnje, ki so prišle v javnost.
Nekaj izmed zadnjih profesionalnih je pa teh:
Prvo naslov " Zadnje fotografije", odspod pa tekst, da so ble posnete leta 2006 . Ja, res so ble takrat posnete, ampak pol to niso zadnje, temveč so zadnje, ki so prišle v javnost.
Nekaj izmed zadnjih profesionalnih je pa teh:
- Gost
Zadnje dni spet, čedalje bolj mislim na Tošeta. Enostavno spet enostavno ne morem dojet, da je umrl. Kako se lahko to zgodi. To je res neverjetno...... Upam, da nas gleda in da nas čuva in da ve, da mislimo nanj.....
lp, m.
lp, m.
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
DiamondLollipop napisal/-a:mah resno je žal tega tipa
Si mogoce pomislila da ga eni obozujemo ze od leta in leta in da je tesko prebolet ??
Sj ne recem... je ene 90% takih ki ga res poslusajo sam zato k je umru
IZABELA aa spomnem se tega od lani s HRF-a.. nevem no, sam zamerli so se mi ful zadnje case zard Porina, zto mi ni blo ql da bi karkol še mel na hrvaškem
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
mirella ni bilo mišljeno za vse. Saj vem, da so ga nekateri že prej poslušali. Ampak poznam pa dost folka ko ga prej omenli niso, ko so poznali samo Srce nije kamen, ko pa je umrl pa so meli vse njegove komade na mobitelu in je mogla cela šola in celo mesto poslušat tošeta ker so oni poslušali to naglas na mobitelu in jim je blo nevem kak bad, ker je umrl
*purple* mogoče sem se malo narobe izrazila ja. Nisem mislila da ga nihče ni poslušal, ampak da je taki folk ko ga pred smrtjo sploh ni poslušal, po smrti pa največji fan tošeta.
*purple* mogoče sem se malo narobe izrazila ja. Nisem mislila da ga nihče ni poslušal, ampak da je taki folk ko ga pred smrtjo sploh ni poslušal, po smrti pa največji fan tošeta.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Lahko ga kdo prej sploh ni poznal, ko je umrl, se je pa povsod vrtela njegova glasba in so šele takrat ugotovili, da jim je všeč.
Zase že vem, da prej nisem vedela zanj (no, vedela sem, da je neki pevec, ampak nobenega komada nisem poznala). Šele ko je umrl, sem ugotovila, da ima nekaj čisto prijetnih komadov.
Zase že vem, da prej nisem vedela zanj (no, vedela sem, da je neki pevec, ampak nobenega komada nisem poznala). Šele ko je umrl, sem ugotovila, da ima nekaj čisto prijetnih komadov.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Si mogoce pomislila da ga eni obozujemo ze od leta in leta in da je tesko prebolet ??
Ah, buuuhuuuu...težko prebolet? Jaz sem poslušal Pantero od malega, pa so nekaj let nazaj ubili sredi koncerta Dimebagea Darrela, ko je nek norec stopil na oder in začel streljat...Najprej , potem pa - mah, kaj češ, je pač šel "pushing up the dasies". Do konca novice (5 minut), pa si dober in to je to. Nobenga cirkusa.
- sann
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2008
Ko berem komentarje nekterih oseb res nevem ka naj si mislim... Pontifex Maximus...bolj ko se trudim razumet tvoje razmišljanje, manj mi je jasno...pa da ne boš razumel narobe-ne mislim te kritizirat, ampak mogoče sam mal spremenit tvoje mnenje glede te teme..po tvojih izlaganjih sodeč vidim, da si precej razočaran nad usem kar se dogaja okol nas..maš prav-NEKATERI si res zaslužijo izraze "govedo", "perjad".. vendar ne usi, in mislim da si popolnoma zgrešil temo, ker si takšne izraze ne zaslužijo osebe, ki o Tošetu pišejo lepe stvari..vrjamem, da je tut teb hudo, ker so ustrelil tvojega pevca in ker vrjetn veš kak grd in grozn občutek je to, bi lahk meu tut ti mal več razumevanja do nas...ne rečem, da je biu Toše angel-nihče ni- in nisem Marija Terezija ampak biu je res posebn človek..in ker vrjamem, da si to že velikrat prebrau, bom rekla, da to ni sam še ena fraza..on je biu res človek kakršnih danes sploh več ni..ni gledo sam na svojo korist, kot to dans počnemo usi ampak se je vedno trudo, da ponudi kolkor lahko, tistim, ki so mel manj od njega..poleg odličnega glasbenega talenta, mislim da je na ljudi deloval zelo pozitivno..trudo se je usakem ugajat in to use skupaj mislim, da je vredno velikega spoštovanja...on je biu enostavno dober..pa še neki..večina jih misli, da za njim "pretirano" žalujejo sam nore najstnice..sploh ni res..js nisem ena od teh pa mi je še danes fuul hudo zarad njega in še kr ne morem vrjet, da ga ni..mogoč se res sliši mal osladno ampak je res..vedno ko vidim njegovo sliko al pa slišim pesem se počutim grozn.. in ko preberem kak lep članek se pošteno zjočem..enostavno se tak počutim to je za use tiste, ki mislte, da je naše žalovanje pretirano..pač usi smo drugačni in tak je..eni prebolijo prej, drugi poznej..upam, da nisem koga užalila-nisem mela namena..
Toše RIP***
Toše RIP***
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Z naumnim žalovanjem izgubljate čas. Če je bil, in verjamem, da je bil, Toše poseben, potem naj vam bo raje za zgled. In če si je zaslužil neko svetniško avreolo, kar seveda ni stvar nas, ampak stvar Nekoga drugega, potem mu sledite v njegovi dobroti in se veselite, da je bil in da je bil dober. Naj vam bo navdih za to, da boste vi delali dobro (za kar ni potreben denar, ni potreben glasbeni talent). Vsak je lahko svetnik!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov