Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
4ever in my <3 toshe*
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
sunshyne, do maja je še dolga, a se ti ne zdi da mal prezgodi pobiraš prijave?
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
malina2203 napisal/-a:sunshyne, do maja je še dolga, a se ti ne zdi da mal prezgodi pobiraš prijave?
ne oprosti ampak to bo en,dva,tri tlele...pojdi pogledat na uno stran pa boš videla koliko je to dela...Sj bolše da na ta forum sploh ne pišem ker tlele se čisto nič ne da zmenit....
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
sunshyne, vem točno kolk je dela ker sem bla ta vikend dol...da grem sm se pa odločla pred 14 dnevi. Sem pa tut na unem forumu zelo aktivna veš
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
men se pa zdi vse tole pretiravanje ful ne fer do ostalih (ki jih je na zalost zelo veliko) k so koncal isto ko on in so bli nekateri isto vredu in cukrcki in prijazni itd pa se zanje ne zanima cel svet, sploh pa ne na tak nacin ,...mediji res delajo svoje!
Zivljenje je piskotek!
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
http://www.24sata.hr/show/clanak/tajna- ... av-/47384/
kaj to je res?omg.A je andrijana res taka bleferka?Samo jaz ne vrjamem teh stvari kaj se nje tice najbolj.Ocitno je da njegovi menedzerki ni pasalo da ima punco
kaj to je res?omg.A je andrijana res taka bleferka?Samo jaz ne vrjamem teh stvari kaj se nje tice najbolj.Ocitno je da njegovi menedzerki ni pasalo da ima punco
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
inaa napisal/-a:men se pa zdi vse tole pretiravanje ful ne fer do ostalih (ki jih je na zalost zelo veliko) k so koncal isto ko on in so bli nekateri isto vredu in cukrcki in prijazni itd pa se zanje ne zanima cel svet, sploh pa ne na tak nacin ,...mediji res delajo svoje!
a je tebi isto hudo če ti umre nekdo ki ti je bil ful ful pri srcu ali nekdo ki si ga le bežno poznala, oziroma ga nisi?meni osebno sicer ni vseeno za ljudi ki vsak dan takole umirajo, ampak se me pa smrti ljudi ki so mi bili ful pri srcu velik bolj dotaknejo kot smrt nekoga ki ga e poznam.a ni logično?In tud nefer ni.Sicer pa nevem kaj je sploh spet to treba tle govort.in ne draga, ne delajo mediji svoje, ampak delajo naša srca svoje res pa hvala medijem, da je na netu tolk slik o Toši in tok glasbe in vsega.
sessa..jst pa tega ne verjamem čist.najprej se je naveliko govorilo kakšna je njuna ljubezen, pisal je pesmi zanjo, prišel jo je iskat...ne verjamem, da je blo to tko kot tle pišejo.Poleg tega pa je biladrijanin odziv na pogrebu, daleč stran od tega da bi blefirala in da bi ji blo vseeno zanj.pač ne vedo več kaj pisat, pol pa bedarije pišejo.tko kot tisto da je noseča, pa da so jo vrgli iz bajte itd..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov