Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
ja tud jst se bom udelezila prihodnjega vecera.ko ga boste organiziral-pa upam,da bo to po novem letu ne
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
enakoo....
25 januarja bi meu nš angelček 27 let , takat bi mogoče clo šlo
25 januarja bi meu nš angelček 27 let , takat bi mogoče clo šlo
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Zelo lepa gesta, da ste organizirale večer, kjer ste se spomnile na tega res velikega človeka. Na take in podobne načine bo Toše živel naprej. Upam, da se bom naslednjega srečanja lahko udeležila tudi jaz.
Prebrala sem intervju z Liljano, tistega, ki ga je imela za hrvašlo televizijo sem si tudi ogledala. Saj mediji res veliko stvari obrnejo itd. samo se mi vseno njena izpoved zdi nekako resnična in iskrena. Toliko časa je preživela z njim in tudi on jo je cenil, kar je razvidno iz zadnjega intervjuja, ki ga je imel za makedonsko televizijo.
Ta veza z Adrijano mi je malo nenavadna, saj ne verjamem glede na to, da naj bi toliko časa živela skupaj, da se ni nič razvedelo.... danes ne moreš ničesar skriti.
In tudi poroka pri 31. - 32. letih mi je bolj logična, kot pa zdaj posebaj če pogledamo, da se je pripravljal na veliko svetovno turnejo.
No pa sej sploh ni važno, oni vejo resnico on je pa svojo vezel s seboj.
Vendar nekako ne morem mimo tega, da vsak išče se zadnjih 5 minut slave in s tem kvari spomin na njega in odvračajo pozornost od tega kar je res pomembno. Izgubili smo izrednega človeka in spominjati se bi ga morali po njegovih delih....
Prebrala sem intervju z Liljano, tistega, ki ga je imela za hrvašlo televizijo sem si tudi ogledala. Saj mediji res veliko stvari obrnejo itd. samo se mi vseno njena izpoved zdi nekako resnična in iskrena. Toliko časa je preživela z njim in tudi on jo je cenil, kar je razvidno iz zadnjega intervjuja, ki ga je imel za makedonsko televizijo.
Ta veza z Adrijano mi je malo nenavadna, saj ne verjamem glede na to, da naj bi toliko časa živela skupaj, da se ni nič razvedelo.... danes ne moreš ničesar skriti.
In tudi poroka pri 31. - 32. letih mi je bolj logična, kot pa zdaj posebaj če pogledamo, da se je pripravljal na veliko svetovno turnejo.
No pa sej sploh ni važno, oni vejo resnico on je pa svojo vezel s seboj.
Vendar nekako ne morem mimo tega, da vsak išče se zadnjih 5 minut slave in s tem kvari spomin na njega in odvračajo pozornost od tega kar je res pomembno. Izgubili smo izrednega človeka in spominjati se bi ga morali po njegovih delih....
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
IZABELA napisal/-a:V soboto je bilo super, gledali smo koncerte Beograd 14.2. 2007 ter Skopje 5.10.2007... Definitivno še ponovimo! Razmislte o novem datumu ... Pred novim letom? ( bolj težko). Po novem letu? Na njegov rojstni dan? Ajmo, predlogi ....
res mi je zou d nism mogla pridt..ampak upam d bo nasledn termin tak d bom lahko prsla ..na njegou brzdei bi blo dobr ja..
pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
4ever in my <3 toshe*
-
jka jst se zaenkrat strinjam in molm d ne bi pol pršo na tak dan k bom spet mela kšno tekmo u tujin al pa na točn tist dan k bo mela babi 83 let.
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
NATY1973 napisal/-a:[url]http://www.youtube.com/watch?v=ztKowVyK-Xk&feature=related
Nisem zasledila, da bi že imeli tole na forumu. Kaj ni tole čudovito
odpel?
Mislim, da takšnega, kot je bil Toše, ne bo nikoli več.... [/url]
NE RES GA NE BO MAS PROV
AJA DOBRODOSLA NA FORUMU
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Joj, kakšen glas... Res Naty takšnega ne bo več
Čudovito je odpel kar solze so mi tekle pa kako je on to odpel s srcem in kakšen nasmeh na koncu, prou vidi se da je s srcem in dušo užival v petju
Čudovito je odpel kar solze so mi tekle pa kako je on to odpel s srcem in kakšen nasmeh na koncu, prou vidi se da je s srcem in dušo užival v petju
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- NATY1973
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2007
- Kraj: KRŠKO
Hvala za dobrodošlico. Moram priznati, da do sedaj še nisem sodelovala na forumih ( o-joj, se boste vprašale kje živim).
Tole s Tošem me je pa čisto potrlo. Nekako ne morem več verjeti, da
je še kje kakšna pravica...
On je bil res nekaj posebnega!
Potrudimo se, da ne bo nikoli utonil v pozabo.
Tole s Tošem me je pa čisto potrlo. Nekako ne morem več verjeti, da
je še kje kakšna pravica...
On je bil res nekaj posebnega!
Potrudimo se, da ne bo nikoli utonil v pozabo.
-
js strinjam se, in sm 100% Toše ne bo v pozabi, vsak človek k je vidu njega na slik, slišu nejgoo pesm je nek u seb vedu: ja to je to, neki čuduvitega, lepga neki edinstvenga....
živi angel u glavnem ki nas je na žalost zapustu, in mnoge izmed nas ga ne bomo nikol prebolele....., spomin nanga nam bo ostou u najlepšem spominu, upravičeno...
ja še z moje strani ena dobrosdošlca, moj mnenje je bolje pozno kot nikoli an....
živi angel u glavnem ki nas je na žalost zapustu, in mnoge izmed nas ga ne bomo nikol prebolele....., spomin nanga nam bo ostou u najlepšem spominu, upravičeno...
ja še z moje strani ena dobrosdošlca, moj mnenje je bolje pozno kot nikoli an....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov