Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 11. Dec. 2007 21:23

:eek:
tega pa res nism vedla... pol bo to pršlo u javnost???
po en stran nezaslišano k Toše tega ni dovodlu, po ta drug stran bomo pa slišal negove pesmce in to nove po smrti... po en stran nemogoče, po ta drug stran wwaaaww
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Dec. 2007 21:29

zakaj bi jih pa skrival?jst ne vidim razloga da bi jih skrival, glede na to da so bile tudi verjetno pisane in narjene za javnost.samo pač, on jih še ni dokončal in jih še ni dal ven.
Zakaj nebi živel po smrti še naprej, če pa lahko?
men se zdi to čist prav.
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 11. Dec. 2007 21:53

*purple* napisal/-a:zakaj bi jih pa skrival?jst ne vidim razloga da bi jih skrival, glede na to da so bile tudi verjetno pisane in narjene za javnost.samo pač, on jih še ni dokončal in jih še ni dal ven.
Zakaj nebi živel po smrti še naprej, če pa lahko?
men se zdi to čist prav.

jst tud ne vidim razloga zakaj ne bi dal komadov vn! koec koncev je to tud nameraval nardit!
in mislim,da bi bil hudo zalosten,ce tega nebi nardil
NATY1973
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2007
Kraj: KRŠKO

Neprebrana objavaNapisal/-a NATY1973 » 11. Dec. 2007 23:17

Ja. Jaz tud mislim, da bi Toše to želel. Saj smo ga vsi poznali. Samo vprašanje pa je, kaj bodo rekli njegovi starši. Brez njihovega privoljenja ne bo šlo. V igri je še sestrin mož, ki je baje prevzel vse posle.

Zakaj se je to moralo zgoditi?????? Si predstavljate, koliko bi lahko
naš angel še storil?!
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 11. Dec. 2007 23:35

No, no... Res je, da je bil Toše vredu človek ter da je imel lep glas in lepe pesmi, ampak pretiravanje (angel ipd.) pa ni na mestu. ;)
Uporabniški avatar
malina2203
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a malina2203 » 11. Dec. 2007 23:40

Te pesmi ma družina in oni odločajo kaj bojo z njimi - baje so rekli da bojo objavljene. Ljilja je rekla, da je on vsepovsod pisal pesmi, delal aranžmaje na računalniku itd. in da ma gor shranjenih čez 100 neobjavljenih pesmi, sam so večinoma brez vokala. Objavit jih pa ni hotu ker se mu niso zdele dost dobre, čeprav so vsi ki so jih slišal rekli da so fantastične.
Fantje iz njegovega benda so pa rekli, da je mel Toše v planu da bi si naredu svoj studio in da bi tm posnel nov cd skupi z njimi - do zdej so namreč oni igral z njim sam na koncertih, za cd-je je bla pa "umetna" muzika.
Aja, kar se tiče angleškega albuma - to je pa v rokah angleške založbe in producentov, oni so rekl da bi ga radi objavli ampak samo če se bo družina strinjala. Posnetih je 8 pesmi + 2 dodatni ki Tošetu nista bli všeč in ju ni hotu dat na cd - ne ve se še kaj bojo s tema dvema. Pa najbrž še ne bo zdej januarja izšlo, vsaj Ljilji se zdi prezgodaj (čeprav nima besede pri tem).

Te informacije so iz intervjuja v živo z Ljiljano in bendom, tko da so dokaj zanesljive. Tistem s*anju ki ga preberete v raznih trač revijah (o sestrinem možu, Andrijani...) pa ne preveč nasedat, ker je 90% bullshit. Jz verjamem sam še tistmu kar vidim/slišim, pa še to odvisno iz čigavih ust pride.
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 12. Dec. 2007 7:29

or]
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 12. Dec. 2007 8:11

Nia, kokr jst vem, se je ta tema po njegovi smrti preimenovala v temo Toše Proeski, prej je blo pa Toše Proeski v Križankah ... in kaj nej pišemo tiste, k nismo šle na njegov koncert?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 12. Dec. 2007 8:14

Spet prošnja. Prevod.......

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=86CF1B9 ... 91E294AA96

Hvala.
lp, m.
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 12. Dec. 2007 11:21

Ni fora v tem da se gre tukaj za pretiravanje.Se strinjam da ko je bil Toše še med živimi da polovica ljudi sploh ni vedela kaj imamo.Res je malokrat smo takrat kaj slišali o njem in ja takrat ni bil noben svetnik ampak je bil le pevec.Ampak bolečino doživiš šele takrat ko nekdo odide in ravno tako je pri našem Tošetu.Vsi sedaj gledamo nazaj vsi se zavedamo kaj nam je ponujal od glasbe do preprostih reči,vsi se zavedamo kaj smo imeli.A vendar ja življenje gre naprej in mogoče bo prišel čas ko se bo vse skupaj prenehalo in verjemite tudi tlele gor bo slej ko prej malo manj pisanja(roko na srce to je opazno že danes).
A vendar na živce mi gre ker toliko ljudi brije šale na njegovo smrt.Halo če vam ni bil všeč,če ga niste imeli radi oziroma niste poslušali njegovih pesmi dajte mir in raje priklopite na druge teme(katerih je še dovolj).Jaz bom nadaljevala s svojim življenjem a ne bom si dopustila da bi na Tošeta kdaj pozabila.Bil je legenda,človek z velikim in zlatim srcem,takšnih ljudi je pa danes zelo malo.
Lp
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 12. Dec. 2007 11:33

~NIA~ napisal/-a:
spermij napisal/-a:No, no... Res je, da je bil Toše vredu človek ter da je imel lep glas in lepe pesmi, ampak pretiravanje (angel ipd.) pa ni na mestu. ;)

če bi bil še živ pa jih polovica od vas tud pomislna ne bi da bi karkol napisal v to temo o njem.. zdej pa tak jok (razumem tiste ki ste že od vedno njegove največje fanice)

ko se rodiš so veseli
ko umreš so žalostni
ko živiš jim je vseeno

ja Nia, zato ker smo ljudje taki kot smo.Roko na srce, ampak redkokateri tako ceni nekoga ko ga ima pred sabo!verjamem, da se boš tudi ti za glavo rpijela ko bo kdo tebi ljubih umrl in boš rekla, da bi ga res lahko bolj spoštovala in boš ugotovila, da si izgubila tebi zelo neprecenljivo stvar, za katero se ti je prej zdelo da je samoumnevna.
sicer pa smo že povedali.Prej je tema tekla o njegovem koncertu v križankah.Nevem kaj naj napišem o tem, če me ni bilo.In na žalost na nobenem drugem. :(
če bi čas lahko obrnili nazaj, verjamem da bi bilo poplnoma drugače.ampak žal en moremo pomagati.Če bom pa tukej kaj napisala in se vam zdi pretiravanje pa naj se vam zdi.Meni se ne zdi :)
spermij, če nimaš kakšnega bolj konkretnega komentarja o Toši, potem se ogni teme.nekaterim je pač hudo in tega ne moreš spremeniti, žal!
NATY1973
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a NATY1973 » 12. Dec. 2007 18:02

Mislim, da sem jaz "zanetila ogenj", ker sem napisala, da je bil naš Toše Angel.
Smo na forumu, imamo temo Toše Proeski in mislim, da lahko na teh straneh lahko vsak napiše kar hoče in se ne ozira, kdo bo kaj rekel. Kdor čuti isto, lahko sodeluje - kdor ne, je še veliko drugih tem. Res nisem sodelovala od samega začetka, poslušam pa njegovo glasbo odkar sem
slišala prvo pesem. In res je. Dokler je bil Toše živ je bilo vse OK. Vedeli
smo, da je tam nekje, da bo vsake toliko časa imel pri nas koncert. Srečni smo poslušali njegovo glasbo in nismo zganjali kakšne posebne evforije...
Kaj pa sedaj? Toše je umrl. Ni ga več in ga nikoli več ne bo. Panika... Nobenega upanja več... Torej smo lahko žalostni, obupani. Mislim, da tudi na tak način poskušamo omiliti bolečino, ker Tošeja ni več. Tu naj bi bili enaki, takšni, ki mislimo in čutimo enako. Vsak lahko napiše karkoli, samo da mu bo lažje.
In tisti, ki nam je Toše veliko pomenil, ki smo - in še vedno občudujemo njegova dejanja bomo tu nadaljevali, če ste seveda ZA.
NATY1973
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a NATY1973 » 12. Dec. 2007 18:28

MatejaO napisal/-a:Spet prošnja. Prevod.......

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=86CF1B9 ... 91E294AA96

Hvala.
lp, m.

Mateja, upam, da je tole tisto, kar iščeš - direktno iz Extre.
http://www.nacional.hr/articles/view/40713/

Lep pozdrav, Naty.
peti polpeti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a peti polpeti » 12. Dec. 2007 19:55

Živjo punce!

Jaz sem tudi nova. Sicer tole temo spremljam že kar nekaj časa, sedaj pa sem se odločila, da začnem malo sodelovati. Jah, jaz sem tudi Tošeta začela bolj ''načrtno'' poslušat po njegovi smrti. Ko sem izvedela, da je umrl, me je kr stisnilo pri srcu. Pa ga dejansko sploh nisem poznala. Čudno.
Drgače pa gledam kar veliko njegovih video posnetkov in poslušam njegovo glasbo in kr pozabim, da je mrtev.
NATY1973
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a NATY1973 » 12. Dec. 2007 20:19

PETI POLPETI, PRIJAZNO DOBRODOŠLA.

Lepo, da si se odločila,da boš tudi ti sodelovala - pa sva že dve novi :flower:

Pa en mali link... Če si že videla, pa poglej še enkrat....
Tudi tu je Toše enkraten.

http://www.youtube.com/watch?v=GQ2_EYdAdOM

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov