Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 17. Dec. 2007 18:12

ja hvala bogu da ga ne bodo če bi ga že hotl pa vrjetn njegovi starši tega nebi dopustl...
NATY1973
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2007
Kraj: KRŠKO

Neprebrana objavaNapisal/-a NATY1973 » 17. Dec. 2007 18:20

Jaz tud upam, da ga ne bodo upepelili. Kot nam je znano, je bil globoko veren. Tudi on tega ne bi želel. Zakaj ga končno ne pustijo pri miru?
Vsi govorijo, kako ga imajo radi... potem pa si tole izmislijo.
Sicer pa mislim, da s tem sploh ne bi nič naredili...
Glede grobnice pa mislim, da je prav, da mu to naredijo, saj je to naš Toše zaslužil. Toliko dobrega je naredil za ljudi, bil je poseben, zato zasluži tudi nekaj posebnega. Poseben kraj, kjer bi ga lahko obiskovali...
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 17. Dec. 2007 20:34

učeri je blo že 2 mesca :eek:
jst se sploh ne zavedam d je tok časa mim... k zmeri sm mela občutek po datumu kdaj je meu koncerte...
zdej mi je pa usak dan podobn usakmu dnevu... razn viknd k mi ni treba ud doma...
frendi mi pravjo d sm se čist spremenila, d sm postala ful mirna.... sej ne vem... sam prej sm mela tok za povedat zdej pa kr nimam nč.... tko mi je use čudn k ne bo več njegovih koncertov, pesmi, spotov, pa njegovih dejanj k so ble za ceu svet najbolše.....
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Dec. 2007 21:32

mislm sam halo, a človek res ne more počivat v miru? :roll:
sej mi je praktično useen ali ga upepelijo ali ne, sam glede an to da je že pokopan se mi to zdi ma trapasto ga zdej izkopavat in upepeljevat tisto kar je še ostalo od njegovega prelepega telesa :?
sicer pa je pokop en dogode s katerimnaj bi se začelo prebolevat umrlega, ko ga pač pospremiš na zadnjo pot in se od njega posloviš.sam nevem kaj ej treba zdej delat take pompe, četudi se je to en samo zmislu, je vseeno precej neumno in nesramno.verjetno starši komej čakajo, da ga vidijo takega kot je v zdajšnjem stanju. :?
drgač pa kaj naj rečem, life goes on, sam Toše ostaja na vseh cdjih in slikcah.Prav še vedno mi ga je totalno škoda, ker tko kot je on delal in pel s srcem, pomoje jih zlo malo obstaja
Uporabniški avatar
malina2203
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a malina2203 » 17. Dec. 2007 22:08

No, definitivno ga ne bojo upepelil. To je res ena od večjih neumnosti, kar so se jih zmisll, mogoče še večja od une da je vstal od mrtvih :roll:

Evo, zadnje informacije, iz današnje izdaje makedonskega časopisa Večer:
Po želji familije Proeski Tošin grob se neće premeštavati, nego u njegovoj blizini će se izgraditi mala crkvica, koja će nositi isto ime kao i manastir koji je on gradio zajedno sa svojim sugrađanima. Po njegovom stricu, Anastas Todor Proeski to je želja familije, ali i po svim pravoslavnim kanonima grob od tri do sedam godina se ne treba dirati. Za neko premeštanje u manastiru bi se moglo govoriti tek nakon tog vremenskog perioda.
"Rešeno je da grob ostane na isto mesto, a izgradnja spomen-kuče, najvjerojatnije, nakon rešenja imotno-pravne odnose za lokaciju, će startovati na proleće. Izgradnja bi započela u isto vrjeme sa crkvicom", rekao je Anastas Proeski, govoreći da je poštanska marka još jedno priznanje za Tošinu veličinu
i još jedna mogućnost da njegov lik vidi cjeli svjet.
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
Uporabniški avatar
Aphrodite
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Aphrodite » 18. Dec. 2007 8:38

no, saj sem vam rekla da to ni možno :D
moram vam priznat, da sem za nekaj časa čisto pozabila na njega...oz. pozabila na to, da ga več ni...ujela sem se, ko sem v njegovi glasbi uživala, brez da bi razmišljala o tem, kak mi je žal, da jih ne bom slišava v živo...
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 18. Dec. 2007 12:28

Jaz še vedno ne dojemam, da ga več ni. Uživam v njegovi glasbi in mislim, da je živ. To, da bi ga odkopali, sem tudi jaz brala, za upepeljitev pa prvič slišim. Novinarska domišljija res ne pozna meja. Odkopali bi ga, če bi naredili spominsko hišo. V njej bi bile njegove osebne stvari, nešteto njegovih inštrumentov, glasbene nagrade... Po eni strani sicer lepo, po drugi pa se bojim, da bi se to preveč sprevrglo v turistični objekt. Prav tako se vprašam, bodo potem svojci sploh imeli kakšen kraj, kjer se mu bodo lahko čisto sami, v miru, poklonili....
Ko bom šla na njegov grob, si želim, da bi bilo vse tako kot je zdaj, prvinsko, brez Las Vegasa.
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 18. Dec. 2007 16:17

ja enako.. , men tud kr ne ukapira dga ni več... k pa to spet pogruntam pa spet jokam...
Toše je imel rad preprost slog... in vrjemem da bi on rajše videl da je njegov grob običajen, točno brez Las Vegasa :D.. in njegov grob naj bo za to, da se na njemu lohka posveti Tošetu, pa njemu u spumin prižge svečko... ne pa d bo ceu paviljon narjen...
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 18. Dec. 2007 20:10

ja govorilo se je, naj bi ga čez eno leto premestili v novo zgrajeno grobnico... kr srh me je spreletel k sm sam pomisnla na ta možen izkop...
drgač pa če pravjo da naj ga na željo staršev ne bi izkopali... se pa čis strinjam!!!
Naj ga pustijo u miru počivat! Toše je bil preprost... in skromen... torej kokr pravjo, cerkvica v bližini groba - čis fajn!! Sam naj ga ne dirajo!! :?
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 19. Dec. 2007 12:40

še ena izvedba Čija si - jaz jo prvič vidim.
Ufff, tip me vedno znova preseneča s svojimi presežki...

http://www.youtube.com/watch?v=CPAB63K7yJk
Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 19. Dec. 2007 13:01

zelo dobra izvedba :wink: Sem se spet jokala zraven, saj mi je ta pesem svetovna. :cry:
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 19. Dec. 2007 20:37

...on se smeji- jaz jokam...
Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 19. Dec. 2007 21:47

Dino Merlin poje za Tošeta

peti polpeti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a peti polpeti » 19. Dec. 2007 22:18

heeeeej
tale toše je prov model :razz:
oziroma je bil :(
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 19. Dec. 2007 22:24

oo Dino car! svaka čast za to..
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov