Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 30. Jan. 2008 8:13

IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 30. Jan. 2008 12:34

Tistemu članku s prejšnje strani ne verjamem, kjer hoče njegov "prijatelj" povedat, da z Andrijano nista bila več par. Ko sem pa še prebrala ime tega "prijatelja", mi je pa vse jasno. Gre za enga, ki je ukradel komad z njegovga računalnika in ga na 25.1. spustil v radijski eter in samo hitri reakciji nekaterih oseb se je treba zahvaliti, da se je ta pesem umaknila iz javnosti. In ta isti prijatelj si je verjetno zmislil tole trač zgodbo, pa jo za dobre pare prodal medijem. Ok, saj sem tud že brala, pa tud Ljilja je enkrat rekla, kakšen super odnos sta imela z Blagico, ampak zakaj bi pa mogla bit skregana, če je zveze konec. To kar je ta super prijatelj izjavil za Andrijano, pa po moje ni res, saj se vidi že iz slik in iz njenih besed, kako ga je imela rada. No, tukaj je del intervjuja iz Extre z njo, jaz ji vidim že v očeh neizmerno žalost, do dna duše.

http://89.201.163.71/en/articles/view/41912/
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 30. Jan. 2008 16:04

http://makedonija.blogger.ba/

preberite si ta intervju s to blagico.Ne morem vrjet kake trosi.To pa ga je res mogla met rada ja,da ima take izjave o njem-jaz nic ne vrjamem.
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 30. Jan. 2008 19:09

žalostno vse skup :(
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 30. Jan. 2008 21:48

v bistvu ce sm cist iskrena je to cist brez veze brat-ker nikol ne bomo vedl resnice!
ena tko govori ena drugac!
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 30. Jan. 2008 23:15

itak da je res!! sploh ne vem kaj se folk tok obremenjuje s tem!! a zdej če pa recimo pride na dan da sta se toše pa andrijana ful skregala, jo bomo pa še mi vsi skup zasovražli al kaj?? hehe, prou absurdno no...
toše je marsikej s sabo vzel pod zemljo in naj tok tut ostane... drezat v rano nima efekta...
naj fant počiva v miru... res ga je škoda... ampak s takimi scenami ga noben ne bo zbudu... žal... :(
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 30. Jan. 2008 23:58

Meni se zdi intervju z Blagico cool in nič izmišljen. Nič takega ni povedala, kar bi bilo v nasprotju s tistim, kar smo že do zdaj vedeli. To, da sta imela zelo dober prijateljski odnos tudi po končani zvezi, je že dolgo znano. In je nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi, ko greš z nekom narazen.
Na Andrijano pa pač gleda s svojimi očmi. Se ji že zdi, da "to ni bilo to", čeprav jaz še zmeraj mislim drugače.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 31. Jan. 2008 0:01

Pred parimi dnevi, ko bi moral met rojstni dan, je blo spet ful velik svečk na Čopovi, pa njegova slika zraven... ful lepo da so se spomnili :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 31. Jan. 2008 7:18

IZABELA napisal/-a:Meni se zdi intervju z Blagico cool in nič izmišljen. Nič takega ni povedala, kar bi bilo v nasprotju s tistim, kar smo že do zdaj vedeli. To, da sta imela zelo dober prijateljski odnos tudi po končani zvezi, je že dolgo znano. In je nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi, ko greš z nekom narazen.
Na Andrijano pa pač gleda s svojimi očmi. Se ji že zdi, da "to ni bilo to", čeprav jaz še zmeraj mislim drugače.

jst sm dobila tak filing, da ona hoče popolnoma izpodkopat andrijano, vsaj glede na besede se mi nč ne zdi normalno tukej, ampak skos na nekej namiguje kao da je bla ona njegova ljubezen in blablabla.ja Blagica, kje pa si bla skos do zdej?jst ne verjamem.ženska je pač ljubosumna, ker ga je imela druga in ne ona.In zdej ji vrača na tak način, da pere umazano perilo v medijih.
Andrijana je zame uredu punca in tud sodeč po vseh okoliščinah nikoli ni zgledalo da bi bila skregana oziroma pred razpadom zveze.Skratka tejle blagici čist nč ne verjamem.
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 31. Jan. 2008 11:57

no, zdaj sem videla na tošetovem forumu tale članek

http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=EF587DD4C98DFF42B85BB2E00CD27DC4,

sicer je v cirilici in nič ne razumem, ampak menda Blagica pravi, da ni dala nobenega intervjuja. Se pravi, da je bil tisti intervju z njo res izmišljen. A sem res toliko naivna, da ne morem verjet, da se lahko nekateri novinarji spustijo tako nizko?
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 31. Jan. 2008 12:42

Js sm se pa potrudila pa počasi prebrala, ker mal cirilice pa znam, tko da sem neki tudi razumela, pa če bi rade vedle kaj je rekla vam lahko sicer malo bolj površno, prevedem članek.
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 31. Jan. 2008 16:09

eh,tak ga je ziher dala.
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 31. Jan. 2008 22:27

ce ga je dala skodi sebi!
oziroma svojemu ugledu
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 02. Feb. 2008 22:36

Glede tega je brezveze da kar koli govorimo,ker zmeraj se bo najdl
nekdo ki bo govoril svojo zgodbo,Tošeta pa žal več ni da bi komentiral.
Tako da resnice nikol ne bomo zvedeli.
Rajš se ga spominjajmo po glasbi in njegovih delih,in se čim majn ozirat na te trače.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov