Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kar je najbolj ironično pri vsem skupaj je, da ni hotu it z letalom, ker se je bal letenja odkar je bil enkrat na letalu ki je melo neke težave, in je šel zato z avtom, da bi bil bolj varen. Pa z menedžerko sta najela šoferja, ker sta bla oba preveč utrujena za vožnjo in nista hotla tvegat (česar nista nikoli prej nardila). Pa se je kljub vsemu zgodilo to kar se je. Očitno mu je blo res tako usojeno.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Grozn je vse tole res, gledam posnetek s pogreba, njegove starše, punco, ves ta folk, ne morš, da se neb zjoku...Ne morm vrjet, najbol se mi pa zdj smiljo vsi njegovi, ne morm si predstavlat, kako je njegovi punci, mami, očetu...Ni pravih besed, res. Usoda zna bit tko preklet kruta
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
A dejte no, meni se zdi vse skupaj že pretirano... Okrog mene cel kup ljudi pada v obup, pa pevca sploh nikoli niti poslušali niso... Jokajo, pomilujejo svojce, so okupirani z novico... OK, saj je bil res dober pevec, ampak... Saj ni prvi in zadnji oz. edini, ki je na krvav način umrl mlad... Svojci vsakega umrlega trpijo ... In nihče si ne zasluži takega konca... Usoda je kruta za veliko ljudi in povsod po svetu, ne le v tem primeru... Vsak dan npr. umre precej ljudi na cestah, pa niso nič manj vredni...
Ena je celo napisala, da 'zdaj ve, da Boga NI'... Ah, a šele ta dogodek jo je pripeljal do takega zaključka... Veliko grozot se dogaja po svetu, ne le take prometne nesreče, pa ne moremo nič zato ...
Pa ne pravim, da Tošetova smrt ni nič posebnega (saj sem v bistvu sama prva začela s to novico v tej temi), ampak se mi zdi čudno, da ga kar naenkrat veliko ljudi poveličuje kot svetnika, prej so pa komajda vedeli, da obstaja...
Ena je celo napisala, da 'zdaj ve, da Boga NI'... Ah, a šele ta dogodek jo je pripeljal do takega zaključka... Veliko grozot se dogaja po svetu, ne le take prometne nesreče, pa ne moremo nič zato ...
Pa ne pravim, da Tošetova smrt ni nič posebnega (saj sem v bistvu sama prva začela s to novico v tej temi), ampak se mi zdi čudno, da ga kar naenkrat veliko ljudi poveličuje kot svetnika, prej so pa komajda vedeli, da obstaja...
Zadnjič spremenil cukr8, dne 17. Okt. 2007 22:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Ej, če te karkoli moti se OGNI teme.pač on ni bil kdorkoli in nekaterim nam pač ni vseeno.takih ljudi, kot je bil on je zelo malo in ravno zato je taka žalost.Zarad mene si lahko misliš kar si hočeš.dokler ne bomo offtopic, lahko pišemo karkoli, tebe pa če moti, pa ne beri.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Povedala sem svoje mnenje ... Če tebe moti, da ni bilo v stilu 'Zakaaaj, o Bog, zakaaaj :cry: ', ga pa tebi ni treba brati ...
Temi se pa nisem izognila, ker sem (kot sem že povedala), pravzaprav prav jaz prva napisala to novico v tole temo... Tako da me je presunila in se mi je zdela vredna omembe, da ne bo pomote ...
Temi se pa nisem izognila, ker sem (kot sem že povedala), pravzaprav prav jaz prva napisala to novico v tole temo... Tako da me je presunila in se mi je zdela vredna omembe, da ne bo pomote ...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Kva je s tabo ženska?! A si nepismena mogoče?! A sm kej omenla, da je sam v tem primeru tko?! Itak, da mi je vsazga mladga človeka žal, da svojci vsakega umrlega trpijo, da zna bit usoda velikokrat kruta, ne sam v tem primeru... Amapk tle se pač piše o Tošetu, v njegov spomin!
Mislm, ne morm druzga rečt, kot kera glupa izjava !
Mislm, ne morm druzga rečt, kot kera glupa izjava !
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov