Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
sunshyne napisal/-a:peti polpeti napisal/-a:ne vem, če ste opazile, sam je blazno veliko novih posntekov na you tube. Oziroma je malo ogledov in predvidevam, da so novi.
A gremo v Kruševo smučat?
in kaj napišeš da dobiš te nove posnetke?
napises gor tose proeski pa razvrstis posnetke po datumih (kdaj so bili dodani)
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
peti polpeti napisal/-a:ne vem, če ste opazile, sam je blazno veliko novih posntekov na you tube. Oziroma je malo ogledov in predvidevam, da so novi.
smučišče je pa res zanimivo ja.dol sred centra, sred hiš, sedežnica
- peti polpeti
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 12. 2007
Tole s smučanjem v Kruševu veste, da je bilo sarkastično mišljeno
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Ampak jaz pa sem zasledila, da je Kruševo kar en tak smučarski center. Imajo celo ene tri hotele. Bom kmalu videla na lastne oči, pa vam poročam. Drugač pa še zanimivost, da je Kruševo najvišje balkansko mesto ( najvišja nadmorska višina). So kraji in vasi, ki so še višje, ampak od mest je pa to najvišje na Balkanu. In gor na vrhu hriba, nad mestom, spi naš angel. Tako visoko, da se skoraj dotika nebes
Tole je spet nekaj novejšega na youtubu, Jedina v mak. verziji. Ma, pa saj ne morem verjet, kako mu gre spet na smeh. Ful dober posnetek
http://www.youtube.com/watch?v=WUTPFUaB0EY
Tole je spet nekaj novejšega na youtubu, Jedina v mak. verziji. Ma, pa saj ne morem verjet, kako mu gre spet na smeh. Ful dober posnetek
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
ja sam mu gre res ful na smeh pr tej pesmi joj kok je svet prazen brez njega
- topka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2007
*purple* napisal/-a:peti polpeti napisal/-a:ne vem, če ste opazile, sam je blazno veliko novih posntekov na you tube. Oziroma je malo ogledov in predvidevam, da so novi.
smučišče je pa res zanimivo ja.dol sred centra, sred hiš, sedežnica
sedežnica te samo pobere v mestu in te pelje do smučišča, ki pa je na drugi strani hriba, ne smučaš se med hišami tko kokr te pelje jajček na krvavc
drugač sm pa vidla tošeta kako je v kruševu porivu avto vn iz snega (takrat je mev še peugeota)
drugač je pa kruševo men en najbolj romantičnih mest, tko da zlo priporočam obisk, tako poleti kot pozimi
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
takole punce za prvega maja se planira pot v Kruševo še z drugimi puncami iz ex-Jugoslavije.Če katera vsaj misli da bi lahko šla(pa tudi če kasneje javi da ne gre,nič hudega)naj se javi!Pot naj bi potekala tako da bi odšli iz Slo proti Beogradu tam pa naprej(še z drugimi)v Makedonijo.Cene,natančen opis poti bo znan v ponedeljek na spletni stani www.tosefanclubforum.com pod rubriko Slovenci javite se za pot!Lp
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
bi šla za veseljem, sam me že tko čaka nek trip v marcu in bom odštela velik dnar za to... za v Kruševo bi blo treba pa tut nabrat neki, sam mislm da ne bo šlo še tok kmal...
mogoč bom šla s frendico pa si bova razdelile za benz... pa nas pride vseen cenej... bomo vidli...
če pa kje kak Jackpot zadenem, pa vsem častim... hihi
mogoč bom šla s frendico pa si bova razdelile za benz... pa nas pride vseen cenej... bomo vidli...
če pa kje kak Jackpot zadenem, pa vsem častim... hihi
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
IZABELA napisal/-a:Ampak jaz pa sem zasledila, da je Kruševo kar en tak smučarski center. Imajo celo ene tri hotele. Bom kmalu videla na lastne oči, pa vam poročam. Drugač pa še zanimivost, da je Kruševo najvišje balkansko mesto ( najvišja nadmorska višina). So kraji in vasi, ki so še višje, ampak od mest je pa to najvišje na Balkanu. In gor na vrhu hriba, nad mestom, spi naš angel. Tako visoko, da se skoraj dotika nebes
Ne vem če bova mele glih čas še smučat
Posnetek je pa res ful dober
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
IZABELA napisal/-a:Ampak jaz pa sem zasledila, da je Kruševo kar en tak smučarski center. Imajo celo ene tri hotele. Bom kmalu videla na lastne oči, pa vam poročam. Drugač pa še zanimivost, da je Kruševo najvišje balkansko mesto ( najvišja nadmorska višina). So kraji in vasi, ki so še višje, ampak od mest je pa to najvišje na Balkanu. In gor na vrhu hriba, nad mestom, spi naš angel. Tako visoko, da se skoraj dotika nebes
Vsa sem se najezila, cudovit posnetek
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
takole na unem naslovu od tošeta imate vse podatke za pot v Kruševo 1.5.2008 pot ni draga na osebo 48evrov...sedaj pa če ste za pišite podatke na zasebna sporočila ali na uno stran..ime in priimek zadostuje...lep večer...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
A dons? Aja sj smo res že 25.
Jst ga mam v spominu kot enga zlo dobrga in pozitivnga človeka, žal mi je, da je bil tko kratek čas med nami, pa še zmer zlo rada poslušam njegove pesmi, čeprov me pr kšni še zdj kr mal stisne. Toško, r.i.p.
Jst ga mam v spominu kot enga zlo dobrga in pozitivnga človeka, žal mi je, da je bil tko kratek čas med nami, pa še zmer zlo rada poslušam njegove pesmi, čeprov me pr kšni še zdj kr mal stisne. Toško, r.i.p.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov