Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

noele
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a noele » 17. Okt. 2007 18:33

Mislim, da se zelo motiš v svojem mnenju glede tega, da punce pretiravajo.
Toše je bil poznan vsem, poznamo ga po pesmih, iskrenem nasmehu njegovi dobrosrčnosti, bil je enostavno velik človek. Pa ne govorim o tem, da vsi ti ljudje, ki vsakodnevno umirajo po cestah to niso, ampak on je bil znana osebnost in ljudje smo pač taki, da žalujemo za tistim, ki ga poznamo,ki ga vidimo kakšen je. Gotovo je tudi tebi hudo, če si že kdaj slišala, da je umrla neka oseba iz tvoje okolice za katero si vedela, da je v redu ampak si pač nisi vzela časa, da bi jo bolje spoznala.
Žalostno dejstvo je, in tukaj nam je Tošejeva smrt lahko v poduk, da se ljudje zavemo koliko dobrih ljudi je okrog nas šele takrat, ko jiih ni več. Malo pomislite kolikokrat zaradi lastne ignorance in lastnih problemov pozabite na ljudi,ki so vam blizu, za katere veste, da jih imate radi pa si vseeno ne vzamete časa zanje.
Toše je bil človek, ki je vsem pokazal kako se mora živeti in kdor je pameten se mu bo to vtisnilo v srce.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 17. Okt. 2007 18:43

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 07. Nov. 2010 4:41, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Okt. 2007 18:44

cukr8 napisal/-a:Povedala sem svoje mnenje :) ... Če tebe moti, da ni bilo v stilu 'Zakaaaj, o Bog, zakaaaj :cry: ', ga pa tebi ni treba brati :wink: ...

Temi se pa nisem izognila, ker sem (kot sem že povedala), pravzaprav prav jaz prva napisala to novico v tole temo... Tako da me je presunila in se mi je zdela vredna omembe, da ne bo pomote :wink: ...

ja povedala si svoje mnenje, tukaj pa žalujemo.a na kakšnem pogrebu ko si, tud govoriš svoje mnenje, zakaj je folku bed in zakaj joka, sej itak jih velik umre :stupid: oprosti, tvoje izjave za te dni, niso nikakor primerne in če te moti da pišemo o tem sem že povedala, se ogni teme.Toše je bil pač eden izmed najbolj zlatih človekov, ne rabim ga niti osebno poznat, da to vem.Tudi prej je bil, tudi njegove pesmi smo si vrtele, hodile na koncerte, ga oboževale.danes je pač toliko težje vse skupaj, ker ga ni več, ker je dober človek umrl prekleto krute smrti in ker je pač sploh umrl, ker ga ni več med nami, ker ne bomo slišali več njegovega prelepega glasu in gledali njegovih prelepih očk.

in ne bodi nepravična!kdorkoli umre, od znanih, od svojcevuporabnikov foruma, vedno je žalovanje isto.In prosim nehej s temi neumensimi in bednimi izjavami!
in še enkrat, pisale bomo kar bomo hotele, dokler bo vse v skladu s temo.tvoje pritožbe, pa niso.

noel...lepo napisano.se strinjam...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 17. Okt. 2007 18:52

sončk napisal/-a:se strinjam s *purple*, Yazmin, noele..
Vse žalujemo na svoj način! Oprosti ampak js sm se v njegovih pesmih našla in mi je zelo hudo, da ne bom nikoli mela možnosti it na njegov koncert, pa poslušat njegovih novih pesmi...pa da je balkan zgubu nekoga, k nas je povezoval.. + to da je bil po mojem mnenju najbol talentiran aktualni pevec v ex jugoslaviji..

:ja: Tud jst sm se vedno našla v njegovih komadih, eni so me spravl v res dobro voljo,d rugi so mi pomagal, da sm se zjokala, ko mi je blo hudo ... in tko bo še naprej. Se mi zdi, da zdj ni treba obtoževat nas, ki nam je hudo ... seveda je hudo, ko umre mlad človek, če je pa poznan in priljubljen pri ogromno ljudeh, se pozna še bolj.
in ja, Toše je bil legedna, je legenda in vedno bo. Tko kot so rekl, bil je največji ambasador Makedonije. Pokopal so ga kot državnika ... tud to marsikej pove, ane?
On je preprosto angel. Kdor pa pač ne misl tko, nej se ogne tej temi n vsem temam, ki omenjajo njega.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Okt. 2007 18:57

jagodka85 napisal/-a:
sončk napisal/-a:se strinjam s *purple*, Yazmin, noele..
Vse žalujemo na svoj način! Oprosti ampak js sm se v njegovih pesmih našla in mi je zelo hudo, da ne bom nikoli mela možnosti it na njegov koncert, pa poslušat njegovih novih pesmi...pa da je balkan zgubu nekoga, k nas je povezoval.. + to da je bil po mojem mnenju najbol talentiran aktualni pevec v ex jugoslaviji..

in ja, Toše je bil legedna, je legenda in vedno bo. Tko kot so rekl, bil je največji ambasador Makedonije. Pokopal so ga kot državnika ... tud to marsikej pove, ane?
On je preprosto angel. Kdor pa pač ne misl tko, nej se ogne tej temi n vsem temam, ki omenjajo njega.

jagoda, ob tvojih stavkih mi gre na jok.Ko pomisliš, da je pa dobesedno angel in ne samo angel med nami :( toše je bil res angel, legenda, lepotec, ma ni da ni..Vse je bil..Najboljši je bil...
nevem, sej mi ni nč več jasn.. :?
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 17. Okt. 2007 18:57

Zdaj ko sem vidla teh par slik s pogreba, mi so pa res solze pritekle, pa njegovi starsi in punca........o bog ne morem si predstavljati njihove bolecine, meni je zelo tezko pa ni ne moj brat, ne moj sin, niti zarocenec..... :tear: :tear: :tear:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 17. Okt. 2007 18:59

A mi lahko kdo pove, kje bi dobila ta njegov komad, k ga poje v slovenščini (Moja), ker ga sploh nikjer ne najdem...pa ful mi je dober :(
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 17. Okt. 2007 19:04

Le kdo v Sloveniji bi moral umreti, da bi cela država, staro in mlado, žalovalo za njim, tako kot makedonci za Tošetom ? Mislim, da nimamo takega heroja.
noele
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a noele » 17. Okt. 2007 19:07

Yazmeen
na youtubu ga dobiš. No razen, če nisi misnla, da bi imela prov njegovo pesem na rač.,ker tisto pa še nisem nikjer gledala.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 17. Okt. 2007 19:09

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 07. Nov. 2010 4:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Okt. 2007 19:15

evo, jaz in še ena uporabnica, sva že zmenjene da se dobiva jutri ob pol petih v centru in greva prižgat svečko, pa se podpisat v žalno knjigo za Tošeka :( Če želi še kakšna it zraven naj me kontaktira prek zsja.Jagodaaa...
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 17. Okt. 2007 19:18

Drgač pa ta komad Moja vrtijo na Tv Paprika, posnetek iz Cankarjevega doma. Men melodija glih ne gre v uho, izvedba pa itak super, da ne govorim o slovenščini- vrhunsko. Dons ob 21-ih bo na Papriki en dokumentarc o Tošetu, Žitnik (direktor Paprike) se je pa itak pogreba udeležu, baje sta bla kar prjatla.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 17. Okt. 2007 19:20

in še enkrat, pisale bomo kar bomo hotele, dokler bo vse v skladu s temo. tvoje pritožbe, pa niso.

Hm, ni se treba razburjat... Nimam nikakršnih pritožb :eek: , mirno sem povedala, kar me je pač začudilo, in sicer je bilo v okviru teme... Nihče ni rekel, da ne smete pisati, kar želite... Saj ni treba iz vsakega (ne slabonamernega) komentarja, ki odstopa od večine, zanetiti preprira :)

tudi njegove pesmi smo si vrtele, hodile na koncerte, ga oboževale.danes je pač toliko težje vse skupaj, ker ga ni več, ker je dober človek umrl prekleto krute smrti in ker je pač sploh umrl, ker ga ni več med nami, ker ne bomo slišali več njegovega prelepega glasu in gledali njegovih prelepih očk.

No saj, če ste bile oboževalke že prej, je seveda razumljivo, da vas je prizadelo, mene čudijo predvsem kakšni ljudje, ki niso poznali niti nobene njegove pesmi, zdaj so se pa kar naenkrat tako močno zavzeli za celo zadevo in se obnašajo, kot da se je ustavil svet :gruebel: ...

Pesmi bodo pa ostale vsaj na posnetkih, tako da spomin nanj gotovo še dolgo ne bo zamrl... Tudi meni je všeč kar nekaj njegovih skladb... Ja, Moja je tudi na Youtube, sem videla včeraj... Pri Marlenni jo je že pel...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Okt. 2007 19:25

sej je ok cukr, sam te dni pač taka mnenja niso primerna.mene ne briga kako izpademo, kaj si folk misli o meni, če mi je hudo za njim..me čisto nič ne briga...Moja mami je tud jokala za elvisom presleyem, pa se je jokal cel svet in ni nihče nobenga proglasu za neumnega in da pretirava.
tako pač je.
jst sm tošeta poslušala že od ranega začetka...ko je prvič postal malo bolj znan, od takrat naprej skos in skos.On je zame legenda in legenda bo ostal.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Okt. 2007 19:26

sej je ok cukr, sam te dni pač taka mnenja niso primerna.mene ne briga kako izpademo, kaj si folk misli o meni, če mi je hudo za njim..me čisto nič ne briga...Moja mami je tud jokala za elvisom presleyem, pa se je jokal cel svet in ni nihče nobenga proglasu za neumnega in da pretirava.
tako pač je.
jst sm tošeta poslušala že od ranega začetka...ko je prvič postal malo bolj znan, od takrat naprej skos in skos.On je zame legenda in legenda bo ostal.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov