Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Mar. 2008 0:27

tlele sm nadjla en klip, ubistvu še iz nazaj, kaj je dejansko blo res.Msilm nevem, men se zdi ful dobr povedan[url]

pa intervju z njim v 4 delih:

1 del
2 del
3 del
4 del
5 del
6 del
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Mar. 2008 20:46

jst sm šokirana :eek: :eek: :roll:
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 16. Mar. 2008 20:53

Itak, očitno je bla to zlo velika ljubezen z njene strani, da si po manj kot pol leta najde drugega.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 16. Mar. 2008 20:57

Pa kaj no, pustite žensko živet. :roll:
Sicer mi je pa všeč komentar na strani poptv
pikam_dopust | 16.03.2008 | 20:14
Pa dejte že štekat, da svet mora iti naprej in da je nekak čas, da se nehate cmizdit okoli ljudi, ki jih poznate samo s televizije. Če pa ne štekate, pa poiščite strokovno pomoč.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 16. Mar. 2008 21:12

Lej sej men dol visi zanjo, sam dejansko se je ženska tolk cmerla na tistem pogrebu in bla nevem kolk zlomljena, potem si pa po tolkem času najde drugega tipa.
Men je pred štirimi leti ati umrl in guess what, moja mama je še vedno sama - in ne zato, ker si ne bi mogla nobenga najdit.
In ne pravim zdej da more bit ženska celo življenje sama, ampak smrti ti NE preboliš v pol leta! Pa tud se gre mal za spoštovanje do umrle osebe. No tolk o tem. :roll:
Itak me pa baš briga za to in se ne mislim več v to vmešavat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Mar. 2008 21:55

kr.ena napisal/-a:Pa kaj no, pustite žensko živet. :roll:
Sicer mi je pa všeč komentar na strani poptv
pikam_dopust | 16.03.2008 | 20:14
Pa dejte že štekat, da svet mora iti naprej in da je nekak čas, da se nehate cmizdit okoli ljudi, ki jih poznate samo s televizije. Če pa ne štekate, pa poiščite strokovno pomoč.

svoje mnenje pa lahko izrazim, kajne?
in sori kr.ena, če se strinjaš s tem komentarjem ki si ga citirala, se zarad mene strinjaj, ampak če je meni žal za nekoga mi je pač žal.Pa če to koga moti al pa če nevemkaj.
in glede Andrijane, potem naj ne opeva neke večne ljubezni, ker tko kot je rekla chhery, smrti in ljubezni ne preboliš v pol leta.pa še to naj bi blo že neki časa nazaj in je blo skrito javnosti.
očitno da je mela Lilja prav.
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 16. Mar. 2008 22:47

punce, vprasanje,ce je to sploh res, ceprou nekak verjamem blagici in ljilji, da je bejba pretiravala glede resnosti njene veze. pa tud ce si sele cez 5 let najde tipa, ji bojo ocital. ce je res, se strinjam, da velike ljubezni definitivno ne prebolis tko kmalu.
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 16. Mar. 2008 23:01

Original tega trača je tole:

http://www.svet.co.yu/?state=3&izdanje=2&broj=560&clanak=12479

Izšel je v mak. izdaji revije Svet pred parimi dnevi. Svetu pa ni vse za verjet, preveč laži so že objavili.

Na tejle slikci naj bi ujeli Andrijano 7.3. med kupovanjem tangic ( haha, kakšna ekskluzivna vest, a se lahko še bolj nizko spustijo ), jaz pa mislim, da je ta fotka starejša. Na otvoritvi salona februarja je imela bolj blond lase, pa še podaljšane.
In dalje se vprašam, kakšni so to paparazzi, ki jo že en mesec videvajo z Darkom v njenem salonu, v diskoteki Hard rock, v suši restavraciji na večerji..., pa ju do zdaj še noben ni uspel slikat ?!?

Lansko leto, ko je prišla k Tošetu v Skopje, so ju že prvi dan zasačili, evo:
http://shrani.si/f/f/A0/3Rx7bx3/tosetrend1.jpg

Ajmo, da vidmo tega Darkota :D . Mogoče ga pa sploh ni :D :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Mar. 2008 23:09

ok sej makedonsko bežno razumem, ampak tegale članka bolj ne kot ja.
sicer pa nevem, ok predpostavljam da so to laži.Sam vseeno me je zadeva malce šokirala, glede na to da še pol leta ni od tega odkar je Toše umrl, ona pa bi bila že zaljubljena do ušes v drugega.Kar bi seveda bilo mogoče, če ji nebi bilo mar za Tošeja.Mislm nevem, jst nebi prebolela smrti svojga fanta v katerga sem res noro zaljubljena v pol leta, kaj šele da bi šla v tem času z drugim.
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 16. Mar. 2008 23:41

sramota od pop tv-ja, da objav tak članek. sicer pa se taka osebna stvar nas nič ne tiče in nimamo pravice obsojat, glede na to, da ne vemo nič o njuni zvezi, poleg tega pa predpostavljamo, da novinarji zadevo še bolj napihnejo.

ne vem, zakaj vsi toliko opevajo tošeja, kot bi ga poznali osebno. res je škoda človeka, ampak škoda ga je, kot vsakega drugega, ki umre. v sloveniji je ravno pred kratkim na tirih umrla še ne polnoletna punca ...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Mar. 2008 23:50

ok, pa gremo z druge strani.Bi tebi bilo vseeno če bi umrle Olsen sestre?glede na vse napisane besede tukej na forumu verjamem da daleč od vseenega.že ko se je karkoli slabega z njima dogajalo nisi delovala prav nič ravnodušno.torej, nas skušaj razumeti.
On je bil pač naš idol in to je to.Žal nam je zanj in seveda da ne bo, vsaj pri tistih katerim je bil res v srce zapisan, dolgo pozabljen.sicer pa nevem zakaj nebi smeli o njem več govoriti in napisati da nam je žal za njim, da se pogovarjati o čemerkoli v zvezi z njim.Jst pač nisem tak človek ki bi in še nekaj nas je tako da žal, sprijaznite se in če vas to moti, ne obiskujte te teme, ker že naprej veste kaj se notr piše.
in tko kot ti ne razumeš zakaj mi opevamo Tošeja, jst lahko nebi razumela zakaj ti opevaš dvojčice.Pa vendar razumem, ker vem kako ej to ko ti je nekdo pri srcu.In nima veze ali si ga osebno poznal ali ne.Tudi Drnovška marsikdo ni osebno poznal, pa so v vrsti stali ce dan za vpis v žalno knjigo.ampak ok, on je nekej naredil za našo državo, Toše pa za naša srca.In nevem kaj je tukej nejasnega?
In ja umirajo vsi, tdi vem da je umrla 17 letna deklica na tirih v ljubljani.In tudi zanjo mi ni popolnoma vseeno.ampak je razlika med njo in Tošejem, ker nje nisem poznala sploh, tošeja pa preklo glasbe, medijev, slik, dela itd...
i9n spet verjamem tudi to, da bi več žalovala za svojimi idoli, kot za nekom za katerega še nikoli slišala nisi.In te primerjave so res bedne!
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 17. Mar. 2008 0:06

ja, saj imaš po svoje prav. jasno ,da bi bla žalostna, če bi olsen sestre umrle.
poznam, kakšna so čustva pravega fena. ampak verjemi, da ne bi blo takega pompa kot ga je blo pri tošeju. ker iz njega že delajo svetnika. Ko je umrl heath pol takega žalovanja ni blo. Še drnovškova smrt je bila skoraj v senci tošejeve. pa pavarotti tut ... ne vem no ... saj vem, da je zelo težko, ko izgubiš svojega idola in vem, da je bil toše zlata vreden človek, ampak po določenem času je treba živeti naprej ...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Mar. 2008 0:25

sej živimo naprej, kje piše da smo obstali? :)
Sam se ga pač spominjamo, premlevamo stvari, govorimo, študiramo, se smejemo, pa tudi kdaj zjočemo..Pač nam ni vseeno.
Ok o pretiravanju nebi, ker po svoje razumem makedonce.njim je bil pač on bog in so pripravljeni storit zanj še in še več-žal prepozno.
že to je stvar, da je prav on najbolje Makedonijo predstavil svetu in jo naredil prepoznavno.pa seveda vsa humanitarna dela itd...
Pri pavarotiju je pa spet razlika.On je bil bolj za starejšo publiko namenjen in mame srednjih let verjamem da majo dost več skrbi, kot pa jokat za njim.Poleg tega je pa med njegovo in Tošejevo glasbo velika razlika.Meni Pavarotijeva glasba ni potegnila niti malo, niti približno da bi mi segla v srce, kot naprimer tošejeva.in še druga razlika huje je če umre mlada oseba, na začetku svojih sanj, kot nekdo ki je dosegel skorajda že vse.
heath pa je spet tretja zgodba.Jst recimo zanj, pred njegovo smrtjo še slišala nisem, tudi nobenga filma v katerem je igral nism gledala, tko da tle nebi mogla ocenjevat.se mi pa zdi da je bil precej manj znan.
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 17. Mar. 2008 0:25

Mislim, da je tule vrhunski odgovor na to, zakaj žalujemo za Tošem in ne recimo za deklico, ki je umrla na tirih

klik
Uporabniški avatar
malina2203
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a malina2203 » 17. Mar. 2008 0:53

Poleg tega kar je napisala purple bi mogoče še dodala, da Drnovšek in Pavarotti nista bla ravno Tošetova generacija in da sta bila oba precej bolna že kar nekaj časa. Če umre zdrav človek v cvetu mladosti je malenkost bolj tragično, se mi zdi...
Glede Heatha pa sej ne veš, mogoče v Avstraliji in Ameriki ljudje lih tko žalujejo za njim kot mi tle za Tošetom, al pa še bolj. Toše je bil pač v našem okolju bolj prisoten kot Heath, pustil je večji pečat na ljudeh.
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov