Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
To se mi zdi pa ful lepo, da so to naredl. K na znamke se dajo osebe, ki so neki nardile za narod, on je bil pa... oseba, ki je nardila zlooo velik tud za druge narode in je bil pač ena najčudovitejših oseb na svetu
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
žal ne vem, kje bi se točno dobilo njegove spote, vem pa da je kar nekaj teh strani, samo se še nisem poglabljala v to. Jaz sem se kar z youtubom zadovoljila. Našla sem en nastop na Sunčanih skalah.
Jaaaaaa, to so tisti komadi, zaradi katerih sem ga začela poslušat! Kako so mi pri srcu! Čeprav takrat sploh nisem vedla, kako človek zgleda, ker v naših časopisih se ni pojavljal, na tv-ju še manj...
http://www.youtube.com/watch?v=iuQiFcmRau4
Jaaaaaa, to so tisti komadi, zaradi katerih sem ga začela poslušat! Kako so mi pri srcu! Čeprav takrat sploh nisem vedla, kako človek zgleda, ker v naših časopisih se ni pojavljal, na tv-ju še manj...
http://www.youtube.com/watch?v=iuQiFcmRau4
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Punce a kera gleda dokumentarce na net tv-ju o njem???Glih učer sm gledala 4 del,majo zgleda prov tko narjen da usak del je pač tko predstavljen kot eno leto njegovega življenja...
To što me ne voliš,
to je tvoje pravo,moja sudbina
ceo život pogrešne sam ljubila,
što bi izuzetak bio ti???
to je tvoje pravo,moja sudbina
ceo život pogrešne sam ljubila,
što bi izuzetak bio ti???
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ni šans, odkopali ga bojo samo v primeru če ga bojo prestavili v novo grobnico, ki jo načrtujejo (podobno kot Titova hiša cvetja).
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
mirella napisal/-a:ja fak no.. sploh ne pustijo tipa v miru počivat.. wtf
se strinjam.. a ne morejo narediti simbolično hišo zanj? pač neke reči, stvari, ki spominjajo naj in naj tam ljudje žalujejo. ne pa, da celotno telo (njega samega, njegovo truplo) prenašajo okoli samo zato, da ga bodo ljudje lahko občudovali in jokali za njim. sej prav jokanje, spominjanje ipd. samo nad simbolično rečjo ne pa nad njegovim truplom. naj ga že enkrat pustijo pri miru tam kjer je. njegov prvotni grob.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
ja no..men se tud zdi cudn d ga bojo zdej neki odkopal pa prestavlal..da bi ga pa se upepelil...to pa zih ne..upam d ne..
pa glede znamke..prou lepo da so to nardil ..
pa glede znamke..prou lepo da so to nardil ..
pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
4ever in my <3 toshe*
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
d ga bojo odkopal
jst rečem sam: skrajno neresno,
nej počiva u miru, mislm d si to on res zasluž!
glede na to d bi mu grobnco postavl, lepo se strinjam , sam nej ga pustijo tm kjer je...
če mu pa že hočejo postavt hišo za spomin bo pa čist isto če je njegovo telo tm al pa ne....
itak al itak se ne bo zbudiv več ...( na žalost ) pa če počiva kjer koli...
tko da nej ustane tam kjer je... tko bo najboli ( saj tako je moje mnenje)
jst rečem sam: skrajno neresno,
nej počiva u miru, mislm d si to on res zasluž!
glede na to d bi mu grobnco postavl, lepo se strinjam , sam nej ga pustijo tm kjer je...
če mu pa že hočejo postavt hišo za spomin bo pa čist isto če je njegovo telo tm al pa ne....
itak al itak se ne bo zbudiv več ...( na žalost ) pa če počiva kjer koli...
tko da nej ustane tam kjer je... tko bo najboli ( saj tako je moje mnenje)
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
ne sej nevem a ga bojo al ne,to sm tko rekla,k se mi ne zdi glih fajn da bi ga odkopal pa to ...tud js bi rajs vidla da ga pustijo pocivat tam kjer je..
drgac pa..vcer je blo 2 mesca odkar ga ni vec med nami ..obcutek je pa se skoz isti kot tiste prve dni..mogoce mi je mal bols..ampak kej prou velik ne..se skoz se vcasih "zalotm" ko premisljujem kdaj bom sla na njegov koncert k ga bo meu itd.. mogoce zato ker sploh nocem mislt da ga ni vec...
drgac pa..vcer je blo 2 mesca odkar ga ni vec med nami ..obcutek je pa se skoz isti kot tiste prve dni..mogoce mi je mal bols..ampak kej prou velik ne..se skoz se vcasih "zalotm" ko premisljujem kdaj bom sla na njegov koncert k ga bo meu itd.. mogoce zato ker sploh nocem mislt da ga ni vec...
pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
4ever in my <3 toshe*
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
Tud jst si ne želim da ga bodo odkopal in upepelil..To sem pač zasledila na nekem forumu in sm mislila da kera kej ve o tem.Sej mogoče je pa to le še en trač več...Res je naj ga pustijo tam kjer (na žalost)je in naj počiva v miru..Ja minilo je res že dva meseca in tud jst ne dojamem da ga ni več
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Res to ne verjamem, da bi ga odkopal pa upepelil, ker upepelitve v pravoslavni veri ni in resnično si želim, da bi ga končno pustil naj počiva v miru!
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov